Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

no to powiem wam na sam poczatek ze wlasnie przed chwila zrobilam test i jedna kreska.Staramy sie juz ok. 8 miesiecy i nic,chociaz mialam troche nadziei tym razem bo jakis apetyt ogromny mam kupilam test czego mialam nie robic,ale wiadomo nie wytrzymalam a malpa ma w czwartek byc i kicha

Jasne morelka, dopisz sie do tabelki milo nam widziec nowe osoby,

Witaj morelka22! :) Fajnie ze dolaczylas! To jest nasza tabelka:) dopisuj sie :)

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

:)) jestem, właśnie wróciłam od teściówki. Obładowana oczywiście sałatkami, buraczkami, jajkami hehehhe. Ale nie mogę złego słowa powiedzieć. Anitia, no ja mam lekką schize,boli mnie trochę podbrzusze, czasem coś zakłuje, acha i popołudniu mam lekkie mdłości i wzdęcia. Ale nie nakręcam się, choć test mam kupiony i jest schowany głęboko w szafce. Narazie czekam...... Morelko witaj u nas, no mówię Ci, jak tylko do nas dołączysz to po pierwsze Wasze staranka będą na pewno przyjemniejsze, no i długo już czekać nie będziesz, bo popatrz ile dziewczyn już zaciążyło :D A co do tabelki to musisz ją skopiować i wpisać swoje dane :) 🌻 co w ogóle porabiacie?

Gość margaretka1
moge sie przyłaczyc staramy sie juz rok i nic nie bardzo wiem co jest nie tak

no dobra, FeBe, myszka, xellkaa, Gosia, meldować się tu, już,do raportu!!! jak tam testowanie??? no przecież czekamy :(

Witaj margaretka na naszym szczesliwym topiku! dopisuj sie do tabelki;)

margaretka, pewnie że się możesz przyłączyć, kopiuj tabelkę i się dopisuj :) w grupie raźniej no i staranka też przyjemniejsze

Talia, a brałaś jakieś tabletki? Typu kwas foliowy, jakieś witaminki? Ja od miesiąca wcinam folik.Jak się masz w ogóle?

no ja mam niby mieć @ 20.02, więc jak nie przylezie to pewnie zatestuję, ale już mnie wszystko boli jak na okres, więc chyba test sobie poczeka.....

Biore Femifertil.. zaczelam juz brac drugie opakowanie.. kwas foliowy tez mam ale nie lykam narazie bo znajduje sie on juz w FF. A tak to jakos sie trzymam...@ nadal brak takze mam nadzieje ze...siit! nic nie mowie bo nie chce zapeszac :P mam bole podbrzusza jak na @ od okolo 2 tygodni . cycuchy mnie bola.. pozyjemy zobaczymy ;)

ups nie ta buzka mi sie napisala ...miala byc ta --> :P sorki

a ja jestem pewna, ze @ się już nie pojawi, przynajmniej przez 9 m-cy :D :classic_cool:

jakoś mi w to trudno uwierzyć, no ale, do 20-tego jeszcze 4 dni, więc.... chętnie bym już zrobiła test, ale naprawdę już 3 razy się rozczarowałam i szkoda mi tego testu po raz kolejny... Dziękuję, ze mi kibicujesz

co w ogóle porabiasz? ja pewnie o 20.00 zacznę seans 1,5 godzinny z naszymi serialami, bo i tak nie ma nic w tej TV. M czeka aż opuszczę laptopa, ale narazie cierpliwie czeka :P ciekawe jak długo...

Tez bym chciala byc pewna! Dzieki za mile slowka! Zobaczysz ze u Ciebie pewnie tez ta malpa sie nie pojawi! A jak do nas przylezie to nie poddajemy sie! walczymy dalej! ;)

no ja myślę, że skoro już się przeniosłaś do dolnej tabelki to na 100% tam zostaniesz przez 9 miesiecy. A ja absolutnie nie zgadzam się na powrót do górnej tabelki. Nu nu nu :)

a nic ciekawego..M lezy na kanapie oglada tv i zdenerwowal sie ze dzis nie ma Barw szczescia hehe:P a ja sledze nasz topik :) Caly dzien sprzatalam, gotowala itp..jeszcze mialam ciassto upiec ale juz chyba mi sie ni chce ... :P A Tobie jak dzionek minal?

Postaram sie juz nie przenosic.. Ciebie trzeba jakos tam przeciagnac tak jak reszte staraczek ;)

coooo???? mąż czeka na barwy szczęścia? ????? no przypadek niesamowity :) zazdroszczę Ci.....Mój to tylko oczami przewraca jak widzi te seriale hehehehe. Ja wiele to dzisiaj nie zrobiłam :P PO 15.00 byłam już w domu, odgrzałam sobie obiad, posmęciłam się trochę po kuchni a o 17 pojechałam z M do teściów no i pół godzinki temu wróciłam. A mam tyle prasowania, że nie wiem kiedy się z tym odrobię...Tak się mi nie chce... Chyba złapałam jakiegoś lenia zimowego. Ja chcę już wiosnę!!!!! :(

Gość margaretka1
NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 margaretka1........35........11.02...........---.............10 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

Tez bym chciala tam zostac! i juz na 100 % wiedziec ze zafasolkowalam! Co i od reszty dziewczyn chce ''uslyszec''

ja to nawet nie musze być przeciągana, sama chętnie bym tam skoczyła i to bez żadnego przymusu :) pożyjemy, zobaczymy... No i skończyło się to dobre, M już mi wyrywa laptopa, więc muszę powoli uciekać..... Buuuuuuu No nic, będę tu jutro po 10.00 Miłej nocki Talia, no i dla dziewczynek też 😘 🖐️ Papapapaa

margaretka, musisz wpisać cykl kolejnej @ :) już idę, idę papappaa 🖐️