Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaaewaa

Jak sprawdzic komputer meza? Mysle, ze mnie zdradza.

Polecane posty

Gość Ewaaaewaa
Coz tym modemem powiedzcie?

Gość impotencja_
Spisz numer IMEI z obudowy, idz z tym na policje i powiedz zeby sprawdzili gdzie przemieszczal sie ten modem, bo masz podejzenia ze twoj maz jezdzi na dziwki ;) hehhehe .

Gość impotencja_
O ile mial go ze sobą i go włączył ;)

Gość impotencja_
real_pl no nie badz taki , popisz sie swoja tajemna wiedzą, co takiego jest w modemie poza imei , moze ukryta kamera i dyktafon ;) hhehhehheheh

Gość Ewaaaewaa
czlowieku sam sobie powieksz piersi, tu jest powazne forum hakerskie!

Gość sprawdz ciasteczka

Gość sprawdz ciasteczka
sprawdz ciasteczka - narządzia -zaawansowane i tam są ciasteczka- zobaczysz jakie strony odwiedza

Gość impotencja_
Chyba lamerskie, ale wybaczam bo slowa bardzo podobne i mozna sie pomylic. :D

Gość impotencja_
1.Usuń zawartosc offline 2.Usun ciasteczka 3.Wylacz ciasteczka / uzywaj mozilli 4.Poprosze inny zestaw pytan. Looooooooser. Co jej po odwiedzanych stronach ? Nawet jak byl na sympati, moze szukal sasiadki albo sprawdzal czy go zona nie zdradza. hhehehehehehe

Gość real_pl
Jeżeli impotencie nie rozumiesz jak można za pomocą sieci wykorzystyjąc IP całej konfiguracji prowadzić podgląd wszystkich działań na urządzeniu to nie drwij i nie obrażaj bo w sieci można wszystko . Jeżeli Ewo jesteś zainteresowana tą sprawą to nie jest to na pewno na forum.

Gość impotencja_
Bez zlecenia prokuratury mozesz sobie sprawdzic historie i ciasteczka a na dobranoc zwalic kapucynka ;). Jaaaaasne ze mozna, kto jej to zrobi, moze ty ? i pojdziesz siedziec w imie pozycia malzenskiego hhehehehe

Gość Ewaaaewaa
Jestem bardzo zainteresowana ale tylko forum mi przychodzi do glowy, gdzie mam znalezc kogos kto sie na tym zna? Ogloszenie dac? spytac kolege meza? ;)

Gość impotencja_
To moze zrobic TYLKO operator sieci (lub ktos z sieci) i wylacznie na zlecenie prokuratury. Nikt ci tego na ladne oczy nie zrobi, za to sie idzie pierdziec w pasiaki ;)

Gość nagle
Ja odczytałam archiwum gg bardzo prosto - skopiowałam plik archives z użytkownika mojego męża w miejsce swojego archiwum gg, no ale on nie spodziewał sie tego, nawet nie wykasował archiwum, a ja zrobiłam to bez specjalnego namysłu, bo miałam jakieś przeczucia - które mnie nie zawiodły na marginesie. Ze skrzynkami mailowymi będzie trudniej, a ponadto jesli jest wyłącznym użytkownikiem laptopa i to np. słuzbowego , to nie masz szans, zwykle są dobrze zabezpieczone hasłami. Szukaj gdzie indziej - telefon, billingi, sprawdzaj kieszenie, portfel, rozliczenie kart kredytowych itp.

Gość impotencja_
Ten "numer" przechodzil w starej wersji gg ;)

Gość impotencja_
"Szukaj gdzie indziej - telefon, billingi, sprawdzaj kieszenie, portfel, rozliczenie kart kredytowych itp" I to rozumiem, bo w bajki ze ktos sie zgodzi sprawdzic aktywnosc twojego meza w sieci bez zlecenia prokuratora to nie uwierze. Chyba ze dostaniesz taki swistek od prokuratora na podstawie podejrzen o zdradę (pomarzyc piekna rzecz) ..... informatycy nie robili by nic innego tylko zajmowali sie malzenstwami ;)

Gość Ewaaaewaa
Szczegolowe billingi z komorki nie przychodza do domu, tylko ogolne zamawiamy. Z tego widac tylko ogolna ilosc polaczen.Jak zamowie szczegolowy to chyba dostanie jakas informacje o tym.

Gość nagle
Billing np. w sieci ERA pozesz podejrzeć na ich stronie, zalogować się - wszystkie dane których nie posiadasz wyslą na nr telefonu(musisz mieć w tym czasie jego telefon, niestety) no i trzeba znać hasło abonenckie. U mnie było prościej - we wszystkich umowach to ja jestem abonentem i haslo było moje, więc pościągałam sobie szczegółowe rachunki, porównalam nr telefonów a randek na gg i wszystko jasne.

