Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nilka85

wasze starania o maleństwo.....

Polecane posty

Gość nilka85

Hej. Wiem , że takich tematów jest mnóstwo, ale ciężko wbić się już w długo ciągnięty watek:-( Zapraszam chętne dziewczyny, które planują rozpocząć starania lub tez starają sie od dłuższego czasu. A moze odezwą sie zaciążone dziewczyny lub szczęśliwe mamy i podpowiedzą , pomogą radą. U mnie starania trwają juz ponad rok, niestety bezskutecznie:-(

Gość nilka85
nikt nie chce pogadać....:-(??

Gość patkapatka
witam moge dolaczyc..

ja się staram drugi miesiąc, jestem w połowie drugiego cyklu. Wczoraj robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny więc działamy z mężusiem ostro. Poza tym pierwszy cykl biorę wiesiołek na śluż i jestem bardzo zadowolona z efektów. Wszystkim staraczkom życzę szybkich dwóch kresek :)

nilka a robiłaś już jakieś badania?? Ja póki co mam 43 dniowe cykle ale we wrześniu odstawiłam cilest i to pewnie dlatego. Zaczekam jeszcze ze 2 cykle i jak mi się nie unormuje to pójdę do gina bo wiem, że po odstawieniu cykle czasem szaleją.

Gość nilka85
Melita zyczę ci , aby szybko sie udało. Ja niestety robiłam badania, mam bardzo niereguarne cykle i PSCO:-( Szczerze mówiąc mam dość tych lekarzy, badan, liczenia...:( patkaptka🌼 a Ty ile sie juz starasz??

Ja byłam u lekarza jakoś w lipcu. Robiłam cytologie usg piersi i usg dopochwowe. Wszystko było super. Ale nie robiłam badań hormonalnych bo dopiero 2 miesiące później odstawiłam cilest i póki co to mam trochę rozjechane cykle, ale wiem, że po odstawieniu tak bywa także póki co się nie stresuję. Odczekałam 3 cykle żeby się oczyścić i teraz jestem w trakcie drugiego cyklu starań. Także narazie jesteśmy na luzie, chociaż nie ukrywam, że chciałabym już zaskoczyć... Póki co łykam wiesiołka i piję siemie lniane. Nilka a powiedz jakie są objawy PCSO?? To tylko z badań krwi wychodzi czy przy usg też jest widoczne??