Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje tuz tuz

macie sprawdzone i tanie noclegi nad morzem? szukam na wakacje, poleccie cos

Polecane posty

Gość wakacje tuz tuz

szukam na wakacje czegos taniego a wnecie wszedzie drogo :( macie cos sprawdzonego i taniego???

a do ilu ma byc za noc od osoby?ja wiem w miedzyzdrojach gdzie jest w miare tanio ok 30zl/osobe

Gość wakacje tuz tuz
no chodzi o to zeby bylo w miare tanio :) na dwie osoby nocleg :) a gdzie dokladnie w tych miedzyzdrojach? mozna linka? bardzo prosze :) i dziekuje

http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/9105,miedzyzdroje,domek-letniskowy-pokoj-kwatera-w-miedzyzdroje-w-zachodniopomorskim;zachodniopomorskie/ "Willa Krystyna" Wynajem Pokoi Bielica Krystyna Ustronie Leśne 1, 72-500 Międzyzdroje91 328 03 66‎ * Wskazówki dojazdu * Szukaj w pobliżu * więcej▼ Kategoria: Hotel Komunikacja: Dworzec kolejowy (0,5 km)

akurat nie ma juz zdjec bo zostaly usuniete.ale ja tam wynajmowalam kwatere pracownicza.ma tez pokoje.mozliwosc korzystania z kuchi.lazienka na korytarzu.w pokoju czajnik,tv.ogolnie dobre wrazenie

Gość TROJMIASTOOO
Do Sopotu lepiej sie nie przymierzac, miasto bogaczy :) ale najtaniej zawsze bedzie w okresie letnim w gdanskich akademikach :) ja teraz zawsze juz jezdze po roznych miastach do akademikow, czysto, schludnie, w centrum i TANIOCHA!! :d

Gość TROJMIASTOOO
W Krakowie tez bylam w akademiku - naprawde to co tam widzialam to masakra :) 100 razy lepsze akademiki od tego co oferuja w 3miescie :) balkonik, duzy obszar pokoju, 3lozka :) itp. no a jak bylam u kumpeli w akademiku w Gdansku to porazka :D

w Swinoujsciu na osiedlu posejdon wynajmujesz pokój u kogos w domku srednio cena 35 zł

Gość aaaaalaaaaaaaa
a co polecalibyście w Sopocie? Ponoć są fajne domki niedaleko molo. Ktoś kojarzy?

Gość wakacje 2008 razem z kumpela
wsiadlysmy sobie w auto i pojechalysmy nad morze(jestesmy goralki) na przypal bez pracy i noclegu... i Wam powiem ze gdanskie akademiki drogie bo ok 140zl za 3 osoby a syf brak lazienki i daleko... sopockie akademiki tez 140 ale za 2 osoby, byl tez jakis hostel za 25zl za nocleg ale w pokoju bylo 12 osob i co noc inna... za to udalo nam sie zalapac na cala sale lekcyjna dla dwoch dziewczyn w podstawowce na helu, za jakies 10zl od osoby!!! ale niestety nie mam tam teraz zadnego kontaktu...

Gość junona555
Ja bym na waszym miejscu zajrzała do Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Oni tam mają świeżo wyremontowane domki, więc na pewno będzie się w nich miło spędzać czas. Poza tym jest blisko do morza co jest dużym atutem.

Gość gość
Willa Bursztynowa w Rewie przy ul. Bursztynowej 2. Na razie jak dla mnie najlepsze miejsce noclegowe , ale kwestia gustu ;)

Gość KrysiaK
Tak, ja zawsze podczas poszukiwania noclegu nad morzem korzystam ze strony: http://wakacjenadmorzem.pl/noclegi,tm1. Jest to sprawdzona strona i warto ją obejrzeć.