Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenia91

Odchudzanie 25kg +

Polecane posty

Olenia u mnie waga już spala o kilogram, jednak ważenie oficjalne dopiero jutro. Topik , na którym jestem jest dla kobiet po 40 -tce, ale Ty jesteś młodą dziewczyną, polecam Ci topik mlodej dziewczyny o nicku za dużo ciałka, ktora ważyła 110 kg obecnie już koło 80 kg. o ile dobrze pamiętam "Zapraszam wszystkie odchudzajace się kobiety". Będę do Ciebie zaglądać i wspierać Twoj topik.

Czytam sobie jak sie odchudzacie dziewczyny i mam pytanie do Olenia91, która z Twoich stopek jest prawidłowa? bo różnice spore, jeżeli chodzi o wagę wyjściową.

Pani malgorzatka kazda byla prawdziwa.. zaczelam sie odchudzac jak mialam 90 a teraz waze 81,5 bo ubylo mi 8,5 kg w roznym czasie jak jest tam napisane

Witam Was kobietki ;) przepraszam za swoja nieobecnosc ale postaram sie teraz nadrobic zaleglosci;) na swoje usprawiedliwienie mam na szczescie konczaca sie juz sesje na uczelni ;) a co do diety to musze sie przyznac ze podjadlam czekolade i batoniki i...ajjjj :( nie napisze bo wstyd ;( ale zdeterminowalam sie i place za grzeszki sportem ;) pozdrawiam ;)

Troszke sie pogubiłam, bo we wczesniejszych postach pisałaś wagę początkową na 13 stycznia 85, dlatego własnie moje watpliwośći. Startowałam z podobnej wagi i również od połowy stycznia, dlatego ciekawił mnie Twój wątek. Pozdrawiam i zyczę dalszych sukcesów, zobacze za jakis czas jak Ci idzie :)

Pani Malgorzatko w pozniejszych zas wyjasnilam ze moja waga byla niepoprawna i zle pokazywala... o 5 kg mniej.. i przerzucilam sie na elektroniczna.. ktora pokazuje dobrze..

Tak czy siak 8,5kg w dół także świetny wynik. Ja planuje zakup wagi, bo stara się potrzaskała, mam nadzieję, że będzie przychylna dla mnie ;)

Witam serdecznie. Miło, że coś się znowu u nas ruszyło. Witam nowe dziewczyny. Olenia, dziękuje za miłą korespondencje, bez Ciebie to i ja bym chyba już się poddała. Może nam się uda uratować topik i stracić te zbędne kg. Miłego dnia dla wszystkich

Czesc ja tez sie odchudzam w inny sposob niz wy tez skuteczny lecz nie na parze chodz uwielbiam czesto jem ale nie opieram sie na tym :P 4,5 miesiaca 27 kg mniej czuje sie swietnie :)))

Pani Malgorzatka oby stara nie pokazywala mniej ;P jak mi ;) tak8,5 kg to juz duzo a bedzie jeszcze wiecej :) ustarczy uwierzyc ;) i kurcze powiem Wam kochane ze dzis weszlam iu jest 80,8 kg, boje sie ze znowu szybko schudne i znow ustane.. jak ostatnio :) ale no trudno ;) przeciez ja sie nie glodze ;) adeleida pewnie ze sie uda:) jestes tu od poczatku topiku i pamietamy o tym jakie cele mamy ;) pozatym sama powiedzialas ze to miesiace naszej pracy i zeby sie nie poddawac :) elzbietka ja tylko obiad robie na parze czasem gotuje ;) pozatym ty odchudzasz sie z herbafile.. a ja nie zamierzam wydawac pieniedzy ;) skoro chudnee swoja dieta.. ;)

Gość olenia91E
stop spanom

Gość Pajek
Witam wszystkich. Nie wiem czy jestem godzien coś tu napisać, ale ja tylko na chwile. Szczerze powiem że jest to jedyny topik z całego forum na który pozwalam sobie zaglądnąć od czasu do czasu. Sam przez to przechodziłem tak więc jestem ciekawy postępów, a poza tym posty Pani Oli mają są pozytywne i fajne się je czyta. Gratulacje kolejnej stopki w takim tempie do wakacji cel 1 spokojne uda się osiągnąć. Co mi się jeszcze podoba, że ma Pani zdrowe podejście do diety co się chwali, tak trzymać. Życzę wszystkim Paniom wytrwałości i trzymam kciuki, tak więc miejcie świadomość że Wielki Brat patrzy :) P.S. Życzę Pani Oli aby kawaler z którym ma się spotkać okazał się tym jedynym :) Pozdrawiam.

