Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

no ale widzę, że jesteśmy tu same.... :-( jakoś nikt się nie chce do nas dołączyć.... no w sumie tyle tu tych postów się potworzyło, że nie wiadomo gdzie się zalogować.... ja przez jakiś czas byłam na rozpoczynamy starania, ale nikt nowy nie dołączył ,więc postanowiłam zmykać, bo dziewczynki sobie o karmieniu gadały itd więc nic tam po mnie... aczkolwiek bardzo fajnie się to wszystko śledziło ;-)

Ja jestem! Moze z czasem bedzie nas wiecej. A moze juz niedlugo my tez bedziemy sobie pisaly o karmieniu ;) Dopisuje sie do tabelki NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02.............4

Witajcie kochane:) ja też się do Was przyłącze:) Cześć Beacik:) Hej Agaz my to już się znamy:) i nawet tak samo "cyklujemy":) Dziewczynki mnie dziś od południa niemiłosiernie boli po prawej stronie w dole, ledwo chodze:( To owulka jak myślicie? czy przed owulką? Dziś mój 14 dc Agaz Twój też:)

NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02............ .4 Majeczka87..22........03.02..........04.02.............4 Ale fajnie się złożyło jesteśmy staraczki w tej samej ilości cykli:)

cześć Majeczka87 🌻 ale fajnie, już nas więcej, no z tym jajnikiem to nie ma żartów ;-P myślę ,ze powinnaś zaczynać i to ostro, to chyba ten czas

o żesz kurde, to ja tylko testuję w tym miesiącu???? fajnie się Wam to złożyło hehe. No ale znając życie spadnę na dół tabelki i wpisze koniec lutego i 4 cykl. No bo objawów żadnych, tyle że cycki bolą jak cholera....

majeczka wrzucam Cię wyżej ;-) wg. kolejności NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 Majeczka87..22........03.02..........04.02.............4 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02............ .4

Majeczka działjcie dzisiaj koniecznie !!! powodzenia :) tez mam dzis 14 dc

No wlasnie mnie tez bolaly piersi jak nigdy wczesniej. Od ponad dwoch tygodni mialam powiekszone non stop a do tego szczypanie i mrowienie sutkow. I dlatego tak sie napalilam na najlepsze. Ale jak widac nie bylo mi dane w tym cyklu. Witaj majeczka! Faktycznie fajnie sie dobralysmy co do etapu staran :)

buuuuu..... no to pewnie zaś będzie małpisko wstrętne..... :-/ i jak tu żyć spokojnie? ale dziewczynki, nie martwcie się , i na nas przyjdzie pora, jak na telesfora hahaha :-D ale mi dzisiaj bije., wybaczcie. No FeBe i Majeczka, nic tylko działać i pupy do góry!!!

ja już pomału bedę lecieć. Nie rozpisujcie się tu za bardzo, bo nie nadrobię!!! buziaczki i do jutra 👄

Dzięki kochane za rade:) a mój mężuś chciał dziś odpocząć bo ostatnio go duuużo męczyłam :) hehe Fajna ta nasza grupka, Beacik trzymam kciuki za ten misiąc:) aby nie trzeba było wpisywać w tabelke 4 cyklu:) Ciekawe co nam przyniesie luty :):):) FeBe następny cykl będzie Twój!:):) Agaz a jak u Cibie staranka?:) Odpoczywaliście coś czy pilnie pracujecie?:)

Majeczka my działamy ale dzis wyszedł test owulacyjny wiec dzisiaj przytulanek nie bedzie dopiero jutro Dziewczyny do dzieła trzymajcie sie cieplutko

FeBe sorki troche za szybko sie rozpisałam, nie tak zrozumiałam Twoj ostatni wpis, ciachaj ze mnie:) Oczywiście jak najbardziej Ci życze aby to TEN cykl spełnił Twoje marzenie:):)

Duzo o tych testach czytałam i jak wyjdzie pozytywny to za jakies 24-36 godzin nastepuje owulacja wiec poczekam do jutra niech sobie plemniczki spokojnie dojrzewaja zeby były gotowe do akcji:):)

cześć wszystkim!!!! :-) jak tam dzionek się zaczął? ja już od 7.00 siedzę w pracy i tak się mi nie chce nic robić..... zaglądam więc, ale nikogo jeszcze nie ma. No to może pobudka drogie koleżanki? Agaz26 możesz już szaleć, bo plemniczki i tak sobie żyją do 72h, więc nie żyj biedaczko w strzemięźliwości bo Twój chłop tego nie wytrzyma. :-) No chyba że celujesz na chłopczyka hehe

