Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak zaufania

pierdoły piszecie aż mi słabo

Polecane posty

Gość brak zaufania
nie jestem stary,a mimo to dostrzegam już znaczne ograniczenie tych gówniarzy:/ i jak takie małe dokształcajace się na forum panienki mają być później żonami? nie mam poglądów kościelnych,nie jestem zdziwaczałym prawiczkiem ale to co się dzieje jest lekką paranoją dla mnie

Gość Lawina 2007
tu na forum pisze tylko jakiś mały odsetek tych" panienek", w rzeczywistosci inaczej wygląda to trochę.jest większa róznorodnośc;)

Gość wtorek w środę a w piatek co
w dupie jadę w Bieszczady albo jeszcze dalej do brazylijskiej dżungli zastanawialiście się kiedyś czemu Indianin z Grenlandii nie chce posiadać najnowszej nokii ? bo mu nie wmówiono że musi ją mieć

Gość brak zaufania
bezludna wyspa mi wystarczy;]

Gość a co byłas /eś juz od
zarania?Od 1999r.Na wysokim poziomie forum było do 2006 r.Od tamtej chwili szczeniactwo opanowało forum i masz rację zeszło na psy.Nawet wtedy podszywy były bardzo eleganckie i nie obrazliwe.Dziś już bez ograniczeń przyjdzie matol na czarnym nicku i sieje nienawiść na lewo i prawo.Takiej rozbudowanej sieci moderek nie było,gdyz byli tutaj odpowiedzialni wypowiadający sie.Kazdy antagonista był wyautowany z dyskusji i wynosił się albo zmieniał nicka i dostosowywał sie.Dzisiaj zwykła kloaka tutaj panuje oczywiście nie na wszystkich tematach ale w większości.

Wiem kupmy kozy jedzmy do bieszczad jak "wtorek" mowi i chowajmy kozy umowimy sie wszyscy i zalozymy wioske a potem miasto i podbijemy Polske ,bedziemy se piwko saczyc i rozwazac nad zyciem ,kurde chyba juz mi sie mozg lansuje

Gość brak zaufania
kiedys to szczeniactwo nie miało takiego dostępu do internetu! aczkolwiek przyznam ,że padam na twarz jak to czytam: topik-największe wady twojego ex: "-wyłysiał w wieku 18 lat -uroił sobie,że ma raka i umiera(zgolił głowę aby mu uwierzyli"

Gość brak zaufania
no i zobaczcie!jest się czym chwalić?sami o sobie wystawiają świadectwo.mądrości. prędzej nasz prezydent urośnie niż te tumany zmądrzeja

Gość czubolczubol
mi też jest słabo.tak słabo ,że padam na pysk z tej słabości:O zakłamane społeczeństwo ,które nie potrafi rozmawiać i wszystkie żale wylewa na forum:/:O