Pajek :) witam serdecznie :) jestem strasznie zdziwiona, ze mamy tu takiego "wielkiego Brata" ;) bardzo milo bylo uslyszec od Pana tak mile slowa na moj temat :) i temat topiku ;) zapraszam tu czesciej, ujawniajac sie, nie tylko czytajac :) i dla wszystkich tu jestem Ola, nie Pani Ola ;) prosze zapamietac:) a jesli chodzi o mezczyzne, cos musialo sie zakonczyc by moglo sie zaczyc cos nowego ;) sprawa nieaktualna.. ;) zycze milej niedzieli !:*

Gość Pajek
Witam. Postaram się zapamiętać Pani Olu znaczy się Olu, starość nie radość z pamięcią różnie bywa :D, ale spróbuje i mam nadzieje że zadziała to w takim wypadu w obie strony :). Proszę mnie nie namawiać do częstej aktywności, gdyż jak widać, rezultaty nie są zadowalające, chyba wystraszyłem resztę Pań :). Na wszelki wypadek pozostanę przy czytaniu :). Pozdrawiam i miłego poniedziałku.

Witam dziewczyny! Znowu poniedziałek i znowu trzeba walczyć......... Ale powoli pogoda się zaczyna poprawiać, więc będzie lepiej... może............ A jak u Was dzisiaj Miłego dnia

Witam :) Pajek nikogo tu nie odstraszasz! :) po prostu tu sie pusto zrobilo ;) Adeleida u mnie wszystko ok :) tylko dzisiaj mialam ciezszy dzien i dopiero teraz weszlam na komputer:) wazylas sie?:)

Witam drogie Panie i Pana ;) jest wielkim zadowoleniem gdy otwieram ta strone i widze, że grono nasze sie powieksza. swiadczy to tylko o nas dzielnych kobitkach ktore sie nie poddaja ;) Mam nadzieje ze bedzie Pan czesciej nas odwiedzal, i rowniez dodawal otuchy bo kazde wsparcie sie przyda i jak najbardziej jest wskazane. Kończę dzis 23 latka i moim postanowieniem na najblizszy rok jest osiągniecie wymarzonej diety. Wierze ze zarowno mnie jak i Wam sie to uda ;) Bo zyjemy po to zeby osiagac sukcesy i okreslone przez nas same cele ;)

Witam wszystkich :) Dawno mnie nie było. Nie miałam zbyt dużo czasu bo brata dziecko było na ferie i nas nie było przez weekend w domciu i nie miałam dostępu do neta. Ale teraz będę zaglądać regularnie :) Bioła STO LAT!!! STO LAT!!! I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :) Oluś a dla Ciebie gratulacje bo widać, że waga spada w dół :) A co do dietki to troche o niej zapomniałam niestety i jak się ważyłam po przyjeździe to masakra 79,7 kg. Ale już się wziełam za siebie i wracam do zdrowego odżywiania :) Gorąco Was pozdrawiam

Gość Pajek
Witam. Zdrowia szczęścia pomyślności niech Ci wymarzona waga jak najszybciej zagości. :) Coś Wam powiem, skoro mi się udało schudnąć to jest to możliwe w KAŻDYM przypadku. :D. Możecie mi wierzyć. :) Pozdrawiam.:)

witam witam :) ja dzisiaj tak wczesnie pisze bo mam dzien wolny, do ortopedy ide ;) wiec i tak zmykam zaraz sie ogarnac :) Sylwio bardzo sie ciesze ze wrocilas 🌼 i na jak tyle dni nieobecnosci 1kg do gory to nie jest zle! ;) najwazniejsze ze nie 3 :) :P wiec szybko Ci spadnie :) Pozdrawiam Wszystkich :) i zycze milego Wtorku ;)

