Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........amomim.........

ale ten Zachód jest...

Polecane posty

złapali jedną głupią jak moja bratowa i się cieszą. Teraz wam puszczą w kinach waszą zasraną bachledę o końskich rysach twarzy. Będziecie ją mogli podziwiać. I Anglików wszelakich. KOSZMAR :(

Moim zdaniem będzie to rodzaj narodowej zrzutki na nią i na Henrego. Bo Bachledy sa takie biedne - tak mówią :(

Tak już było - już to przerabiali. Najwyżej odpalą jej coś z Parnassusa w Polsce (dochodu) i tyle. Życie płata rózne figle. Rodzina jej nie chce no to niech sama sobie radzi - na początek dostanie. Dziecko - jak sie ugadają pewnie i tyle. :(

Lepiej ją przyjmijcie bo w końcu chodziła po czerwonym dywanie. Długów narobiliście pełno od komuny to wam chyba darują bo sie za siebie wzięła po tym porodzie, ale musi grać bo co - do kicia. A w razie co ja aresztują jak Polańskiego i koniec. I lepiej niech gra - dobrze wam radzę bo jeszcze gorzej będziecie mieli. :(

No a co ty sobie wyobrażasz? Jakaś tam przyszła na Globy - wariatka od Farela ostatnia. I tyle. Fajnie, ze tam jest coś innego. Już to widze :( Ten Farel tez tak - ratowany i nie. Zależy co będzie dalej bo też wyleci - niech idzie w biznes i koniec. Akurat ma z kim. Forsę to mógł zarobić robiąc byle co - coca colę produkując. Wyrzucą go i koniec jak się nie opamięta.

A jak sie będziesz stawiać to Ci połowę filmów z kin wywalą. Se będziesz mógł oglądać stare hity - czasem nawet widzę, że grają coś starego - aż dziw - po co to puszczają?

Zachód zawsze był mało ciekawy, ale obecnie przez Arabów są straszni. Jedynie, że się nie piorą. :( Choć w sumie już może lepsze to. I i tak Arab będzie nad Polakiem - i jaki sens miało robić głupią gwiazdę? Dobrze, że już się pogodziłam z tym że te Araby są najlepsze bo też po mnie już tam a tak już to smole i tyle :( Czego życzę wszystkim normalnym no ale co - do kwietnia 500 zł i co dalej? Doktorat ? No chyba kogoś przygrzało w łeb. Nie z takimi papierami. Dziękuję , oby sie znalazło coś na taśmie i pa - podziwiajcie dalej Alicję Bachledę - a dobrze na tym wyjdziecie. Na pewno :(

No tak jest jak piszę - poczytajcie sobie PUDLA - Farel sie Deppem wyratował - najseksowniejszym mężczyzną świata. No bronią go bo na Parnasisie się wydarzyła podobna tragedia jak Bachledzie i oddali swoje gaże rodzinie osieroconego dziecka. No to teraz też zrbią jakąś zrzutkę na Bachledę. W sumie nie są żadną fundacją no ale coś jej tam zrzucą na początek, a później musi grać bo do kicia? Czy będzie Artemisią? Nie wiem.

Na Parnasussie chciałam napisać. Bo tam grał taki z Australii ale niestey umarł na zawał w trakcie zdjęć. 32 lata. No i osierocił dziecko i zrobili zrzutkę. I to wszystko przez karierę bo z Australii bo chciał się wybić. Ja to wiem. No i ta Bachleda tak samo - dzieckiem chciała się wybić, teraz by to dziecko pewnie chciała, ale nie ma kasy. No to jej pomogą znowu postanowili bo mają dobre serca. ? :(

Gość lubiem keczup
ło matko ić w końcu gnomie do psychiatry bo te twoje dyrdymały zasmiecają tylko forum, głupia pindo maz chyba siano zamiast mózgu

No i mi się wydaje, że w Polsce mogą film puścić. W USA nie bo by była sławna już wtedy i mogłoby dojść do rozruchów, ale w Polsce? Czemu nie? W końcu wielka gwiazda.

Gość Zwierciadło 08.09
Nic nie idzie zrozumieć z tego co piszecie.

No a co tu jest do rozumienia - juz sobie Zachód wami rządzi jak chce bo pracy nie ma i tyle. No cóz... Bachleda miała się kinem interesować a nie taśmą - swoją ...wypłatą. Tak to jest jak kretynce się kariery zachce i tyle :( Debilce chorej na łeb. To w Polsce można promować, ale za granicą? To oddawać forsę i gra. Może w USA z dzieckiem zostać. Ale co tam będzie robić bez szkoły? Jej sprawa. Jak oddają forsę Bachledy to jest OK. A jak nie? Ło kurde - :(

Gość Zwierciadło 08.09
zmarł? młody..32 lata..szkoda takich ludzi...

Jak chce dziecko to koniec kina i już. No z dzieckiem to w Polsce i coś na Zachodzie - USA zamknięte. Ale to wszystko jak kasa wróci. No zależy co z rodziną jej... i tak dalej.

No szkoda, szkoda -ale zdarza się widzisz. Kariera... a to nie tylko gwiazdom się przydarza. Uczniom w szkole też, szarym ludziom. Zawał nie wybiera :(

Gość S C H I Z O F R E N I C Z K A
achtung achtung

Gość Zwierciadło 08.09
to ona ma to dziecko czy nie ma.. nic nie rozumiem..

Od rana nowe plotki... :(

Znaczy wiesz - czy on jej da to dziecko? Jak by sobie radziła to by jej dał. Po co mu to dziecko, nie? A tak to nie wie co ma robić bo szkoda dziecka jak sobie nie poradzi. A jak zabije siebie i dziecko? Że wszystko przez dziecko? Przecież on do Polski nie będzie jeździł i ją kontrolował co ona tam robi. No to się pewnie zastanawia.

Wiecie bo oni to już rozumieją, że to nie ta rodzina bo żona deppa to Vanessa Paradis - co to Vanessa Paradis - jedna piosenka i wielka gwiazda francuska. Jedna piosenka. No to ona 1 film i wielka gwiazda w Polsce. Jakaś Zosia. Stwierdzili, że to to samo i tyle. Czemu nie chce zostać? Ano powinna drugie dziecko i na lewo z nim siedzieć. A ona? Ona chce robić karierę. Stuknięta... :(

żona Deppa - tak miałam napisać.

tylko że ta Piosenka Vanessy była hitem na całym świecie, a ta Zosia... no ale Francja a Polska to jej tę Zosię uznają, ale... :(

Gość lubiem keczup
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HILFE

żoli taksi papatu... coś tam coś tam RUMBA. Tak to leciało, nie? Uhmm... gdzie to jeżdża żoli taksi, co?

No wiecie co... :( Wasze złodziejstwo jeszcze wam ością w gardle stanie. OSCIĄ W GARDLE - oby :( To jest przerażające. A wasze kompleksy - z nikim ani słowa bo zaraz by wyszło ile kompleksów tu macie SZKOLNYCH. No to szkoły do poprawki. Ale po co? No ha - zawsze by wyglądało jakoś a tak? :( Jedna miernota. :(

Gość Zwierciadło 08.09
No to niech robi karierę. Może jak dziecko dorośnie to więcej ról dostanie. Farel powinien miec 2, a Depp z Paradis 3. I bedzie ok.

A Polańska też 3 nie? Belusi za to zaszła. A Polańska? Jest młodsza. Tak głupia jędza siedzi ...w WARSZAWIE - ja nie mogę. Przyjechała jako delegacja od Gordona Browna? Uhm... :(

Belucci - sorry.