Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koko1234

Bol stawow kolanowych, jaka przyczyna?

Polecane posty

Gość Koko1234

Moze ktos ma pomysl do jakiego lekarza pojsc? Bola mnie stawy kolanowe kiedy spie, siedze, kiedy mowiac krotko kolana sa nieruchome. Przy chodzeniu jest ok ale straszny bol przy wstawaniu z przykucniecia, wchodzeniu po schodach czyli przy unoszeniu sie z ugietych kolan. Nie wiem czy to zapalenie stawow, reumatyzm, brak wapnia i do ajkiego lekarza isc.

Gość a czy ja moge
to nie jest forum o zdrowiu do lekarza idz

Gość Koko1234
ale do jakiego to jest problem, pytam bo ortopeda mowi ze jest ok, interneista nie wie a mnie boli jak cholera.

Gość carpee_08
też miałam podobnie. najlepiej udać się do reumatologa plus do tego masaże, ćwiczenia wzmacniające stawy

Gość lewa,lewa...
przyczyną może być: reumatyzm, zapalenie stawu, zwyrodnienie stawu, uszkodzenie łąkotek lub wiele innych. Najlepiej zrobić rentgen, by wykluczyć choroby kości, potem ortopeda ( inny) lub reumatolog

Gość lewa,lewa...
przyczyn może być wiele np. reumatyzm, zwyrodnienie, obciążenie, uszkodzenie struktury kostnej, osteoporoza... ortopeda+ rtg lub reumatolog

Gość lewa,lewa...
sory za duplikat

Gość narciarz33
Normalnie na moje bóle kręgosłupa to bym musiał chyba tonę prochów połknąć, żeby podziałało. Ale na szczęście mam coś innego – Magneton Max ( www.140longlife.eu/magneton-max ). Urządzenie do domowej magnetoterapii, które ma świetne działanie właśnie na ostre bóle kręgosłupa.