Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KrwistoCzerwonaSzminka20

Urząd pracy.

Polecane posty

Może wie ktoś z was czy jak się uczę, to czy mogę dostać stamtąd jakieś kursy? Nie korzystam ani z żadnej opieki społecznej, ani z innych tego typu instytucji, przez które mogłabym ubiegać się o coś takiego. Proszę was o odpowiedź.

Gość jezeli sie uczysz
w trybie dziennym to nie. Są skierowane do osób bezrobotnych, a Tobie nie przysługuje status osoby bezrobotnej.

Gość bzdzwiagwa
Może zadzwoń do UP i po prostu zapytaj jakie mają warunki,przecież nie musisz się przedstawiać ;)

Gość czy ty wiesz o co pytaszz
A o co konkretnie sie pytasz bo mam wrazenei ze sama nie wiesz :/ Kursy z Urzedu Pracy przeznaczone sa tylko dla osob bezrobotnych zarejestrowanych w tymze urzedzie.

Gość boze ale ty glupia
jesli nie jestes osoba bezrobotna to jak mozesz zapisac sie na kurs kur.... ucz sie dalej skad biora sie tacy tepi ludzie

Weź się wyrażaj dobrze?! Wszystkowiedząca? To po co na kafeterii jesteś, żeby powyzywać ludzi?, proponowałabym znaleźć sobie inne, bardziej twórcze zajęcie! Forum, to miejsce gdzie można się czymś podzielić o coś zapytać, a nie po to by wyładować swoje frustracje!. Nie cierpię ludzi Twojego pokroju! Wolę już Glena;), o kupie nawija, ale nie obraża ludzi. Rodzice Cię chyba nie wychowali, lub życie tak spaczyło! współczucia wielkie.

Gość majka majkammm
wiesz czemu cie obrazil bo jestes glupia i szkola chyba ci nie pomoze

Gość jako osoba
uczaca sie wieczorowo mozesz sie zarejestrowac w PUP ...

Taaak, faktycznie jestem głupia, bo nie skończyłam na zawodowym wykształceniu, nie utrzymuje mnie mamusia, nie mam 6-tki dzieci, i nie przesiaduje całymi dniami w domu wpatrzona w 4 ściany, i nie oczekuje że ktoś mi cokolwiek da!. W dzisiejszym świecie nie można nawet o nic zapytać...co za ludzie...! SZOK!

Gość gdyby moj maz
jesli uczysz sie wieczorowo to mozesz sie zarejstrowac jako bezrobotna w UP.i dopiero wtedy mozesz strac sie o jakis kurs o ile maja pieniadze zeby go zorganizowac.jesli nie maja to owszem moga cie skierowac na kurs ale sama za niego placisz i jak go ukonczysz to dopiero zwracja ci pieniadze a jak nie to kasa idzie sie rypac

Gość niunieczka18
http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 Zapraszam do super gry gdzie mozna wygrać kilka złotych, nie jest to duża suma, ale zawsze się przyda. Ja już wygrałam i pieniązki dostałam do domu, nie musiałam nigdzie wychodzić. Naprawde warto. Polecam!!! Zagraj , spróbuj a sam/a sie przekonasz jakie to łatwe i proste.

Gość jeżeli się uczysz
Wieczorowo, bądź zaocznie i jesteś pełnoletnia to musisz się zarejestrować w Urzędzie Pracy. Tzn. powinnaś. Wtedy możesz się ubiegać o kursy jak najbardziej :)

Gość jeżeli się uczysz
Proszę bardzo i przepraszam za zwłokę :)