Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

pusta ściana co postawic

Polecane posty

dwie ściany w sypialni mam zajete - łózko, toaletka, szafki nocne, dywanik, jedna jest pusta bo kiedys tam bedzie łóżeczeko i nie chce mebli kupowac ale razi mnie ze tam nic nie ma.....na koncu pod oknem stoi roslina w doniczce ale to za mało....z kolei dywaniku nie połoze bo juz mam w innym miejscu, doradzcie

Gość marzyciel 83
obraz

Gość dr Eustachy
postaw kloca

tez nie bo juz mam naprzeciwko własnie w tym problem ze pozostałe ściany mam chyba za bardzo upakowane i to sie gryzie - jest za duzy kontrast

może jakaś fajna fototapeta? Postawić to nic nie postawisz nie kupując tego:). jak duże to mieszkanie?

chodzi tylko o sypialnie jest w kwadracie - jedna sciana to okna na całosc, druga to łóżka i szafki, nad łózkiem obraz, trzecia ściana to toaletka i roslina w doniczce, miedzy łózkiem i toaletka dywan. Miedzy łózkiem a 4 scianą jest 90 pare cm i taka pustka sie wydaje stoi tam tylko roslina

Gość Postawić piffko

Gość gość221
Fototapety motywujące są różne, mogą zawierać sam cytat, sprzęt lub najczęściej jakiegoś sportowca. Bardzo często się zdarza, że przedstawiają zdrowy styl odżywiania, jak sałatki, soki, odżywki, tutaj macie więcej na ten temat https://dekoracje.foto4u.pl/blog/fototapety-do-fitness-clubu-i-inne-dekoracje-ktore-zwiekszaja-motywacje-n2 może się skusicie na coś takiego

Gość gość
hmm no własnie duży problem. Ja tez mam taka pustą ścianę, ale zawsze ją ładnie dekoruje jak przychodzą do mnie goście, my dość często robimy w domu jakieś imprezy. Najczęściej na urodziny naklejam tam balony, girlandy wiszące, serpentyny https://godanparty.pl/ i żeby wszystko ładnie się komponowało, to jeszcze girlandy na stół i świece urodzinowe zawsze daję. No chyba ze ta pusta ściana bardzo ci przeszkadza to może faktycznie jakaś lampa ?