Gość impotencja_
Moze kupil sobie jakiegos fona za 50zł w komisie i startera za5zł, wtedy o moj boze nie pomoze ;) chyba ze sie wyda ze ma telefon heheh.

Gość dolacze do dyskusji
ja rowniez podejrzewam meza, ze znow cos kombinuje. chodzi o facebooka. czy gdy loguje sie na kompie zostawia jakis slad w postaci hasla? zawsze zamyka FB gdy wchodze, drazni mnie to, mam powody przypuszczac, ze cos sie dzieje. czy moge jakos dowiedziec sie jakie ma haslo?

Gość nagle
Impotencja_ przeceniasz inteligencję facetów, jesli facet czuje sie pewnie, żona/partnerka ma do niego zaufanie to robi sie nieostrożny lub słabo się kryje. Prędzej czy później prawda wychodzi na wierzch. W moim przypadku pomogła intuicja, pokojarzyłam pewne fakty a resztę można poszukać w internecie na przykład. Jak się umie czytać i kojarzyć i ma sie jakąś podstawową wiedzę techniczną czy informatyczną to bez trudu znajdzie się to co trzeba. Jeśli nie - to albo facet jest mega oszustem albo jewt niewinny.Sęk w tym, że zwykle intuicja nie zawodzi.

Gość Ewaaaewaa
Z tymi haslami same klopoty..

Gość nagle
Zapytam jednak, że czy na pewno jestes przygotowana na to, co możesz znaleźć??

Gość Ewaaaewaa
Tak, raz juz znalazlam zdjecia "kolezanki" w gorsecie z dedykacjami, byla afera awantury i dlugo nie moglam dojsc do siebie. Wlasciwie nigdy nie doszlam. Stracilam zaufanie. Teraz mam wrazenie ze znowu z kms sie umawia. Tylko ze robi to dyskretniej. Ale nasze malzenstwo juz nie jest takie jak kiedys i jesli on nadal chce mnie zdradzac to ja to chrzanie po prostu.

Gość nagle
Rozumiem Cię, u mnie też była afera, bo chociaż namacalnych dowodów zdrady nie znalazłam, to uznałam to wszystko, co udalo mi sie ustalić za zdradę i zagrozilam rozwodem, przedstawiłam dowody, powiedziałam jak mnie zranił i że nie będę tego tolerować. Zrozumiał po moim zachowaniu, że to nie przelewki. Dałam mu drugą szansę, wie, że trzeciej nie będzie. Zapewniał,że mnie kocha i cos mu odbiło - ma 43 lata.

Gość Ewaaaewaa
Moj maz tez ma 43 lata :-) Moze wlasnie jak skoncza 40stke to im odbija? Ja tez dalam druga szanse i widze ze naprawde sie stara, nigdy nie byl taki porzadny jak teraz :-) Od 2 lat super. Ale mam wrazenie, ze gdzies w nim siedzi chec na inna kobiete i ze bardzo dobrze sie teraz ukrywa - tzn rozumie, ze mnie rani i moze stracic wiec nie zrezygnowal tylko ukryl sie tak zeby sie nie wydalo przez glupote i nonszalancje, jak poprzednio.

Gość Gościuwa
Zainstalujeci program "zrzutek", prosty programik dzialajacy w ukryciu. Wtedy bedziecie widzialy gdzie w necie sie Wasi mezowie wlocza i co robia...ja tez tak zrobilam :)

Gość nagle
U mnie sytuacja była troche inna, zaniedbałam męża, wszystkie inne sprawy i ludzie byli wazniejsi, poczuł sie odrzucony i niekochany. "Poprawiłam się", ale jednocześnie zajęłam sie bardziej sobą, swoimi sprawami, potrzebami, zadbałam o siebie, swoj wygląd jeszcze bardziej niz dotąd. Przynajniej 1 wieczór w miesiącu jest tylko dla nas, wyjeżdżamy gdzies, rozmawiamy, kochamy się tak jak za dawnych czasów, mowie mu więcej komplementów (!!) Np. ostatnio sie ostrzygł i przyciął ładnie zarost, wygląda seksownie - więc mu o tym powiedziałam. Może spróbuj z tej strony, jesli coś jest nie tak - prawda i tak wyjdzie na jaw.

Gość Ewaaaewaa
Sytuacje bywaja rozne, moj facet przypuszczam ze jest lajdakiem z natury i chce miec mile wygodne zycie ze mna a panienke jakas na boku bo potrzebuje "swiezej krwi". Tez go nie zlapalam za reke ale teraz go zlapie! Tylko jak? :)

Gość Marika8690
Słuchaj Ewo, jeżeli masz takie podejrzenia to proponuję Ci: http://szefpatrzy.pl/m/pl Po skorzystaniu z ich usługo na pewno dowiesz się prawdy!