Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptajnikk

ile płacicie od osoby???

Polecane posty

Gość 150
bez ciast, alkocholu,orkiestry

Gość lokatka
250zł/os na dwa dni.

Gość zeby to bylo cos warte
Autorko powinnas zapytac jeszcze o region kraju + wielkosc miejscowosci, inaczej będziesz mieć malo wiarygodne info;) 150 ze wszystkim, lacznie z dekoracja sali, kupowalismy oddzielnie tylko alkohol. miejscowosc 30tys ludzi, poludnie.

Gość 50-200
Bielsk Podlaski od 50zł za gołe jedzenie do 200zł Od 80 do 200zł za wszystok -Wasza Wódka Jak Gramy to słyszymy od Młodych, Pozdrawiamy Zespół Muzyczny Kors&RElax

Gość Zakopaneeee
My płacimy w górach 140zł (to cena na 2011,teraz jest coś taniej) ze wszystkim oprócz tylko alkoholu-jeden dzien wesela

Bez ciasta alkoholu itp samo jedzenie 180 zł od osoby w 3 gwiazdkowym hotelu.

Gość kasiakasiakasiakasiakasia
:) hej, a gdzie dokladnie w Zakopanem? my si ewlasnie rozgladamy tez w Zakopanem lub miejscowosciach okolicznych i min.130, 140 ale bez ciast, bez owoco w, tortu i alkoholu. Widze ze dwie dziewczyny sa tu z poludnia:) Napiszcie prosze swoje spostrzezenia ewentualne rady dzieki

Gość Kraków na 2011
3 gwiazdkowy hotel 180 od osoby z ciastami bez tortu i alkoholu.

Gość TakZakopaneNIe
Ja jestem koło Zakopanego dokładnie w stolicy podhala wesele mamy w 3gwiazdkowym hotelu,ale jeśłi chcesz miec typowo po góralsku(nam mieszkając tutaj przejadło sie) i pewnie chcesz wesele gdzieś w zakopanym,białce tam jest drożej i inaczej;) Musisz sobie poprostu na necie szukać,tyle knajp jest że głowa mała:)

Gość psssssssss
240, z ciastami i tortem, wroclaw

Gość 150 od osoby
z tortem i ciastami bez alkoholu 40 km od warszawy

siedlce.93zl od os. w tym jest : ciasto kawa herbata 5 dan goracych przekaski salatki tort owoce wesele na 150 os a i poprawiny do 30 os, za darmo

Gość akfo
tylko nie 'pod rózą ' w nt , lubią sie dzielic wszystkim:D

Kraków, 2011, 4gwiazdkowy hotel 330 zł/osoba ale w tym pełen alkohol(piwo, wino, wódka, alkohole kolorowe) obiad, 2 posiłki ciepłe, bufet ciepły(3 posiłki i zupa) bufet zimny, bufet słodki, tort.

placiłam 100/osoba.15 km od Katowic.osobno płacilam za ciasta i tort 300 zł.wódka,wedle życzenia jakieś owoce,cukierki,ciastka-na koszt własny.mimo że płaciłam tak mało,to żarcie bylo świetne,nie do przejedzenia,i praktycznie cały bagażnik zabrałam do domu kilka godzin po zakończeniu wesela.obdraowałam babcie,dostali dziadkowie i zostało jeszcze na poczęstunek dla zaprzyjaźnionych sąsiadów.

140 zł bez alkoholu i tortu. - restauracja + hotel (100 zł osoba) przyjęcie na 50 osób, miejscowość do 10 tys. mieszkańców

Gość tez z zakopanego jestem
i we wrześniu płaciliśmy 115pln za osobe za jeden dzień bez torta, ciast, alkoholu i napoi. W zakopanem wcale nie jest bardzo drogo jeżeli o to chodzi bo wiele knajp zjeździliśmy. Z terminami rok wcześniej jak rezerwowaliśmy jedynie były problemy. Ludzie tu rezerwują nie tylko na wesela ale na jakieś zjazdy integracyjne itp itd.

Gość kuki123
warmińsko-mazurskie 140 0d osoby i 2500 poprawiny bez alkoholu ciasta nopojów i owoców

Gość innga*
na podlasiu w pażdzierniku w restauracji 144zl za osobe w tym 3 dania gorące ok.20 przystawek na zimno,ciasto,alkohol stół wiejski i tam potrawy na zimno i na goraco.napoje bez tortu.

30 km od Wawy, 180 zł ze wszystkim tj. tort, ciasta, 5 dań gorących zimna płyta, napoje i soki + pokój dla nowożeńców, bez alkoholu.

Gość hp deskjet
Północna Polska, miasto 50 tys. - 130 zł bez alkoholu i tortu, wesele jednodniowe; 6 dań gorących

Gość 12345654321
190 zl jednodniowe wesele bez alkoholu ciasta i napojow. Miasto na slasku ponad 100 tys mieszkancow i taka cena u mnie to standard zadna rewelacja zadne ilus gwiazdkowe hotele poprpstu w zwyklej restauracji

160-lub 180 zdecydujemy przy ustalaniu menu, w cenie tylko jedzenie bez ciast alkoholu i napojów. Hotel 3 gwiazdki w Małopolsce.

Gość telefonistka
60km od Warszawy - 150 od osoby w 2011r. jedzenie, ciasta+tort, owoce i napoje my kupujemy alkohol; zaliczka 1000zł; jeśli zdecydujemy się na poprawiny to jeszcze +50zł.

maly zabytkowy palacyk gdzie jest hotel restauracja 200zl od osoby juz z poprawinami bez ciast napokow i alkoholu lubuskie