Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem sniadanko i pije kawke

Do facetow

Polecane posty

Czy na portalach nie potraficie napisac czegos od siebie, tylko wklejacie gotowe wiadomosc?:D Jeden przyklad: "Twoj tato jest zlodziejem, ukradl gwiazdy i umiescil w twoich oczach..." Tak przykladow mam kilka.Smiesza mnie takie wiadomosci:classic_cool::D

Albo nastepny przyklad: "To jest niemozliwe, ze taka piekna i fajna dziewczyny jest sama..." Piekna, ok, moge zrozumiec, ale fajna??Po czym to poznajecie, po kilku fotkach?:D

Piekna=fajna:D a Mila=???::D Pisza tez np, ze skoro nie odpisuje to jestem pusta lala, ktora szuka portfela, wozu...:D Chyba logicze, ze jesli nie odpisalam to nie jestem zainteresowana, koorwa, jesli nie odpisalam znaczy o nic nie pytalam, nawet o ten woz...

ZS- Gdzie w tym logika?To po chooja pisza?:D Jesli faceci wysylaja takie wiadomosci, to znaczy ze sa takie glupie kobiety ktore odpowiadaja. jeszcze jeden przyklad:"Szukam przyjaciolki, na spacerki, kolacje, kino..." Nie lepiej napisac..."Szukam latwego bzykanka?":classic_cool:

ZS- Gdzie w tym logika?To po chooja pisza? nie wypowiadalem sie w kwestii motywow pisania na portalach randkowych, bo nie chce obrazac swojej inteligencji

"Szukam przyjaciolki, na spacerki, kolacje, kino..." Nie lepiej napisac..."Szukam latwego bzykanka?"" mozna tak napisać tylko że w niektórych przypadkach trzeba sie najpierw umówić na randkę by móc pózniej sobie bzyknąć .... stąd teksty o kinie i kolacji :D

"obrazac swojej inteligencji" Haha jesli ja masz...:classic_cool:

Regres-widze masz doswiadczenie;) Nie to zebym sie chwalila:Dale dostaje setki wiadomosci, myslalam, ze moze trafi sie jakis wyjatek, ale do tej pory...zero:classic_cool: Jeden ma czelnosc mnie obrazac haha bo mu nie odpisuje, ale dalej tworzy swoje wypociny:P:D

O logice pisalam, ze w Twej wlspanialej wypowiedzi jej brak!:classic_cool: Mila=Nie warta zainteresowania, gdzie tu logika?Mozesz wytlumaczyc bo nie kumam:classic_cool:

Regres-widze masz doswiadczenie" powiem zerowe :) Ale mam młodsze rodzeństwo które ma jeszcze pełno znajomych w wieku lat 20 paru ... można wiele wywnioskować z obserwacji grupy rówieśników

Szczery, ja tylko probuje Was zrozumiec:P To chyba dobrze, ze ktos chce Was szanownych panow zrozumiec:classic_cool::P

Regres-Ja juz stara doopa jestem:P Jestem pierwszy raz na takim portalu i dziwie sie, ze faceci mysla, ze takimi wypocinami oczaruja kobiete:D

Jest masa mężczyzn potrafiąca pięknie formułować Swe myśli i posługiwać się poprawną polszczyzną. Nie wiem jednak czy na portalach randkowych ich spotkasz Moja Droga...no może tych, którzy mają już sporą praktykę w uwodzeniu naiwnych małolat.

ze takimi wypocinami oczaruja kobiete" widać po pewnych topikach na kafe że jednak jesteś w tej mniejszości ... full kobiet a raczej dziewczynek łyka te głodne kawałki ( tak jak to mówi niejaki zs ;) ) jak dorodne pelikany :) gdyby tak nie było takie portale nie miały by racji bytu :D

Szczery-ale droga juz jest, a to duzo:classic_cool: :P

Gość moskala
A nie lepiej poznać kogoś w realu? skoro i tak nie jesteś zainteresowana typami, którzy takie pierdoły ci wypisują nie lepiej wyjść do ludzi zamiast tkwić na portalu? Tak przynajmniej od razu wiesz czy ci się facet podoba czy nie

"Kobieta jest jak kot z jednej strony chce być przytulana i głaskana, kiedy ma na to ochotę a z drugiej sama drapie i gryzie, kiedy tylko coś ja zdenerwuje. Jest słodka i niewinna jak mały kotek, ale też drapieżna i dzika jak duży kot np. tygrys czy lew. Ale i tak was kochamy za to, że po prostu jestescie. czy ty po czesci tez taka jestes hmmm??/ piekna nieznajoma.....jestes jak po zdjeciach widac dosc tajemnicza i intrygujaca osobka:) najważniesza jest spontanicznosc bynajmniej dla mnie dlatego skusilem sie napisac do ciebie a jesli pozytywnie pozostaje mi tylko sie cieszyc..;fakt iz jestes piekna kobieta sprawia usmiech na mojej twarzy i na pewno umiesz olsnic swym intelektem ...wydajesz sie sympatyczna" Lepiej w realu, oczywiscie, zalozylam konta z nudow no i myslalam, ze moze w wolnym czasie mozna poznac kogos wartosciowego, pijac w domu kawe...;)Jednak ani jeden facet nie zainteresowal mnie swoja osoba, chociaz wiadomosc z kotem haha wydaje sie calkiem sympatyczna...wydaje sie a jest to roznica:classic_cool::D

A poza tym ja nie gryze:P:classic_cool:

Gość moskala
najważniesza jest spontanicznosc bynajmniej dla mnie- pewnie chodzi o to: "fajnie by było jakbyś po1 randce dała się bzyknąć "

Spontanicznosc bym zamienila:D na szybkie bzykanie, bez wiekszego zastanawiania sie:P

moskala-:D:D Dokladnie:classic_cool:

"cześć;)wyglądasz na bardzo fajna i miłą dziewczynę;) jak tam plany na zimę? wyjeżdżasz gdzieś może?:) pozdrawiam" Tutaj wiadomosc szybka i na temat:classic_cool: Tylko zastanawiam sie nad pytaniem"czy wyjezdzam gdzies moze" Czy mam rozumiec, ze to propozycja wyjazdu?:D:classic_cool: