Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka 0

PSYCHOLOG

Polecane posty

Gość anulka 0

Potrzebuje namiary na jakiegos dobrego psychologa w necie Albo chociaz na kogos kto sluzy rozmowa, kto orientuje sie w sprawach depresji zalaman itp Jest tu ktos taki Ale prosze bez zartow

Gość dietetyczna dla alergikow
tutaj każdy chyba przechodził załamanie, tutaj prawie każdy ma lub miał depresję, nerwice, zaburzenia osobowości, anoreksję, bulimię i inne takie, bo to jest forum dla takich wyrzutków. a co się dzieje?

Gość anulka 0
szukam kogos kto sie naprawde na tym zna

no to przecież napisałam, że tutaj zdecydowana większość ludzi zna to z własnego doświadczenia :O

Gość proszęęęęęęę
A ja ci napiszę, ze psycholog to tylko modny zawód, to placebo dla mózgu, a zeby znaleźć kompetentnego to albo musisz mieć szczęście albo portfel grubaśny, reszta to dno i nieudacznicy zyciowi, ledwo zdają maturę, dostają sie na studia i potem oceniaja ludzi na podstawie formularzy, druczków i innych szymeli:-o

Gość anulka 0
No tak, i co Ty sie do takich osób zaliczasz? po prostu chcialam z kims pogadac Od paru mies zmagam sie powiedzmy z depresja i nie bardzo potrafie sobie z tym poradzic a osobiscie nie mam odwagi pojsc do psychologa

tutaj nikt nie ma odwagi, dlatego przegrywamy życie na kafe 🖐️ przede wszystkim musisz mieć silną wolę wyjścia z tego stanu, bo inaczej nic cie nie uratuje. ale jesli cos chcesz zrobic, to juz jest pierwszy krok. czasami przy pomocy naturalnych preparatow, ziol, mozna sobie troche pomoc.

Gość anulka 0
No co przeciez coś takiego istnieje nie bez powodu

Gość anulka 0
ja tu nie szukam cudu, tylko drugiego pomocnego czlowieka. Naiwna jestem?

A nie lepiej pogadać NA ŻYWO z jakaś zaufaną osobą na poziomie (na mnie nie licz :P). Nie musi być psycholog, po prostu ważne, żeby była mądra życiowo (np. starsza, ale nie za dużo). Życie poza internetem nie wyznajesz? Aż tak z Tobą źle, że dupy Ci się nie chce ruszyć? :(

Gość qumielaa
a nie zauważyłaś, ze od jakiegoś czasu staramy się upodobnić do zachodu, w stanach każdy problem - psycholog, nie wiem czy znajdzie się ktoś kto choć raz u niego nie był, reklama, media, nakręcają popularność tego mało potrzebnego zawodu, depresja też jest wytworem naszych czasów, mam doła, tak sie teraz mówi, małe przygnębienie juz diagnoza - depresja, ból głowy - nerwica, tak psycholodzy uwielbiaja tego typu terminy a najlepiej jak im kabzę napykasz kasą, radzę ci przeanalizuj co cię trapi i w garść się weź sama, a nie czas trwonisz na szukanie bezsensownej pomocy.

Gość qumielaa
właśnie porozmawiaj z kimś bliskim, nie masz bliskich, to znajomy, jakoś dasz radę, a nie uleganie hamerykańskim trendom i byle pierdniecie i już psycholog, poza tym pamiętaj W NAS JEST SIŁA! człowiek to wbrew pozorom silna bestia, jesteśmy zaprogramowani na przetrwanie, gdyby nie to dawno wyginęliobyśmy, bo przecież psycholog to stosunkowo młody zawód, a wiec ludzie radzili sobie wcześniej, tak jak i ci, którzy chcą sie zabić zabili się mimo stalej opieki psychologa....sama sobie nie pomożesz, nikt ci nie pomoże.

Gość anulka 0
Dzieki. Tak właśnie myślalam. W sumie czego to ja mogłam sie TU spodziewać?

Gość
tutaj i nie tylko tutaj, nie ma dobrych psychologów przez neta na pewno żaden w znacznym stopniu Ci nie pomoze :(

psycholog jest potrzebny, ale we wszystkim konieczny jest umiar. anulka, a czego oczekujesZ? napisz, co cie gnebi.

No właśnie. Tutaj się przecież roi od nieudaczników, sfrustrowanych prawiczków i zakompleksionych dziewic, etc., którzy sami potrzebują pomocy, a nie że sami by komuś pomogli. Mnie nie licząc, bo mnie to już nic nie pomoże (psychiatra powiedział, że tego się nie leczy :P). Ale dobrze mi z tym. ;) P.S. A z jakiego miasta jesteś?

Gość anulka 0
Po co? skoro zaraz mnie zjda wszyscy. Weź sie w garsc itp itd To akurat znam wiec...

Gość
a nuż przyjdzie nam na myśli tzos bardziej orginalnego ;) ?

Gość anulka 0
Mi sie nie chce pisac? bledne wnioski Nie wyzale sie tu nagle wszystkim Gdyby o to mi chodzilo to tresc tematu brzmiala by inaczej A ja jasno okreslilam o co mi chodzi

Ty swoje, my swoje. Nie raczyłaś odpowiedzieć na moje pytanie, skąd jesteś. To taka tajemnica, bo chyba nie z lenistwa? A może się wstydzisz napisać? :P P.S. A z domu to nie boisz się wyjść na ulicę?

Gość anulka 0
Wiesz jak masz zamiar po mnie jechac to sobie odpusc Nie znasz powiedzenia ze lezacego sie nie kopie?

Gość anulka 0
Dzieki Wam Nie ma co Od dawna rozmawiam z przyjaciolmi bez wiekszych skutkow Poza tym czasem latwiej i lepiej otworzyć sie przed kims neutralnym no ale coz