Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

Hej dziewczyny.. dla jasnosci to nie opusciłam naszego topiku.. ostatnio bylam tak zalatana ze szok! ale zagladalam tutaj oczywiscie chociaz zobaczyc jak tam u Was leci :) Widze, ze nowe staraczki do nas dolaczyly :) Witam serdecznie! :) Fajnie ze jest nas coraz wiecej;) wieksze wsparcie... Co tam slychac laseczki ? :P Zycze udanego weekendu! Buzialki:****

Dzien dobry wszystkim! Beacik nie martw sie, my tu wciaz jestesmy i piszemy kiedy tylko mozemy. Ja wczoraj popoludniu pracowalam. Skonczylam pozno a po kolacji pojechalismy do znajomych. Wszyscy degustowali likiery domowej roboty ale jakos sie wymigalam. Lepiej nie ryzykowac ;) Tym bardziej, ze u mnie 28 dc a ja nie mam zadnych objawow na @. W ostatnich miesiacach @ przylazila w 26-27 dc i zawsze mialam jakies bole brzucha, zmienne nastroje itp. Teraz jedynym objawem bylo to, ze wysprzatalam cala chalupe, zrobilam pranie, prasowanie i zaczelam planowac grubsze wiosenne porzadki :P Wy tez przed @ wpadacie w szal prac domowych? :D Jedyce co, to od przedwczoraj powiekszyly mi sie piersi i lekko pobolewaja. Moze po prostu wszystko mi sie przesunelo i @ przyjdzie za kilka dni. Kurcze dziewczyny tak bym chciala zeby nie przyszla... Dzisiaj sobota a ja juz od 6 nie moge spac :( Jakie macie plany na weekend? My najpierw zakupy na targu, potem obiad, M na trening a potem jedziemy w gory do znajomych. Pewnie wyskoczymy na mala przechadzke z rakietami. Wracamy jutro po poludniu, wiec jak mnie pozniej nie bedzie to wiedzcie ze nie zaginelam akcji ;) Buzka dla wszystkich i milej soboty!!!

Cześć dziewczynki:):) FeBe to jak dzisiaj 28 dc ....hmmm...no no może się udało??:) U mnie za to 26 dc i wygląda na to że @ przyjdzie nawet dzisiaj a nie w poniedziałek jak powinna!! Dlaczego tak wcześnie??? Nie wiem...ale po moich cyrkach w tym cyklu z jakimiś cholernymi krwawieniami i plamieniami to wszystko jest możliwe.....brzuch mnie strasznie boli,skurcze typowe na @...brałam już o 6 rano no-spe ....tak mnie delikatnie mówiąc napiernicza..... Oj muszę sie zabrać za sprzątanie ,gotowanie i za siebie...a takimi się nie chceeeeeeeeeeeeeeeee...... Dziewczynki a co u was?????????

szarlotka, a co ty masz kochana za krwawienia?? Moze zadzwon do lekarza i spytaj czy to normalne? Zdarzaly ci sie juz takie akcje? Moj M nadal spi :P Biedaczyna po calym tygodniu porannego wstawania ma w koncu prawo. Ja w miedzyczasie odwalilam prawie cale sprawozdanie do pracy. Jak nie wstanie zaraz to zabiore sie za kolejne :P Jakos mi tak zimno bylo i zmierzylam sobie goraczke. Mam 37,3 ale nie jestem przeziebiona. Tempki na dole nie mierze bo nigdy nie mierzylam i byloby to bez sensu. Pocieszam sie tylko, ze jak zewnetrzna wysoka to moze @ jeszcze dzisiaj nie przyjdzie...

FeBe .....już bylam z tym u gina...on nie wie co się stało....bo i szyjka i macica w stanie idealnym...bylam przedwczoraj....dzisiaj za to te bóle i plamienia brązowe...z pewnością @ tylko dlaczego te krwawienia w trakcie cyklu nikt nie wie....zrobilam wczoraj badanie progesteronu...ale wyniki w poniedzialek dopiero...

