Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and lovee

GLUPI PROBLEM

Polecane posty

Gość and lovee

Wiem, ze moj problem jest idiotyczny, ale naprawde jakos zaprzata mi glowie i martwie sie, ze przez moja glupote to co planuje sie nie uda. Postaram sie napisac mozliwie jak najkrocej. Dzis ktos do mnie dzwonil, bylam w drugim pomieszczeniu i nie slyszalam. Potem patrze, ze mam polaczenie nieodebrane. Na poczatku tyg. zlozylam wniosek o przyznanie srodkow na rozpoczecie dzialalnosci na gospodarczej w urzedzie pracy. Od razu przyszlo mi do glowy, ze to pewnie ktos z urzedu bo numer dziwnie latwy i dosc charakterystyczny. Dzis zadzwonili tylko jeden jedyny raz. Co prawda probowalam oddzwonic, ale niestety bylo juz za pozno i nikt tam juz nie odbieral - urzad jest czynny do 15. Wiem, ze to na pewno nie dzwonili w zwiazku z tym, ze na ten wniosek jest juz jakas odpowiedz bo informacje o decyzji wysylaja tylko i wylacznie listownie i to po 30 dniach. No, ale moze kaza mi doniesc jeszcze jakies papiery, albo cos...cholera wie. I martwie sie teraz jak diabli, ze przez to, ze nie odebralam tego tel. bo go nie slyszalam schrzani mi szanse na te dotacje, bo mi napisza w liscie, ze mialam ich w dupie to kasy nie dostane :o . Wiecie jak to jest teraz z tymi urzedami :o. No, ale co mam do nich zadzwonic jutro i powiedziec ze dzien wczesniej ktos do mnie dzwonil i chce wiedziec o co chodzi ? Czy moze oni nie moga od razu odrzucic mojego wniosku i skreslic mnie, a beda probowali sie jeszcze skontaktowac ? Ja w ogole nie wiem jakie sa te ich procedury :( Co robic w ogole ? Ja naprawde sie martwie :o

Gość and lovee

Gość and lovee

Słyszałam że teraz nie jest dobry moment na składanie wniosków o dotację bo podobno jeszcze nie mają pieniędzy. Niby lepiej w połowie lutego.

Gość and lovee
W moim urzedzie juz maja kase ruszyly dotacje i staze, kwestia tylko tego czy popra moj pomysl.