Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem sniadanko i pije kawke

Do facetow

Polecane posty

Jozek- nie od razu, najpierw mnie znajdz:P Podpowiem jeszcze raz, jestem mila, fajna, w oczach mam gwiazdki, ktore ukradl moj ojciec specjalnie dla mnie:P Za dwa latka skoncze trzydziestke, ale wygladam na 18:P:classic_cool: Tak widza mnie mezczyzni na iLove, wiec chyba nie bedziesz mial problemu:P Jesli nie randka to co?:D:D:classic_cool:

"najpierw mnie znajdz" Nie chce mi sie :). "Tak widza mnie mezczyzni na iLove" Ja na szczescie nie jestem z ajLow. Mam gdzies co Twoj Ojciec ukradl. Klamie i zle sie prowadze. Za dwa lata konczysz 30 stke wiec rydwan czasu juz dzwoni na zakrecie Twego zycia. Seks z litosci to jedyne na co mozesz liczyc, no chyba, ze bajer masz to na 2 seksy. Nie, nie zadzwonie "po". :)

Jozek-nic mi nie dzwoni:P Poza tym wygladam na osiemnascie:D Sie dba sie ma:D:P Jesli nie chce Ci sie szukac, to w takim razie czego pragniesz ode mnie?:classic_cool::P

Jak sie domyslam Ty juz przekroczyles trzydziesci:classic_cool:

"Jozek-nic mi nie dzwoni" Niestety, wypadasz juz z obiegu jak stary złoty w latach 90 tych. Niedlugo mozesz zaczac pisac tematy na kafeterii "30 letnia i nadal samotna. Faceci z ajLow nie umieja bajerowac" ;) "Jak sie domyslam Ty juz przekroczyles trzydziesci" Zblizam sie ale na facetow nie dziala ten schemat.

"Niestety, wypadasz juz z obiegu jak stary złoty w latach 90 tych. Niedlugo mozesz zaczac pisac tematy na kafeterii "30 letnia i nadal samotna. Faceci z ajLow nie umieja bajerowac" Do tej trzydziestki jeszcze troche mi brakuje Jozefie:P Wspolczuje twojej przyszej, lub obecnej partnerce, gdy zacznie wypadac z "obiegu" pewnie podzielisz ja na dwie 20 a nawet 17, 18...:classic_cool: Samotnosc mi nie grozi, potrafie dobrze bajerowac no i mordeczke mam sliczna:D:P:classic_cool:

"gdy zacznie wypadac z "obiegu" pewnie podzielisz ja na dwie 20 a nawet 17, 18..." Nie, ona wtedy bedzie wygladala na 18, bedzie miala gwiazdki w oczach, ktore ukradl Jej Ojciec, a i bedzie jeszcze fajna i mila :)

Wiesz co Kochanieńka? Odnoszę dziwne wrażenie, że po prostu się reklamujesz, bo jakże inaczej tłumaczyć te Twoje dziwaczne wypowiedzi i wklejanie listów potencjalnych adoratorów? Na portalu Mickiewicza i Adonisa w jednym szukasz czy na Kafeterii kolejnego kandydata, który po lekturze wyselekcjonowanych przez Ciebie wiadomości uzna Cię za niewyobrażalną piękność i namawiać na spotkanie zacznie?

[zgłoś do usunięcia] nuna34 Wiesz co Kochanieńka? Odnoszę dziwne wrażenie, że po prostu się reklamujesz, bo jakże inaczej tłumaczyć te Twoje dziwaczne wypowiedzi i wklejanie listów potencjalnych adoratorów? Na portalu Mickiewicza i Adonisa w jednym szukasz czy na Kafeterii kolejnego kandydata, który po lekturze wyselekcjonowanych przez Ciebie wiadomości uzna Cię za niewyobrażalną piękność i namawiać na spotkanie zacznie? Zle wrazenie odnosisz "Kochanienka":classic_cool: Po prostu sie nudze, mam dzien wolny i czekam az pranie skonczy sie prac:D Wtedy wyjde w swiat Realny:D i zostawie Jozefa dla Was:D:classic_cool: Widac, ze biedaczek nie ma co bzykac:D:classic_cool:

No nie ma. Cale dnie siedzi w domu i nie ma zycia. Pewnie nie ma konta na iLaugh. Za to z uwielbieniem prowokuje idiotki z kafeterii. Pa gwiazdko :)

Gość moskala
ahahahahahaha poprawiliście mi dzień :) gracias

Gość obserwator forum
hehehe dales sie juzek zrobic w konia jak najgorszy szczyl, krecila toba jak kolem fortuny, a teraz ci glupio matolku hehehehe

Jozefie dobra taktyka:D Mamy cos wspolnego, ja tez uwielbiam prowokowac, nie tylko tutaj:D:classic_cool:

Tak, dalem. Tyle, ze ty mataolku nie widzisz, ze tu krecone jest od pierwszego posta gwiazdki

Jozek masz piekne imie:D:P Wypada sie przedstawic-Milo mi bardzo, jestem Zofijjjjjja:)

jestem facetem i bardzo bawi mnie, jak takie życiowe ciamajdy próbują nieudolnie podrywać na necie takie cipcie jak ten mój wytwór wyobraźni ech ty juzek, smutny koleś z ciebie heh :D

nie nudz juzek, poczytaj co te idiotki pisza :D wszystkie sa proste jak budowa cepa, troche pewnosci siebie i bezczelnosci a bedziesz nimi krecil jak ja wami w tym topiku :D w realu jest jeszcze latwiej, bo masz 1000 sposobow na zdobycie zaufania i podziwu, a czesto wystarczy wysluchac takiej idiotki, pokiwac glowa, powiedziec ze rzeczywiscie ma bardzo ciezko, ale wszystko sie jakos ulozy i juz jestes jej zaufanym czlowiekiem, a potem cap za majtki i jedziemy :D dobra wracam do pracy, jeszcze dzis nic nie zrobilem :D

14:13 i 14:28 to moj podszyw pisal:D Jozek pamietaj te gwiazdki w oczkach:P

"I want to know you better! Do you speak english or german? Please tell me something more about you! Thank you! Ich würde dich gerne näher kennen lernen. Sprichst du deutsch oder englisch? Vielleicht kannst du mir ein bisschen mehr über dich erzählen?! Vielen Dank!" Juz tlumacze :D Chetnie poznam Cie blizej.Mowisz po niemiecku albo angielsku?Moze moglabys opowiedziec cos wiecej o sobie?Dziekuje Bardzo! Ten musze przyznac, jest bardzo przystojny:D:D:P Az slinka cieknie:P:D Jozek gdybys tak wygladal idziem na randke nawet dzis!:P:P

Oczywiscie mowie i po niemiecku i angielsku:D:classic_cool::D