Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszsyzjka

czy ogladacie MAJKE?

Polecane posty

Gość myszsyzjka

serial TVN? ten badziew ta aktorka nie ma żadnego wyrazu strzela miny jak srajacy kot

nie oglądam. po przeczytaniu komentarzu "zaszła w ciąży przy badaniu cytologicznym" wywnioskowałam ze to zwykła szmira

OGLADAŁAM i tragedia serial wiekszej głupoty nie mogli wymyslec zaszła w ciaze przy badaniu cytologii :O no maskara i taka bezpłuciowa

Fakt - ta ciąża to totalna głupota :O ale i tak trochę oglądam Wstyd mi ;)

mogli by zdjac bo tragedia dziewczyna nie ma żadnego wyrazu twarzy gra bez emocji dowiaduje sie o ciazy i stoi jak by ktos ja pytał czy chce herbate i duma jak to sie moglo stac hm....

Gość
Nudny, słaby, taki sobie.

w stylu nieni NIE tam nie ma sie z czego smiac chyba tylko płakac nic sie nie dzieje dziewczyna poszla na cytologi i ja lekarka zapłodniła :O ot tak no paranoja totalna co miał strzykawke z nasienie i co a msz zapłdnie cie czy co ?/?? bo chyba in vitro inaczej wyglada

też oglądam z nudów ale fabuła jest wyssana z palca i baaardzo odrealniona :O poza tym wkurza mnie w tych serialach (zwłaszcza tvn-u), że bohaterowie tak łatwo odnoszą zawodowe sukcesy, robią karierę itp. w sposób odbiegający od rzeczywistości :O często nie mając doświadczenia/wykształcenia z marszu dostają super płatne posady

in vitro a inseminacja to 2 rożne rzeczy in vitro to wprowadzenie zapłodnionej komórki a inseminacja wprowadzenie samego nasienia - więc nasza bohaterka będzie miała swoje własne dziecko z tym typkiem

Gość palmyra
myszka nie musisz az tak bardzo sie wczuwac. umowmy sie,ze ona poszla na cytologie i potem wyszlo,ze jest w ciazy.a co,zaskoczona byc nie moze kurwa,ze jest w ciazy?! ty myszka jestes tak wkurwiajace,ze wspolczuje twojemu mezowi i bachorowi

aaaa no chyba że tak no ale mało realne że ktos wchodzi do gabinetu i bach na fotel i do dzieła :D a po wszytki wyszła a tak nie jest wpisywanie do karty i jeszce wiele pytan skoro to NUIBY pierwsza wizyta

Gość niunieczka18
http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 Zapraszam do super gry gdzie mozna wygrać kilka złotych, nie jest to duża suma, ale zawsze się przyda. Ja już wygrałam i pieniązki dostałam do domu, nie musiałam nigdzie wychodzić. Naprawde warto. Polecam!!! Zagraj , spróbuj a sam/a sie przekonasz jakie to łatwe i proste.

Ja oglądam.Zaszła w ciąże bo lekarka pomyliła karty i zamiast innej dziewczynie która miała mieć zabieg insyminacji bo była opłacona ( surogatka ),zrobili ten zabieg Majce która poszła tylko na cytologie a miała wizyte przed tą surogatką

Gość tacy sami a ściana między nami
może w ostatnim odcinku się rozkręci :D:P

powiedzcie mi wogóle co wy widzicie w tych serialach :O Ostatnio stwierdziłam że po 16 własciwie nic poza tym goownem w tv nie mozna obejrzeć :O dobrze ze mmam jeszcze tvn24 i discovery:O Kiedys zmusiałam sie do obejrzenia jednego odcinka potem przeaczyłam na inny program i mnie sie aktorki zdublowały :O

Ja myśle że ludzie to oglądają ,bo to troche taka odskocznia od szarej codzienności

palmyra ja mam dziecko może ty masz bachora :D tak wczuwam sie bo puszczaj bzdury które ludzie ogladaj i piroa mózgi tym ludziom i jak ktos jest płytki to wyniesie ze po zwyklej cytologii mozna zajsc w ciaze moze niedługo pojawi sie taki tu temat :D

A kto twierdzi że ona po cytologii zaszła w ciąże? Obejrzeliście pare odcinkow,nie wiecie o co chodzi a się wypowiadacie:P Ona miała pomylony zabieg i zamiast cytologii zrobili jej insyminacje!!!!!!!!

ajjjj a nie lepiej jakąś fajną ksiązkę na odskocznie poczytac?:O jak kiedys widziałam ten film "Pierwsza Miłosc" jak to chłopak z sierocinca wprowadza sie do luksusowego mieszkania izyje jak hrabia bez pracy to mi się tych oglądaczy szkoda zronbiło ze w tkie ściemy się uczuciowo angażują :classic_cool:

v34- książke czytam w autobusie jak wracam do domu, a potem nie mam czasu na czytanie bo musze zająć się dzieckiem i ugotować obiad na drugi dzień:( a że telewizor mam włączony to moge coś robić i troche oglądać

ajjj ok ja wiem ze ma pomylony zabieg ale jak jakeis dzieko oglada to wyłapac moze ze cytologia zapłądnia :D po za tym prosto z drzwi na fotel i z fotela za drzwi :O a Majka jak twierdzi pierwsza wizyta i bez wywiadu ?

Persephone🖐️ ,myszka-ja to wiem ,ale to tylko film i trzeba to traktować z przymrużeniem oka;) a dzieci jeśli to oglądają to one nawet nie wiedzą co to cytologia

moze i tak tylko szkoda że takie durnoty pokazuja bogactow szybko kariere a rzeczywistosc daje po dupie ehhh pira mózgi niektorym