Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcje obligacje

kolezanka meza,,,,,,,

Polecane posty

Gość akcje obligacje
to nie jest kolezanka z pracy....mspotykaja sie u nas w domu, albo pisza lub dzwonia do siebie

Gość byla juz zona pilota
mialam okazje poznac tamta i opinie innych o niej... naprawde nie dziwie sie ,ze jest z nia. maz jest przystojnym facetem ,zabawnym i ...takim cieplym. nawet siostra mowila ze on dlugo przy mnie nie bedzie

nie istnieje przyjazn mesko-damska... szczegolnie jesli kobieta jest atrakcyjna albo ma ciekawy charakter . nie wierzcie w to

nie rozumiem was. Serio. Zaraz doszukujecie się zdrady, zaraz ta 'koleżaneczka' to ta zła i niedobra, tylko myśli jak waszego faceta zabrać. Jasne. Najlepiej to faceta tak osaczyć, zabronić, zamknąć i musi mieć tylko was. A może to, że raz na ileś tam przypadków zdarzy się romans z tą koleżanką, to być może i rownież wasza wina - koleżanka nie jest taka zołza, co ma wiecznie pretensje, nie osacza go, nie ma głupich zakazów, można pogadać bardziej 'normalnie', jest miła. W przeciwnieństwie do was. Jestem dziewczyną 21 letnią i np. mam bardzo dużo kolegów. Głównie ze studiów. Dystans w ciągu 3 lat studiów zmniejszyl się między nami, mamy wspólne tematy - tzw. bardziej branżowe:), czasami nawet zwierzamy się sobie itp. Ale to ma tylko i wyłącznie czysto przyjacielski wymiar. Każdy potrzebuje takiej więzi i jakiegoś zrozumienia. I wg mnie przyjaźń między płciowa istanieje :)

aha, żeby potem nie było 'że pewnie jestem pasztetem' bo się ze mną przyjaźnią. Jestem atrakcyjną dziewczyną. A lubią mnie bo jestem fajna po prostu:P

Gość poczytuje was od czasu
do autorki : wiesz co ja bym sie nie bała gdyby to była przyjaciółka czy koleżanka z przysłowiowej piaskownicy albo z pdstawówki czy liceum...a ona jest nowo poznana w pracy i ty o niej nic nie wiesz.....

Gość ja bardzo przepraszam
ale co to facet ktory sie zali jakiejs kolezance z waszych problemow no dramat istny z toba powinien rozstrzasac wszelakie klopoty, ja bym sie wsciekla!

Gość kira25
czemu zawsze mowi sie ,ze osoba ktora odeszla nie byla warta tej drugiej? a skad wy mozecie to wiedziec? czasem tak jest ze najpierw jest sie w jednym zwiazku a potem na czlowieka spada nagle uczucie do innej osoby

Gość elle.25
.. i w sumie dzieki niej chyba sie pogodzilismy bo ona otworzyla mojemu mezowi oczy na to, co robil zle w naszym zwiazku i jaki blad poopelnil, dzieki temu maz zrozumial i przyznal sie do winy ze czuje sie winny i rozumie. Oj, ja bym takiej nie ufala. Najpierw udaje oddana przyjacioleczke, ktora wspiera faceta i zalezy jej na tym, aby dobrze mu sie z zona ukladalo, facet ma do niej 100% zaufanie, traktuje jej slowa jak wyrocznie i wtedy taka przyjacioleczka ma pole do dzialania, potrafi jednym zdaniem zasiac w facecie watpliwosci, sterowac jego spojrzeniem na dana sprawe, strzez sie takich kobiet!

Gość sok marchwiowy
ja bardzo przepraszam ale co to facet ktory sie zali jakiejs kolezance z waszych problemow no dramat istny z toba powinien rozstrzasac wszelakie klopoty, ja bym sie wsciekla! zgodzic sie musze a co to samotna koleżanka ma robic za poradnie małżeńską ty sie lepiej miej na baczności i zrób facetowi awanturę ,że ci sie to nie podoba i co ONA sobie wyobraża....