Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormalnakasia

za co normalnie placa za Was wasi faceci?

Polecane posty

Gość luzak gepard chester
To akurat mój facet od początku nalegał na takie zasady :) Dla niego to naturalne. A skoro za niezbyt długi czas zostanę jego żoną to sam twierdzi że i tak wszystko jest już prawie wspólne ;)

>>130 zł brylant w mojej. Za 130 zyle to możesz kupić święcace oczko, cyrkonie, albo jakieś podrabiane świecidełko, ale nie brylant :o co do reszty kosztów - nie wiem w jakiej stodole to bylo robione, ale 55 zł/ osobe to nie wychodzi nawet pierwsza komunia święta. Normą w moich stronach jest 150 zł/osobe. Plus alkohol rzecz jasna. Zaoszczedziłaś na fotografach i innych pierdołach, ale nie każdy ma w rodzinie takie osoby. Robić wesele i szczypać się z każdym groszem, a potem słuchać za plecami tekstów w stylu - to po co robili wesele, skoro ich nie stać, to wybacz, ale poniżej pewnego poziomu. Lepiej nie robić w ogóle.

Gość bo to też zalezy od lokalizacj
i tu Bydlak ma rację. Moja kuzynka również zrobiła wesele za kilka tys., dla ok. 40 osób, ale w tych stronach kosz od osoby wynosi już od 60 zł, a jest nawet miejsce, gdzie za 110 zł/os. z noclegiem. Jakiś grajkow do 2 w nocy wynajęli za 800 zł ( 2 facetów, 1 kobieta- grali całkiem ok). ogólnie ślub skromy, ale całkiem przyjemny.