Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnSobieJestSobą

Ona jest ładna...

Polecane posty

Gość OnSobieJestSobą

Witam, Ona jest moim ideałem, charakter usposobienie jest wszystko ok. Wyglad bardzo, bardzo na ok. Oboje chcemy ze sobą być, ja jednak mam mały opór. Choć teraz na początku naszej relacji budujemy wspólne zaufanie i inne cementowa wartości moralne, na których opierać się może związek dwojga szczęśliwych ludzi. To ona jest niesamowicie ładna... typowa urzędniczka (nie ubiera się wyzywająco) ale 110/70/90 ... trudno nie zauważyć, prócz tego ma niesamowicie ładną buzię... i moje pytanie brzmi, co zrobić, żeby przestać zwracać uwagę na to, że ciągle ktoś ją próbuje poderwać? Mogę być jej pewnym, bo wraz z urodą idzie i intelekt, wierność wyborowi... Ale ciągłe sytuacje, kiedy to albo opowiada jak ktoś próbował ją poderwać albo to robi mnie jakoś zniesmaczają i myślę wtedy i zmienieniu naszych relacji na koleżeństwo... to tylko luźne myśli. Nie czuje zazdrości o to, że ją częściej podrywają faceci (jej to nawet nie interesuje dlatego mi się podoba między innymi) niż mnie kobiety... Nie mam zamiaru jej ograniczać swoja osoba bo jest na prawdę wspaniala kobieta. Ale co zrobić z niesmakiem związanym z tym, ze ciągle ktos do niej "podbija"? Pozdrawiam

Gość wtorek w środę a w piatek co
najlepiej nic nie rób jeśli jej ufasz

Gość Gentelmen i filozof
Uważasz że jak ma 70 w pasie to małdną figuere?? Nie przesadzaj...

Gość gosolalalaia
Wydaje mi się, ze z czasem to minie. Na to trzeba czasu.

Gość Girl_UK
LOl no coz piekna ,ladna i madra i wolna :). To wiadomo ze beda ja podrywac praktycznie wiekszosc facetow. Musisz sie przyzwyczaic, i wiadomo ze troszeczke jestes little bit zazdrosny:) bo kto by nie byl :). Poprostu badz z nia, to wtedy faceci beda uciekac, bo beda wiedziec ze jest zajeta i sie odsuna powoli ;)

chyba jest lekko grubawa? :o poza tym jesteś cienias, nie masz pewnosci siebie, ona to wyczuje i pójdzie w ramiona samca alfa 🖐️

Gość OnSobieJestSobą
hm, część z was napisała głupoty a część w zasadzie mądre rzeczy. Jeżeli miałbym to porównać do czegoś to do tego, ze np. zawsze listonosz i ulotkarze dzwonią do mnie domofonem mimo, że w klatce jest jeszcze 14 osób. I Robia to ciągle... Do tego mógłbym to porównać... Co do wyglądu... ktoś tam napisał, że ma 70 w pasie to ładna... napisałem tylko jakie ma wymiary i że to widać, pół biedy by było bo z twarzy jest nieziemsko ładna. Teraz są początki i ze sobą jesteśmy. Ja cały czas sobie powtarzam, żę jak zdradzi to krótka piłka ale z drugiej strony dziewczyna, która jest dorosła i emocjonalnie również z lekko konserwatywnym podejściem do świata świństwa mi nie zrobi raczej... Chociaż sam jestem jakby to określić "handsome"... i wiem jakie są kobiety. Zawsze miałem pecha i przyciągałem zajęte kobiety, które wcześniej deklarowały miłość swojemu partnerowi (dla mnie to obleśne, być z jednym a zarywać do drugiego) i na swoje 25 letnie życie poznałem kupę kobiet i z tego tylko dwie trzymały fason, kulturę, klasę i zasady moralne. Odbiegłem od tematu, bo to mojej lubej się nie tyczy... Ale ciekawi mnie geneza tej drażliwości, ale zawsze rekompensuje sobie to myślą, że jednak ona taka nie jest. I się uspakajam;) Co prawdę trochę przypomina Igę Wyrwał z wyglądu ale na szczęście dziewczyna nadrabia wielką inteligencją;) Część z was napisała, że z czasem to przejdzie jeżeli będzie się tak dobrze układać jak teraz i też to podzielam, ale wiadomo, lepiej czasami usłyszeć to od obcych ludzi by nie wiązać się tylko w swoje własne subiektywne myśli:)

Gość OnSobieJestSobą
ah to życie;)

Gość jenyyyy
a dawno ją znasz?

Gość zal dupeeee scisssska
wiesz oglądałam kiedyś wybory miss laski miały w pasie po 68 i były bardzo szczupłe, a tobie filozof wydaje się ze jak kiedyś ktoś powiedział 90/60/90 no to jak któraś ma więcej jest gruba :O. A poza tym napisał, że ta laska jest jego ideałem, nie? Czy wy faceci chodzicie z centymetrem na randki :0

Gość dobranoc łobozy
Chyba jesteś niepewny siebie. Dziewczyna jest ładna i inteligentna, więc mężczyźni to zauważają, nie dziwne to. A nie pomyslałeś, że skoro taka ladna dziewczyna i wartościowa jest z Toba to znaczy że musisz mieć coś w sobie ;) powodzenia Ci życzę. Nie przekładaj tej zazdrości (bezpodstawnej) na nią bo to nie wzbudza zaufania, ale odrobinka a jakże ;)

Chłopie nie zawracaj sobie głowy takimi duperelami. A niech się ślinią wszyscy zalotnicy jak wygłodniałe dobermany. Ona jest Twoja i już. Ciesz się tym!

Gość herzog jaka taka
zakumałam o co chodzi z listonoszem :) musisz mieć coś w sobie co przyciąga innych ludzi, przyciągnęło i ją :) chłopie szczęściarz z ciebie, nie myśl o zmianie relacji bo nie tędy droga :) Głowa do góry, jesteś wart takiej dziewczyny, dbaj o nią i spraw aby nie odczuwała Twoich kompleksów :)