Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Mogłaś się wybrać na plaże nudystów, tam nie ma się co krępować:D! A tak jak nie równa opalenizna to nie dobrze to wygląda;)

Ja bym się wybrała na plażę nudystów ale tylko taką z przystojnymi mężczyznami, a niestety tendencja jest inna;). Więc chyba jednak lepiej, że żadnej takiej plaży nie było.

Gość Karol77
do kate28 te cycki na tym zdjęciu wyglądają jak sztuczne GRAZIA_78 Na tym zdjęciu pani ma więcej niż B (tak mi się wydaje ) gdybym takie miała nic bym nie poprawiała pozdrówka Kate28, zastanowilas mnie,znam ta dziewczyne osobiscie ,mielismy z nia sesje i wygladaly na naturalne,na rozmiar B+ (to do Grazi,na pewno nie C) tu mam pewnosc ze to B naturalne http://imageshack.us/photo/my-images/97/83818758.jpg/ ,foto 1,5roku po ciazy, przed ciaza bylo B+, ale teraz i tak uwazam je za najpiekniejsze na swiecie :) bylem wiele lat z dziewczyna z naturalnym D i jakos szczego;lnie mnei nie krecil,w sumie dla faeta biust nei ma az takeigo znaczenia jak dla kobiety, uwazam ze najlepszy rozmiar to B lub C, jesli kobieta ma jedrne B to niech nie mysli o silikonach,a jesli jest po ciazy i po kilku latach nie wrocil do swojego rozmiaru,znaczy wisi skora itp to wtedy rzeczywiscie operacja,ale jelsi piersi sa B i mozna je probowac ujedrnic to najpierw sprobowalbym tego sposobu,nieraz warto poczekac te kilka lat po ciazy az wroca do normy,wiadomoz e juz nigdy ne beda takei jak przed ciaza,noa le my tez juz zroku na rok nie stajemy sie mlodsi,a nei bedzeimyt jak Ibisz robic sobie wszystkiego ;) warto tez poczyttac o powiklaniach http://www.vitalab.pl/blog/2009/10/jakie-powiklania-moga-pojawic-sie-po-operacji-powiekszenia-biustu.html http://www.drmed.pl/004fDrMed.htm ja w ten sposob kiedys zrezygnowalem z operacji wzroku,mam -2,0 i nosze soczewki, zaplacuilem juz za badania 200zl,mialem ustalony termin,zadzwonili ze cos im sie zepsulo,przenielsi termin na za tydz(prywatna klinika w lodzi),no i cale szczescie bo zaczalem czytac o powiklaniach,okazalo sie z enie moge moge miec absolutnie zadego stanu zapalnego(w klinice nie wpsomnieli o tym slowem) potem zadzwonielm do kliniki Gierkowej gdzie juz nei sciemniali i wszystko powiedzili,no i mialem szcescie bo akurat nie wiedzialem ze pod zebem mam stan zapalny,w pt mialem miec operacje a w sob zlapal mnei koszmarny bol w zebie.. wiem ze to nie ma nic wspolnego z operacja piersi,ale chodzi mi o to ze prywatne kliniki licza tylko zyski,nie poinformuja o powiklaniach,a na takich forach reklamuja sie udajac zadowolone osoby po zabiegu z pieknymi piersiami..ot taki marketing a wg mnei oszustwo i naciatanie na kase.. takze operacja tylko wtedy gdy zamist piersi ma sie wiszace worki po tluszczu,jesli natomiast jest cien szansy ze tluszcz znow sie pojawi w piersiach (a pojawia sie w 99%) to unikalbym operacji,tak jak napisalem lepsze naturalne B niz sztuczne C czy D

Generalnie to powiększanie biustu robimy z reguły dla siebie, żeby dobrze czuć się we własny ciele. Powikłania mogą zdarzyć się wszędzie, nawet podczas usuwania pieprzyka. Dla mężczyzn może czasami wydawać się to dziwne, że decydujemy się na takie operacje, ale to mimo wszystko pozwala czuć się bardziej sexy i kobieco.