Witajcie babeczki! :) Hej beacik:) o naprawde tu cichutko, widać tylko my we dwie takie ranne skowronki, tym bardziej że ja w nocy "pracowałam do późna":) hehe. Beacik ja tez w pracy od 7:00 siedze, i tak mysle zajrze na nasze kafe.Widze że niedługo testujesz, będzie ważna chwila aby tylko szcześliwa:) Zastanawiam się czy ja z moim męzusiem cos zmajstrowalim hehe:) Ach kobietki my to się mamy tylko myslimy i myslimy, a wszyscy mówią nie myśl tak o tym ale tu weź i nie myśl brrr.... Ciekawe kiedy nasze dziewczynki się obudzą :):)

majeczka no to nieźle sobie poczynasz w nocy. ;-) Ja już w szafce mam test i tak strasznie ze sobą dzisiaj rano walczyłam żeby go nie robić i jakoś się udało. Uffffff. Mój mi mówi, że nie powinnam czytać tylu dyrdymałów, bo się mi w główce przewraca hehhe. Jakby jeszcze wiedział, że sama założyłam temat, to by na pewno kółka na czole rysował.

hehe jak bym słyszała swojego:) mój tak samo, jak zobaczy że siedze na kafe albo popularnie czytam jakieś strony o ciąży typu NetMama:) Faceci tak tego nie przeżywają i tak nie mysla o tym jak my, inny gatunek czy co hehe. Ale wczoraj mój męzuś mówi że trzeba kupic test ciążowy to jednak ma jakieś myśli tylko ich tak nie pokazuje. Beacik ja już też zakupiłam teściki na allegro, mnie testowanie czeka w lutym. Kurcze jak ja bym chciała ujrzeć te 2 kreseczki.... Juz raz się zawiodłam wyszla nieszczęsna 1 krecha ...

Beacik Ty czekasz az do soboty z teścikiem, to się wydaje jak wieczność nie. Aby tylko @ nie przyszła. Mi ostatnio spóźniła się 6 dni! Już myślałam, że ... ale niestety przyszła to aż się poryczałam:( Trzymam mocno kciuki zeby u Ciebie tak nie było:)

Czesc dziewczyny Dzis szalejemy rano robiłąm test i kreska testowa duzo bladsza od owulacyjnej wiec owulka sie zbliza mam nadzieje ze sie uda chociaz zbytnich nadzieji sobie nie robie Mój mężus jest taki jak wasz i smieje sie ze bede wszystko lepiej wiedziec niz lekarz i mam o tym tyle nie myślec A wiecie co wczoraj przeczytałąm ze plemniki dojrzewają 72 dni Majeczka a Wy jak tam działacie? ta zima mnie dobije pozdrawiam

Hej Agaz no my wczoraj pracowalismy:) dziś robimy przerwe żołnierzyków musi się troche naprodukować hehe:) i może jutro na poprawkę:) Ja to juz sama niewiem wczoraj miałam tak silny ból jajnika to czyli to była owulka czy ona dopiero się zbliża? To pasuje jutro przytulanko na poprawkę nie?

No jutro koniecznie bo jajniki bola przed owulacja wiec jutro działąjcie intensywnie wiesz jakies sexi ciuszki hihi:) podobno im facet berdziej podniecony tym wiecej plemników

Hehe no tak trzeba tych naszych męzczyzn zachęcać wtedy będą strzelać jak z armaty podwójną dawką:) Beacik chyba przysnęła w pracy :)

My to tak co dwa dni szalejemy wiec wczoraj nic nie było to dzisiaj ruszamy do akcji :)

jestem, jestem, no muszę się czaić w pracy, bo szef przez ramię looka ;-) majeczka rozwaliłaś mnie tym tekstem o armacie hahahahaha :-D no mi się to tak strasznie wlecze.... 3 dni jeszcze..... cycki bolą niemiłosiernie, ale i tak nie biorę ich pod uwagę jako jakikolwiek objaw. No ja też już 2 razy się zawiodłam i miałam 1 krechę!!!! a tak się wpatrywałam w te testy jak jakaś psycholka. Jak okres się spóźnił 3 dni to już hurra, a potem test, potem jedna krecha, potem nie wierzę, potem rozczarowanie, potem złość na mojego, potem złość na siebie że pewnie przegapiliśmy owulki i potem przyszła @. Tak to u mnie mniej więcej od 2 miesięcy wygląda. I jak tu se spokojnie żyć? Więc dziewczynki szalejcie co drugi dzień, bo to nigdy nie wiadomo z tą naszą owulką.

Gość Mężatka 29
Wierzcie na słowo, że może chcecie mieć dzidziusia, ale napewno nie chcecie byc w ciązy! Być w ciązy to jak więzienie. Czekam jeszcze 4 miesiące i w końcu bede mogła decydowac co sie dzieje z moim ciałem, bo brak kontroli nad tym to po prostu katastrofa. Powodzenia...

mężatka29, bardzo proszę nie udzielać się na tym topiku, bo to chyba nie na temat., więc no comments