Hej dziewczynki, a u mnie dopiero 14 dc dzisiaj, jestem po - w trakcie staran no i oczywiscie mam nadzieje ze a nuz sie uda w tym miesiacu, ale raczej pewnie nie, bo po moich problemem z okresem nie powinnam sie na nic nastawiac. Ale wiece co, tak strasznie mnie sutki bola. Juz nie pamietam kiedy mnie tak bolaly. Co miesiac mialam owulke bo robilam testy ale teraz pierwszy raz od niepamietam kiedy tak mnie sutki bola ze sie dotknac nie moge. Moze akurat ta owulka bedzie jakas bardziej intensywna, sama nie wiem. pozdrawiam wszystkie, A co u ciebie haga, juz po starankach?#

Gość xellkaa
@ w drodze :( jakies plamienie mi sie zaczyna :(

Oj xelka przykro mi , wszystkie dobrze wiemy co sie wtedy czuje, jeszcze raz szczerze bardzo mi przykro

Gość xellkaa
NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........26.03...........26.03. ..............2 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

Hej dziewczyny co z wami sie dzieje. Nie wierze ze wszystkie przerywacie starania. Bo pare razy nie wyszlo, wy sie tak poddajecie. Wiem dobrze ze bedziecie dalej liczyc i dalej sie starac wiec po co te przerwy w tabelkach???? Co z wami?

Hej dziewczyny!! Jak po weekendzie??? Ja miałam bardzo intensywny weekend, ale niestety nie było czasu na starania. :( W piątrek trochę alkoholu wypiłam i chyba z tego powodu miałam podwyższoną temperaturę w sobotę. Dzisiaj znowu niska temperatura hmmm chba owulacja mi się przesunęła. A myślałam że już się zacznie bo brzuch mnie coś pobolewa...ehhh ciężko zrozumieć co się dzieje z moim organizmem. Do tego wszytkiego po tym weekendzie jestem taka zmęczona. Wczoraj prowadziłam samochód z powrotem do domu i koło Radomia złapała nas taka snieżyca że do tek pory kark i oczy mnie bolą od wpatrywania się w drogę. Anitia myślę te przerwy naszych koleżanek to tylko takie próby oszukania organizmu, a i tak wszytkie te pary nadal się starają, tylko że bardziej na luzie. Prawda dziewczyny?? Pozdrawiam !!

Czesc dziewczyny, No nie zartujcie, o co chodzi z tymi masowymi PRZERWAMI? Mamy rozumiec, ze znikacie z topiku? Czy ze po kilku nieudanych probach zaczynacie sie zabezpieczac i nie chcecie juz starac sie o dzidzie? Ja jestem w trakcie 5-go cyklu i jak sie tym razem nie uda to bede walczyc dalej. Jak beda problemy to zrobie dokladniejsze badania i wysle M do lekarza ale na razie trzeba po prostu dzialac i cierpliwie czekac. Mam nadzieje, ze ta cierpliwosc zostanie kiedys nagrodzona :) Dlatego ruszac dupki moje panny i w tej chwili wracac na topik!!! A tak w ogole to zdaje raport z mojej sytuacji: - 30 dzien cyklu i zero okresu (dodam ze srednio @ przylazi 27 dc) - cycki spuchly i bola - mrowienie w sutkach takie, ze nawet po domu chodze w biustonoszu - stan podgoraczkowy non stop od 4 dni (37,2 - 37,5) - od czasu do czasu dziwne uczucie w dole brzucha, ale to nie jest bol jak na okres tylko takie przyjemne mrowienie, bardzo delikatne - od tygodnia musze jesc co 2 godziny, inaczej mnie ssie w zoladku Wczoraj w gorach przy pierwszym podejsciu tak mnie zemdlilo, ze zmienilismy trase na krotsza i lagodniejsza. Nie wiem, czy moge sie na cos napalac, bo boje sie rozczarowania, wiec na razie czekam dzielnie. Nie mam w domu zadnego testu i na razie nie bede kupowac - obiecalam to mojemu M. Kupie test jesli @ nie przyjdzie do czwartku. Ale sie rozpisalam, znikam zeby zostawic miejsce reszcie dziewczyn ;) Buziaki!!!

