Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liść jesienny

Tęsknie za Tobą..

Polecane posty

Gość ladyyy
z nami , w jakim sensie ?

Łatwo powiedzieć to weź chodz sie zamienimy przejdz to wszytsko za mnie a byś uradowana była.. tak mówisz bo jesteś po.. u ciebie rok u mnie prawie 5 lat!!!

Gość Andrea Bocelii
z Kobietami. Jak facet jest fajny dba itd... to szukacie innego, ciekawszego, który da podniecenie, zabawe..

Ladyy wiesz jak ja mysle.? zobaczy ze nie dzwonie nie pisze pomysli nie zalezy jej... no ale nie ja już nie wiem nie radze sobie z tym.. nie radze

Gość ladyyy
do mam teżtak tęsknię za dupkiem klin klinem! Najlepiej odnowić jakaś starą znajomość. Odezwać się do faceta do którego zawszę Cię ciągnęło, ale nic między wami nie było :)

Gość Andrea Bocelii
no właśnie

Gość nie_lamie_sie
ja sobie mowie to koniec i co ? i dalej pisze dzwonie tak jak mowilyscie bo boje sie ze odejdzie raz na zawsze... do tego wszysstkiego byl moim pierwszym i dlatego tak mi ciezko;/ u mnie jest nadzieja przez to ze wracalismy do siebie kilka razy ... zreszta on jest niekonsekwentny mowi ze to koniec naprawde po czym przychodzi;/ bez sensu;] a czegos tu nie rozumiem skoro mnie nie kocha to po co ze mna byl... nasze pozegnanie bylo "dziwne" oboje siedzielismy i plakalismy tak jakbysmy wmawiali sobie na sile ze to nie ma sensu ;/

Gość ladyyy
kochana byłam 5 lat , rok minął od czasu jak mnie zostawił ! Zdaję sobię sprawę, że jest ci cholernie ciężko. Nie chce się zamieniać, bo już to przeżyłam. Dlaczego ma Tobie zależeć, skoro według Ciebie byłaś w porządku a on się w ten sposób zachował ? Chcesz żeby jego powrót był wyproszony ? Doceń siebie !!!

Gość Andrea Bocelii
chodzi mi tylko o to ze boli tak samo.

Gość nie_lamie_sie
moj jest bez szkoly bez przyszlosci wloczy sie z kolegami non stop... jest zimnym draniem bez uczuc ja jestem zupelnie inna studia itd ale mimo to go kocham.... bardzo

nie_lamie_sie u mnie tez zrywal wracał przepraszał i teraz tez mysle ze bedzie tak samo tylkoo.. za kolejnym razem jak zrywa bardziej to przezywam bo myśle sobie moze teraz juz naprawde.. i tez był moim pierwszym i myslałam ze ostatnim.. sam tak mówił o mnie pierwsza i ostatnia jak sie kochalismy zawsze słyszałam nigdy cie nie zostawie... ale zostawił..

Gość ladyyy
do Andrea Bocelii ----------------------- zgodzę się z Tobą. Taka natura kobiet i mężczyzn. Nie może być zbyt idealnie.

Gość nie_lamie_sie
ja jeszcze w sylwestra slyszalam kochanie chce zebys byla ze mna do konca zycia ... i takie gadaanie. wczoraj napisalam ze pewnie jest mu dobrze samemu skoro tak tego chcial. odpisal po paru godzinach "wcale tak nie jest... dobranoc"

Gość Andrea Bocelii
pewnie. Tylko trafiamy na skr... albo... na...

Gość nie_lamie_sie
nie chce sie przed nim plaszczyc wszyscy dookola maja dosc mojego gaania o nim ale co tu zrobic ;/

ja raz uslyszałam od niego ze on nie chce nic na siłe.. ja dzwonie chociaz nie wiem co mowic ale dzwonie twardo.. po co ? nie wiem naprawde.. i teraz sie zastanawiam czy jutro przyjdzie...

Gość ladyyy
albo trafiamy, albo same takich wybieramy ? jesteśmy świadomymi istotami .

Gość nie_lamie_sie
wiesz moj powiedzial ze jest za dobra dla niego... ze nie zasluguje na mnie i nie potrafi mnie uszczesliwic . gowno prawda bylam najszczesliwsza na swiecie ....

Gość Andrea Bocelii
albo sami

Ja nie wiem jak on tak może.. Odpisał ze wcale nie? to po co to wszytsko ? tak samo jak ja zapytalam mojego dlaczego mi to robi ? odpowiedz? nie chcem ale musze... dlaczego musi ? bo nie kocha :(:(

Gość nie_lamie_sie
myslalam ze jestem sama z takim problemem i nikt tego nie rozumie a jednak. ile ty masz lat lisc jesienny?

Gość ladyyy
Obudź się dziewczyno !!! przestań go idealizować !!! Taki tekstami ci sypie a ty jeszcze się będziesz o niego starać ?!! Paranoja !

Gość ladyyy
to tylko powinno Cie uświadamiać w tym , żę nie jest wart twoich łez

Gość nie_lamie_sie
no ze wcale nie jest mu lepiej samemu. kocham go i nienawidze zarazem

Jestem głupia ale co... no co nic nie zrobie z tym... JESTEM glupia bo kocham dupkaa.. Ja mam prawie 21 a ty? a ja chcem nie nawidzieć ale nie potrafie..

Gość nie_lamie_sie
20...

Gość ladyyy
właśnie w takich sytuacjach trzeba im pokazać, że doskonale radzimy sobie bez nich ! Myślą sobie coś jest nie tak, przecież powinna dzwonić, pisać i wtedy zaczynają się interesować i szukają kontaktu.