Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAROLINAF

IMIONA DLA WASZYCH FASOLEK

Polecane posty

Jestem ciekawa, co to za dzialalnosc. Pewnie sprzatanie Sp.Z.o.o. Sorry, ale nie znam osoby na poziomie i bez kompleksow, ktora dalaby dziecku takie wymyslne imiona. Oliwki i Wiktorie rodza sie w zakompleksionych rodzinach. Pewnie ci sie wydaje, ze przez takie super imiona twoje dzieci beda sie wyroznialy z tlumu? Oj wyroznia sie, wyroznia.... Przejdz sie do MOPSU i popytaj matki, jak daly dzieciakom na imie- przekonasz sie, ze dzieci nosza imiona po gwiazdach miedzynarodowych, telewizyjnych i zaslyszane gdzies na zachodzie... :o Tak jak te twoje wymysly.

Gość manduca
Fasolinda :D:D:D

Gość a ja powiem
to dlaczego piszesz wielkimi literami - to właśnie to oznacza. wyraziłam opinię. nigdzie Cię nie obraziłam. i tu nie chodzi o patriotyzm, ale niektórzy nie zdają sobie sprawy jakie dzieci potrafią być szczere, żeby nie rzec okrutne. znałam kiedyś ludzi, którzy dali swojemu dziecku na imię Bazyli. kto zgadnie jaką miał ksywkę w szkole? a rodzice tak się podniecali, że to takie królewskie imię. a z resztą róbcie jak chcecie.

Gość lady gagga
no fasolka to najnormalniejsze okreslenie zarodka!!!!!!!!! co do imion to porazka, chyba ze ta mala Laila w egipcie bedzie mieszkala. Armani nawet nie dopuszcza bo to nie imie tylko nazwisko!

Gość mysijanorkaa
akurat Oliwia i Wiktoria są ładnymi imionami i przecież była Św.Wiktoria. Ale jakaś Laila,Nadia,Wanessa,Fabien,ARMANI(?????????????) jak już to Georgio,itp.,to nietety imiona z jakiejś innej beczki..........

Gość hmmmm mmmmm
"Oliwki i Wiktorie rodza sie w zakompleksionych rodzinach" -masz na to jakies dowody naukowe? bo ja mam 2 Oliwie w rodzinie - 1 rodzice mają sieć sklepów odzieżowych, i tyle kasy, że nawet na oczy nie widziałaś - 2 oboje po studiach, mają kierownicze stanowiska w urzędzie miasta ..... hmmmm ciekawe jakich kompleksów to dowodzi? bo na pewno nie dotyczących statusu społęcznego :P

Gość a ja sie skusze dodac....
.... iz dziwi mnie, ze 26-letnia matka 2-3 dzieci, z wlasna dzialalnoscia. Nie zna podstaw gramatyki i interpunkcji w j.polskim? (Marka ARMANI w krajach europy zachodniej kojazona jest z tanimi podrobami i mocno wyperfumowanymi wyznawcami allaha)

napisze ci tylko ze jesteś ochydna,wierz mi ze nie jedna matka oliwii i wiktorii będzie miała ci to zazłe,tak szczerze nie chce mi sie z tobą pisać nie będe zniżać sie do twojego poziomu,a nawet jakbym prowadziła firmę sprzątającą to jest dla ciebie powód do śmiechu? bo dla mnie nie praca to praca,ty sie naśmiewasz a innych krzywdzisz,i czy ty wogóle wiesz co to jest sp.z.o.o? ja do MOPSU niestety niechodze ale za to ty doskonale wiesz gdzie sie udać:)

" no fasolka to najnormalniejsze okreslenie zarodka!!!!!!!!!" najnormalniejsze? jeszcze nie słyszałam żeby jakiś lekarz czy biolog mówił na zarodek fasolka :O zarodek to zarodek a fasolka to zupełnie inna bajka :D

Gość róznica jest taka...
ze ja mam dzieci a ty fasolki

status spoleczny na pewno wpływa nawybór imion. moja mama jest polonistką i swoje dzieci nazwała maria, helena i adam. swoją droga jak ja już będę miała dziecko, to prawdopodbnie nazwę urszulka albo konrad

Hienia już nie przesadzaj z tymi OLiwkami i Wiktoriami bo znam kilka rodzin których coreczki nosza te imiona i zapewniam cie zadna z tych rodzin nie jest ani zakompleksiona ani patologiczna i z mopsu tez korzystac nie musi. Co nie zmienia faktu ze jest bardzo duzo dzieci o tych imionach

Gość hmmmm mmmmm
ad sprzątanie - co Hiena widzisz złego w takiej działalności? znasz wrocławską firmę IMPEL? zaczynali od sprzatania biur, 2 studentów - teraz podjeżdżają własnymi Carreremi pod własny budynek w centrum miasta :P

Gość łe tam łe tam
jakie znowu sprzatanie z o. o., nie przeceniajcie dziewczyny :) zakladam sie o tysiaka, ze to na bank "Tipsiónie ent kompany" :D :D :D

co to błędów interpukcyjnych bardzo przepraszam ale tak mnie zdenerwowała ta cała sytuacja na forum ze nawet nie zauważyłam ze te błędy popełniam,nie potrafie zrozumiem jak co niektóre osoby mogą reagować taką agresją,jest to poprostu przykre

Gość lady gagga
odbiegacie od tematu wsioki autorka sie o cos innego pytala a nie o jej status spoleczny i materialny

Gość halina p
na kazdym forum dla starajacych sie o potomka wystepuje termin FASOLKA !

Gość chory kraj chory narod
i nie mowcie mi ze matki polki nie sa infantylne :OOO fasolka... po prostu padłam ;))) a jak doczytalam o armanim padlam po raz 2;) pozdrawiam normalnych 🖐️

Gość ja jeszcze nie w ciąży
ale imiona już mam tak pół na pół. Chłopiec Wiktor/ Gabriel Dziewczynka Karolina/ Klara

Gość tez jestem zafasolkowana
gupi jestescie wszyscy co wam do tego? ja daje na imiem chlopcu Kukufas :) dziewczynce jeszcze nie wiem

Gość wildangelkaaa
do chory kraj... mało wiesz ,ale zawsze czegos mozesz sie jeszcze nauczyć wchodząc na forum :)

hmmm mmmm- jak ktos jest prostakiem, to nim pozostanie mimo gory pieniedzy. A co do sprzatania. to nie sadze, zeby mama dwojki dzieci i jednej fasolki prowadzila az taka duza dzialanosc. Podejrzewam sprzatanie prywatne u bogatych ludzi, tipsy tez by pasowaly lub jakis warzywniak tudziez stanowisko na targu. Nikt mnie nie przekona, ze kobieta na poziomie powaznie mysli nad takimi imionami dla swojego dziecka.

wilda, masz racje, na tym 'forumie' wiele sie mozna dowiedziec ;) btw, z wildy jestes? ;)

" to nie sadze, zeby mama dwojki dzieci i jednej fasolki" 🖐️ :D:D:D:D:D

halina p oczywiście ze tak określa sie zarodki:) ale widać ze nie wszystkim sie to podoba,wiec lepiej tego określenia nie używac:)

Gość wildangelkaaa
Hhehehe... nie nie jestem z Poznania :) A co do imion...nie sadze zeby imiona dzieci świadczyly o inteligencjii i statusie społecznym rodziców...