Febe ja mysle ze spokojnie mozna ci juz gratulowac malej fasoleczki :) podziwiam cie ze nie zrobilas jeszcze testu :) mi jakby sie @ spoznil jeden dzien to napewno juz bym poleciala do apteki, choc fakt u mnie w zyciu sie jeszcze nie spoznil okres, z wyjatkiem tego dnia kiedy zaszlam w ciaze, no wiec jeszcze raz gratuluje bo mysle ze jest czego ale jakby co trzymam ciagle mocno kciuki. a ty trzymaj za nas, bo ja tam nie zamierzam zadnych przerw robic.

Nie dziewczynki to nie jest tak ze my sie nie staramy.Poprostu nie liczymy dni tylko na luzie podchodzimy do sprawy ale kochamy sie z męzami nadal wiec predzej czy puzniej trafimy na te dni plodne:):):)i tez sie uda,Ja mam dostac @ ale nawet nie wiem kiedy bo nie obliczalam sobie nic w zeszlym miesiacu,ale mniej wiecej to ma byc w tym tygodniu piersi mnie bola zachcianki mam to na pewno przyjdzie na dniach,a puki co to do pracy musze uciekac.Milego Dnia d\ziewczyny dla Was:):):)

Czesc dziewczyny! Jak tam staranka? anitia, haga-wy pewnie ostro dzialacie? ;) Talia, a jak to jest z toba? Bo w tabelce nadal data okresu na LUTY! Wiadomo juz cos? i nawet szarlotka zamilkla... Oj chyba ja tez przestane niedlugo zagladac bo zawsze jest mi smutno jak widze swoj post jako ostatni :( Tym bardziej, ze siedze od kilku dni jak na szpilkach i gdyby nie anitia to nawet nie mialabym sie z kim podzielic moimi przeczuciami... Ale nic, dzielnie sie trzymam i czekam do czwartku. Okresu nadal brak, temperatura ciagle podwyzszona. Wczoraj M zaczal juz nawet gadac do mojego brzucha ale zaraz go ofuknelam zeby nie zapeszal :P Trzymam tez ciagle kciuki za was kochane. I za te, ktore do konca sa z nami, jak i za te, ktore moze troszke zwatpily i nie dziela sie juz z nami swoimi obawami i przeczuciami.

Hej Febe ja wlasnie nie wiem co z tymi naszymi dziewczynami sie dzieje. Ja oczywiscie sie staram, znaczy w tym miesiacu juz po starankach. Teraz tylko czkam. Nie bede w tym mieisacu szukac objawow, przynajmniej sie postaram ;) co oczywiscie bedzie trudne. A u ciebie Febe mysle ze jestes w ciazy , naprawde tak mysle i ci strasznie zazdroszcze. Ale daj znac jak juz zobaczysz te dwie upragnione kreseczki.

Gość Justyna 25
Witajcie kochane po weekendzie!nie pisalam kilka dni ale codzien czytam wasze wpisy...ja od wczoraj mam @...odkad skonczylam brac tabletki dni przed nia sa okropne..od 3 cykli mam kilka dni plamienia i bole w podbrzuszu, przed tabletkami tak nie mialam.Co do Waszych staran..hmmm..moze rzeczywiscie cos w tym jest zeby nic nie robic na sile.Poprostu kochajcie sie ze swoimi facetami kiedy tylko macie na to ochote i zapomnijcie o tym ze robicie to przede wszystkim dla dzidzi, bedzie dobrze.Trzymam kciuki!POZDRAWIAM

Gość xellkaa
Dziewczyny powiedzcie mi co ze mna jest! Dzis mam 32 dzien i caly czas nie dostalam normalnej @ w zasadzie to gdybym nie byla bardzo dociekliwa i nie stosowalabym tamponow to bym w ogole nie zauwazyla, ze mialam / mam (?) jakies mikro plamienie. W sobote zauwazylam, ze sluz nie jest juz bialy tylko lekko bezowy, potem jakby brazowy i tak zawsze mialam z ta roznica, ze w ciagu 1-2 dni dostawalam normalne krwawienie + mega bol brzucha, a tu NIC @ nie przychodzi. Robilam w niedziele (30 d.c.) test i byl negatywny Co mam zrobic???

