Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liść jesienny

Tęsknie za Tobą..

Polecane posty

Gość ladyyy
bo to tak jest najpierw uodparniają się na krzyki, później na łzy. A potem już nie ma metody ? ale czy trzeba na kogoś działać w ten sposób żeby Cie kochał i był z Tobą ?

Ladyy wiesz jak trudno był u mnie codziennie albo ja u niego.. gdyby nie to ze mam oskrzeklowe zapalenie płuc biore antybiotyk to już dawno bym u niego była... ale to ja bo on nie..

Nie trzeba... bo z czasem to nie działa masz racje widze ze na mojego już nawet płacz nie dziala... w poniedzialek obiecał ze zwolni sie z pracy i przyjdzie... majster go nie chcial zwolnic...

Gość ladyyy
wiem kochana, naprawdę wiem jak się czujesz. Jakby ktoś zabrał ci połowę duszy...Zadzwoń do koleżanki niech do Ciebie wpadnie pogadajcie napijcie się wina. To pomaga chociaż na chwilę.

Kolezanka jest u mnie codziennie od niedzieli ale też ma swoje życie.. a nie wysłuchiwanie moich problemów.. potrzeba mi tylko jednej jedynej osoby i bym była jak w niebie.. tylko on nic wiecej chciala bym mu napisać ze tesknie ale po co czemu on mi tego nie napisze ??

Gość ladyyy
bo jak z litości to prędzej czy później się rozleci. To była moja pierwsza miłość.Ja na razie jedyna... wiecie co,? cieszę się teraz, że nie ma kłótni, że nie muszę wymuszać np. łzami jego obecności przy mnie. Bo to jakaś farsa już pod koniec była. I zobaczcie olałam go i nagle po roku sobie przypomniał i prosi o wybaczenie. Ale za późno

Gość nie_lamie_sie
ja dostalam wlasnie smsa o tresci dobranoc.... ale to z przyzwyczajenia zawsze piszemy dzien dobry i dobranoc ... tez mnie codziennie odwiedzL albo ja jego i co dalej i teraz pustka nie umiem chodzic na imprezy dobrze se bawic poprostu bez nego nie umiem wiem to jest naiwne i glupie ...;/

Gość ladyyy
a jak ci nie odpiszę ? poczujesz się jeszcze gorzej. Upokorzona, że wyciągasz rękę w takiej sytuacji.

Gość nie_lamie_sie
no dokladnie ...

Gość ladyyy
nie_lamie_sie - poczytaj te topiku, które poleca mam też tak tęsknię za dupkiem. Mi też pomogły :) żeby nie tęsknić za facetem, z którym coś się zaczynało ale szybko się skończyło.

Bo nie odpisze.. ale samo to ze napisze mi ulzy a czy na niego wpłynie na jego sumienie ?? nie łam się to wcale nie naiwne i nie głupie ja nie umiem pomysleć ze mogła bym być z kimś innym no jak mogła bym całowac kogos innego wygłupiac sie z kimś innym śmiac budzić sie kolo innego... nie dla mnie jest tylko on.. ja się modle wieczorem do boga zeby sie tak nie męczyła zeby było dobrze bo już nie daje rady..

Gość nie_lamie_sie
boje sie jutra . przyjdzie na 90 proc. bo teraz napisal ze chce juz jutro chce mnie zobaczyc

Gość ladyyy
na jego sumienie ? a ty chcesz, żeby był z Tobą z powodu wyrzutów sumienia ???

zeby mój chciał mnie zobaczyć a on SAM od niedzieli nie zadzwonił zresztą od pewnego czasu sam w ogóle nie dzwoniła dzwoniłam ja czy sie spotkamy albo co robi a on nie... :( teraz to dopiero widze

Gość ladyyy
nie_lamie_sie a chcesz mu dać kolejną szanse ?

Gość nie_lamie_sie
TEZ NIE CHCIALABYM Z NIKIM INNYM NIE MOGLABYM ... ale nie zrobie jutro niczego zeby sie ponizyc nie bede plakala blagala...litosci nie chce napewno;] zobaczymy co bedzie.

Gość ladyyy
dokładnie, zgadam się z moją przedmówczynią w 100%. Nie pisz, on w tej sytuacji na to nie zasługuje !

Gość nie_lamie_sie
nie ulzy ci bedzie ci gorzej jak nie odpisze...;/ najlepiej wyjmij baterie z telefonu i schowaj gdzies gleboko... wlaczysz dopiero jutro ja tak robilam to glupie ale mi pomagalo

A mam taką ochote wyłączyć telefon i nie wlączać przez kilka dni.. ale jest jeszcze domowyy nie raz tak robiłam chowalam telefon pod szawke z telewiozrem a jak dzwonił domowy.. no nie opisze wam tego uczucia jak odebrałam a to nie on.... :(

Gość nie_lamie_sie
znam to dzien po rozstaniu napisalam mu... badz o 15 u mnie i wylaczlam tel. ok 15 byl dzwonek do drzwi . rozplakalam sie w glos jak sie okazalo ze to jakis frajer od ulotek

Gość dlaczego wszyscy mnie
aż mi cię zal kochasiu daj pysiunia na dobranoc👄

Gość nie_lamie_sie
tylko ze ja ten telefon za chwike wlaczalam bo mialam nadzieje ze jednak cos napisal

Gość dlaczego wszyscy mnie
co za skurczybyków żeście poznały:O:(