Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAROLINAF

IMIONA DLA WASZYCH FASOLEK

Polecane posty

Gość mama Asia
Aleksander :)

Gość tak mam..................
Dawid

JAKO ZE JA ZAPOCZĄTKOWAŁAM TEN TEMAT TO SIE PIERWSZA PODZIELE TA INFORMACJĄ:) SPOTKAŁAM SIE Z RÓZNA OPINIĄ NA TEMAT WYBRANYCH PRZEZE MNIE IMION,ALE CO TAM MI SIE PODOBAJA:) DLA CHŁOPCA ; ARMANI DLA DZIEWCZYNKI: LAILA DLA MNIE TO SA PIEKNE IMIONA ALE NIE KAŻDEMU SIE MUSZA PODOBAĆ,OCZYWIŚCIE RZECZ GUSTU :)

Gość kacha31krakow
moja będzie Liliana

Gość fasola JAś
:P

Gość fbnfcgbmn fhx
boze, kto normlany daje takie imiona :o na pewno beda sie super prezentowac z nazwiskiem :o

Wiktoria, Oliwia,.... wszystko jasne.... 26 lat... 3 dzieci... A prace jakas masz?

Gość a ja powiem
a dlaczego chcesz tak bardzo skrzywdzić swoje dziecko? nie jest to złośliwe pytanie. tak po prostu pytam.

Gość a mnie sie podoba
Bianka

Gość a ty ch Hiena
tak wypytujesz . Coś się nie podoba :O

Gość NKMJ09
moje szczęście to ADRIAN

TAK KOCHANIE PROWADZE WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ,MASZ JESZCZE JAKIEŚ PYTANIA? JAK SIE TOBIE IMIONA NIE PODOBAJĄ TO NIE ALE NIE MUSISZ TEGO KOMENTOWAC,KAŻDY MA PRAWO WYBORU,A JAK CI SIE NIE PODOBA NO TO PRZYKRO MI MASZ PROBLEM TACY LUDZIE NIE WYCHOWANI POWINNI MIEĆ ZAKAZ WSTEPU NA FORUM:)

A CO DO OKREŚLENIA "FASOLKA " TO NAPRAWDE NIE SŁYSZAŁYŚCIE? NO TO NAPRAWDE JESTEM W SZOKU ,PRAWIE NA KAŻDYM FORUM UŻYWA SIE TAKIEGO OKREŚLENIA TYLKO NIE TU.OK NIE MUSI BYĆ FASOLKA MOZE BYĆ DZIDZIA :)

Gość a ja powiem
Karolina, nie bądź śmieszna. ja nie mam problemu z co najmniej dziwacznymi imionami, ale Twoje dziecko będzie miało, jak się z niego/niej będą naśmiewać w szkole. ale Ty nie bierzesz tego pod uwagę, bo najważniejsza dla Ciebie jesteś Ty sama i to co Tobie się podoba.

Gość mysijanorkaa
Dlaczego dajecie takie imiona?Nie ma Polskich?Zauwazyłam,że takie wymyślne imiona dają osoby z bardzo biednych lub patologicznych rodzin..???

Gość a ja powiem
a co do wychowania lub jego braku, to krzyczysz odkąd tu weszłaś. hmmm

"A CO DO OKREŚLENIA "FASOLKA " TO NAPRAWDE NIE SŁYSZAŁYŚCIE? NO TO NAPRAWDE JESTEM W SZOKU ,PRAWIE NA KAŻDYM FORUM UŻYWA SIE TAKIEGO OKREŚLENIA TYLKO NIE TU.OK NIE MUSI BYĆ FASOLKA MOZE BYĆ DZIDZIA " tu nie chodzi o to, że nie słyszałyśmy tylko że jest infantylne :O może kukurydzka? :D

Gość oasdj sdjaj
Fasolek? :O Moze : Po Bretonsku :O

JA WCALE NIE KRZYCZE:) JESTEM BARDZO SPOKOJNA I OPANOWANA, NIE POTRAFIE ZROZUMIEĆ TEGO ZE JAK SIE WAM NIE PODOBAJA IMIONA NO TO OK,TAK JAK NAPISAŁAM TO RZECZ GUSTU,MOZNA NAPISAĆ SWOJA OPINIE NA DANY TEMAT A NIE ODRAZU CZŁOWIEKA ZNISZCZYĆ I NA NIEGO NASKAKIWAĆ.

Gość patriotki hipokrytki
:P imię to musi być STAROPOLSKIE, ale WÓZEK to już najlepiej ZAGRANICZNY :P ...najlepiej daj BOŻYDAR :D

JA WCALE NIE KRZYCZE JESTEM BARDZO SPOKOJNA I OPANOWANA, NIE POTRAFIE ZROZUMIEĆ TEGO ZE JAK SIE WAM NIE PODOBAJA IMIONA NO TO OK,TAK JAK NAPISAŁAM TO RZECZ GUSTU,MOZNA NAPISAĆ SWOJA OPINIE NA DANY TEMAT A NIE ODRAZU CZŁOWIEKA ZNISZCZYĆ I NA NIEGO NASKAKIWAĆ. w necie pisanie capsem oznacza podniesiony głos, więc go wyłącz

Gość pies moej kolezanki
nazywa sie laila i dodam ze jest to buldog! naprawde piekne imiona :)