xellkaa, moze akurat sie udalo! Na razie czekaj cierpliwie, bo negatywny wynik testu jeszcze niczego nie przekresla. Ja zrobilam test w piatek (tj. w dzien spodziewanej @) i byla jedna gruba krecha jak byk. Ale do tej pory nie dostalam okresu, wiec jeszcze mam jakas nadzieje. Mama namawia mnie, zebym nastepny test zrobila dopiero w niedziele, bo moze jestem w ciazy tylko mam niskie stezenie hormonow. Nie wiem tylko czy tak dlugo wytrzymam :P Justyna, masz racje zeby sie nie nastawiac za wszelka cene. Ja tez w tym cyklu wyznawalam ta zasade (plus dobre rady lekarza, zeby po przytulankach nie wstawac od razu tylko lezec spokojnie z poduszka pod dopka ;) )

Wiesz co xelka, ja w tym miesiacu tez tak mialam, zamiast okresu tylko plamienie przez 3 dni, wiec nie wiedzialam w sumie czy mam to uznac za okres, ale sobie jednek przetlumaczylam ze moze u mnie hormony troche szaleja. No bo w sumie po trzech miesiacach od odstawienia tabletek zaszlam w ciaze, potem poronienie w 11 tygodniu, a teraz w sumie jest dopiero 3 cykl od poronienia no a do tego zmartwienia i stresy no wiec moglo sie wszystko pochrznic. Wiec moze u ciebie tez rozne stresy byly i to dlatego. Ale dla pewnosci mozesz zadzwonic do lekarza zeby zapytac. Bo ponoc takie krotkie krwawienia moga byc ze wzgledu na wysoki poziom prolaktynym co moze byc niebezpieczne . Mi lekarz po tym moim okresie lekarz kazal powtorzyc test, ale wyszedl negatywny, ale owulka normalnie przyszla kiedy byc powinna. A moze ty po prostu jestes w ciazy :) A ty Febe informuj nas na bierzaco co sie dzieje :)

XELKA I FEBE no Wy obie musicie byc w ciazy,innego rozwiazania tutaj nie widze!!!HURA HURA HURA ...:):)Normalnie sie ciesze jakbym sama w ciaze zaszla!!!:):):)A ja wlasnie wcinam bitą smietane:)

Dziewczynki, wstyd mi sie przyznac ale nie wytrzymalam. Maz po drodze z pracy kupil mi test i zrobilam wieczorem. 2 KRECHY JAK BYK!!! :D Mowie wam kochane az sie poryczalam. Teraz musze na spokojnie zdecydowac do jakiego lekarza sie udac i jakos sie tu ze wszystkim zorganizowac. Ciesze sie z jednej strony ale z drugiej obawiam, zeby wszystko bylo dobrze. Piekne moje, trzymam za was ciagle kciuki i czekam na dobre wiesci od was. Probujcie, bo nigdy nie wiadomo. Pamietacie jakiego mialam dola na poczatku tego cyklu? Nawet podejrzewalam u siebie jakas infekcje i wstrzymywalismy sie od staranek ( w sumie byly moze 3). A jednak okazal sie trafiony!

Gość xellkaa
Febe - gratuluje z calego serca!!!! Do mnie niestety w nocy @ przyszla wiec umieram z bolu :( dolinka, ale trudno, nie wszyscy musza miec dzieci - u mnie definitywnie przerwa bo mam tylko przez to doline, ze sie staram i sie nie udaje.