Gość Biała Niedziela !
Biała Niedziela Drzwi Otwarte w gabinetach medycyny estetycznej w całej Polsce ! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html 18 września w godzinach od 10:00 do 18:00, już po raz drugi w tym roku, Certyfikowani Lekarze Medycyny Estetycznej w całej Polsce otworzą swoje gabinety, by udzielać bezpłatnych porad i konsultacji wszystkim zainteresowanym. Osoby zainteresowane udziałem w bezpłatnych konsultacjach w ramach Białej Niedzieli Estetycznej, proszone są o uprzednią rejestrację w wybranym przez siebie gabinecie. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html

Powikłania mogą być przy każdej operacji....... Nie ma zasady czy to operacja piersi czy inny zabieg. Zresztą powikłania na pewno nie są częściej niż te udane operacje:)

podobnie jak z wiadomościami...głośno mówi się o tych złych ! powikłań jest duzo mniej niz udanych operacji!!!

Gość powikłania wszędzie
występują,nie musi to być nawet operacja a np. poród czy nawet głupi zastrzyk mimo tego kobiety rodzą a ludzie się szczepią:D nie można podchodzić do wszystkiego z tym że coś się stanie zlego,bo czlowiek zwariuje i w koncu przestanie wychodzic z domu z myślą,że jeszcze mu się coś stanie

Gość magnolia roma
Kwasy ? Botox ? Szybko tanio bezpiecznie. Tylko u Zdzitowieckiego. Polecam

Gość jamamamjjj
Ja robbiłam ,owszem zadowolona byłam ale... efekt jest krótkotwały , u mnie ledwie 4 miesiące :O

odchodzi się juz od botoxu, teraz tylko kwas hialuronowy - jak będzie trzeba to skorzystam !

Gość weź się bujaj
jamamaj 4msc-e? Nie chce nic mówić,ale nie wiem co oni ci za preparat dali,ale botoks to to na pewno nie był,bo on 4 msce nie trzyma. Moze cie oszukali.

Emi nie wiem czy mnie pamietasz:) ciesze sie ze jestes po operacji:) jakoś dzisiaj mi sie przypomniało o tym temacie i forum:) pozdrawiam....nie czytalam i nie wiem czy Sylwik zrobiłą operacje? ciesze sie, że jestes szczesliwa:)

Gość oodoododooo
PEwnie byl rozcienczony. Duzo nieuczciwych lekarzy tak robi, uzywa starych botoxow dawno otwartych :(

żeby na takiego trafić to trzeba mieć "szczęście"......tak mi się zdaje...mimo wszystko poczta pantoflowa działa dobrze i takie złe wieści szybko się rozchodzą....takiego lekarza kariera musi trwać krótko ....

masz rację, złe wieści rozchodzą się bardzo szybko. Oby takich wieści było jak najmniej!:)

oj tak, no ale moje drogie są dobrzy i źli ludzie, są mocni i kiepscy lekarze... życie...

Gość milenka bb
Dziewczyny czy moze orientujecie się ile teraz moze kosztowac zabieg macrolane ? nie chce powiekszyc nie wiadomo do jakich rozmiarów ,ale max o 2.I nie chce cen w stolicy bo to jakas jest przesada.Moze byc ślask.

milenka bb nie orientuję się w cenie...ale wiesz, że efekt po macrolane jest krótkotrwały....i takie ciągłe powiększanie tą metodą to bardzo dużo kasy......

Gość KONKURS Portalu Feelbeauty
Opisz nam swoją przygodę z medycyną estetyczną. Zabiegi od mezoterapii przez botox, korekcję ust kończąc na peelingach mechanicznych lub laseroterapii. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3 Przedstaw swoją historie jakie były Twoje doświadczenia i jakie rezultaty osiągnęłaś. Najciekawszą historię opublikujemy a autorce tekstu przyznamy nagrodę w postaci wybranego zabiegu z medycyny estetycznej w wybranym gabinecie w Polsce. Zapraszamy i czekamy na Twoją historię.http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3

milenka bb powiem, Ci że jakoś nie byłabym taka przekonana do tego typu zabiegu. Chociaż zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. Ale fakt jest faktem, że pewnie bardzo dużo kasy na to pójdzie.

Gość macrolane o 2 rozmiary
chcesz powiększyć? moja znajoma miała ten zabieg i wciska się normalnie w swoje staniki. Biust ma okrąglejszy,ale czy ja wiem czy większy. Ja tam żadnej różnicy nie dostrzegłam