Witam dziewczyny! Olenia wszystkiego naj, naj, naj.... Buziaki i uściski dla Ciebie. U mnie niestety nic się rusza w wadze, ale nie podaje się i dalej będę walczyć, nawet jeżeli jestem tu ostatnia. Tak w życiu jest, ktoś jest zawsze pierwszy i ktoś ostatni. Mówię tak jakbym miała już ze sto lat... Pozdrawiam całą resztę i życzę miłego dnia

Sorry, ze życzenia poszły do Oleni, a nie biolej. Ale ja jestem zakręcona!!!!!!!!! Mam dzisiaj migrenę i naprawdę ledwo co patrzę w ekran, ale pracować niestety muszę. Bioła mam nadzieje, że mi wybaczysz ten nietakt. Chyba już się naprawdę zestarzałam.

Dziekuje wszystkim za życzenia :) Piekny dzien, słoneczko, i widok topniejącego śniegu. Narazie nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.. JAK U WAS Z DIETĄ? bo u mnie szczeze nie wiem, czuje że stoje w miejscu:(, teraz pije kawke i brak inwencji na obiadek. MAM nadzieje ze chociaż Wam idzie lepiej niz mnie:) Pozdrawiam,:*

Gość Pajek
Witam. Jeżeli stosujecie się do diety, mam nadzieje że jest ona zdrowa, to normalne że staje w miejscu bądź wzrasta, jest to irytujące ale gdyby wszystko miało być jak chcemy to by nudno było a tak zawsze jakieś urozmaicenie i coś się dzieje :) A tak na poważnie, to wydaję mi się że zdrowsze jest wolniejsze odchudzanie, dzięki temu organizm przyzwyczaja się i z czasem potrzebuje mniej jedzonka, co w przyszłości zmniejszy ryzyko powtórki z rozrywki. Z własnego doświadczenia wiem że trzeba czasu, tak więc cierpliwości i będzie dobrze. :) Pozdrawiam.

Witam serdecznie w ten jakże piękny słoneczny dzień;) Szkoda tylko, że życiowe zadania nie pozwalają Wam często tu zaglądać. Gdy wstaje rano i widzę taką pogodę jak dzisiaj to jeszcze bardziej motywuje mnie do walczenia z kilogramami. A co u Was drogie Panie i co u Pana? Czy dajecie radę? Czy widac efekty? i Jak sie czujecie bo to chyba najważniejsze:) Mam tylko wielka nadzieje, że nastepym razem jak odwiedze "naszą stronkę" to będzie tu o wiele więcej wpisów. Pozdrawiam

Gość Olenia jak to sie stało
ze tak szybko schudlas opisz swoja diete

Gość Pajek
Witam. :) Obawiam się że to nie przez życie prywatne aktywność zmalała, a od czasu jak się ujawniłem ( daty nie kłamią :)). Słuchajcie, jeżeli komuś przeszkadza że tu piszę to piszcie wprost a się ulotnie :). A co do odchudzania jakoś dałem. Troszku się zaniedbałem i w trochę ponad pół roku doszło z 20 kg ( z tego miejsca chciałbym pozdrowić produkty dzięki którym uzyskałem ten stan czyli frytki, kiełbaski i majonez :) ), czyli w styczniu 2008 było 100 kg. W połowie tego miesiąca dostałem nowe spodenki i szczerze powiem że się przeraziłem jak je zobaczyłem, rozmiar 38 i wszystko jasne, ależ sexi musiałem wyglądać:). Tak to się zaczęło. Zrzucenie 30 kg zajęło mi w sumie 9,5 miesiąca. Tak więc wieżę że i wam się to uda, cały czas trzymam kciuki :) Pozdrawiam.

witam ;) ja nie mialam czasu tu zajrzec po prostu mialam goscia u siebie i nie seidzialam na komputerze ;))) i tez nie odchudzalam sie(tzn nie dbalam za bardzo o diete) ale wracam juz do siebie ;) dosyc tej swawoli ;) jak ja schudlam? trzeba przecyztac od poczatku.. Pajek nie prawda!;) po prostu czasem komputer to nie wszystko :))) gratuluje ze schudles tym bardziej ze jestes mezczyzna ;) a jakie priorytety zywieniowe w Twojej diecie gorowaly ?