Hello!!! Febe gratuluję!!!!! WOW!! No to mamy kolejną w dolnej tabelce. Bravo!! Xellka nic się niemartw. Spokojnie na luzie, następnym razem na pewno się uda. Tylko nie myśl o tym ciągle. A u mnie nic się nie dzieje, 20 dzień cyklu i dalej niska temperatura. Mąż za mną chodzi i pyta czy już?? A tu nic żadnych objawów owulacji. :( Nie tracę nadzieji bo przed od zawsze miałam cykle 30-35 dniowe, Dopiero rok temu się skróciły do 28 więc może już niedługo owulka. Tak więc cały czas z mężem staramy się . Zauważyłam że odkąd się staramy to sex jest lepszy. No wkońcu można pójśc na całość bez ztresu że wpadka będzie... hehehe... Jeszcze kilka miesięcy temu bałam się ciąży bo zmianiałam pracę i nie chciałam od razu wkurzać pracodawcy a teraz boję się że się nie uda. Ironia losu. Pozdrawiam dziewczyny.

FeBe gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) U mnie @ przylazła wcześniej niż powinna czyli w sobotę a powinna w poniedziałek....więc dzisiaj mam już 5 dc....no i nowy cykl ,nowe staranka,tylko że mój M chory...temperaturę ma i ja już też zaczynam się zarażać...:(Mam tylko nadzieję że w tym cyklu nie będę miała tych plamień co w poprzednim......bo mnie szlag trafi!!!!!!!!!!!No i trzymajcie dziewczynki kciuki a Ty FeBe zarażaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Justyna 25
FeBe wielkie gratulacje!!!widzisz a tak myslalas ze to @... :-) dziewczynki oby Wam wszystkim sie udalo, trzymam kciuki!ja coraz bardziej juz pragne tego dzidzi tylko ze dzis mam akurat 2 dzien @.Pozdrawiam i zycze milego popoludnia!

FeBe gratuluje i bardzo sie ciesze z Twoich 2 kreseczek U mnie juz 10 tydzien Trzymajcie sie dziewczyny i nie poddawajcie \pozdrawiam Was goraco

Dziekuje wam kochane. Jestem jeszcze troche oszolomiona ale powoli do mnie dociera, ze bede mama. Oby tylko wszystko dobrze sie potoczylo :* Ale to wcale nie znaczy, ze teraz sie ode mnie uwolnicie :P Bede tu siedziec i was zarazac. Wysylam fluidki! Dzialajcie i pamietajcie - po przytulankach pod zadnym pozorem sie nie podnosic. Lezec z pupka w gorze i sie relaksowac!!! :D

Dziewczynki, ściskam was wszystkie baardzo gorąco!!! Nie zapomniałam o was, nie martwcie się :) Ostatnio jestem jakaś strasznie zabiegana i na przyjemności mam niewiele czasu... Ale dzisiaj w pracy luzik, wiec jestem (i będę do 18.00) FEBE GORĄCE GRATULACJE 👄 👄 👄 👄 👄 👄 Kochana, tak się cieszę!!!!!!!!! Cudownie, że się udało :D To przeskakuj do dolnej tabelki.Tylko nie zezwalamy na opuszczenie nas. A reszta co? Oj, żałuję że wpisałam tą przerwę w staraniach, bo chyba przeze mnie inne rezygnują.... Dziewczynki nie łamcie się i nie rezygnujcie, proszę! W przyszłym cyklu już wrócę do grona staraczek, więc nie zostaniecie same. :(

hej! ale sie dzień zaczął! Febe-> tak jak mówiłam! Cieszę się razem z wami! :D wiem dokładnie co czujesz..patrząc z niedowierzaniem na 2 krechy..i pewnie się boisz zrobić drugi by nie daj Boże się nie rozczarować. jesteś w ciąży i teraz tylko to jest najważniejsze:D nie przemęczaj się i nie bój się obarczyć męża noszeniem ciężkich rzeczy;) dużo odpoczywaj i śpij wtedy kiedy Ci przyjdzie ochota(w miarę możliwości oczywiście) i dawaj znać o wszystkim co maleństwa dotyczy i pierwszą rzeczą jaką zrobisz niech będzie wpisanie się do tabelki ciężaróweczek :D🌼🌼🌼 trzymam kciuki za pozostałe dziewczęta agaz-> ja 8 tydzień i wysyłam fluidy do wszystkich starających się ********************************************************************************************************************************************************************************************************************🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