Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak zaufania

pierdoły piszecie aż mi słabo

Polecane posty

Gość brak zaufania

Co to za bzdety znowu tu wypisujecie????? Czytacie to jak encyklopedie!!A reguły nie ma.Wiele z was pisze"tak na pewno jest,ja tak miałam/em" i o czym to świadczy,że zawsze tak jest?? Zajmijcie się ważniejszymi rzeczami(głodujące dzieci,niskie wypłaty....)a wy tylko "on mi nie odpisuje,czy ja mam napisać?" "przespałam sie z nim 5 razy ,a nie 6 i mnie zostawił" no ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rzadko spotyka się tu coś o czym warto dyskutować-dobrze,że jednak czasem się cos wyłapie w tym intelektualnym smietniku!!

Gość ja nie widzę sensu w pytaniu
ale o co masz pretensje i do kogo??? przecież to jest forum :O

Gość efrtghyuj
ale o co ci w ogole chodzi?

Gość ufoludekkkkkkkkkkkkkk
Więc po co piszesz jak nie ma o czym pisać. Nie pisz nie zagladaj i problemu nie będziesz miał.

Gość wtorek w środę a w piatek co
ale jaką bekę można pokręcić :)

Gość brak zaufania
paść można ze śmiechu forum.tak może i forum.nastolatek z głupimi problemami!!

potraktuj to jak ogół społeczeństwa w pigułce z większością i tak nie warto dyskutować więc lepiej pokręcić czasem bekę

ale jak te wszystkie bzdury uśrednisz to wychodzi niestety brutalny niesmaczny i mdławy a czasem obleśny ogół społeczeństwa to akurat nie jest śmieszne :O

Gość brak zaufania
szkoda tylko,że potem te małoletnie gówniary połykają te pigułki i wracają się pożalić ale uśmiać się można-to fakt

Gość Lawina 2007
to zapodaj jakiś poważny temat i go przedyskutujemy, żeby podnieśc poziom forum:)

Hej Przecież to jest forum uczuciowe ! Właśnie stworzone dla takich ,,pierdół". Idź ze swoim manifestem na dyskusję ogólną .

a po co podnosić poziom forum te szambo jest oki takie mamy społeczeństwo

Gość Lawina 2007
i przez takich jak ty, którzy uważają że nie warto próbowac społeczeństwo jest takie a nie innne............ więdzi widzisz to wszystko twoja wina, poziom tego forum;)

nie ma sensu walczyć z wiatrakami po a . wszyscy by musieli wyrzucić telewizory z domu , nic w nim nie ma poza wszechobecnym seksem i reklamami b. internet też chyba sobie odłączę bo zaczyna z niego cieknąć to samo szambo co z tv jest już za późno kto z was był ostatnio w teatrze ?

Gość brak zaufania
"Społeczeństwo jest takie a nie inne" hahaha-widać czym to społeczeństwo się zajmuje-na której randce zrobić laskę,z iloma się przespać-poważne dylematy UCZUCIOWE-dodam.BRAWO!!

ale to uczuciowe idz na ogólny ,tam czasem trafią się fajne tematy,a tutaj ...każdy widzi jak jest

no a z kąt to się bierze ? ten kał w ich głowach o to jest pytanie

Gość Lawina 2007
a teatr dla lalek się liczy?:) ostatnio z moją 2,5 letnią córeczką byłam;) Za krytyczny jesteś, każdy czasami ma ochotę głupoty popisać... w zyciu realnym raczej nie można, wiec tutaj to robią:)

"brak zaufania" "ftorek sroda i chyba sobota;)" -zgadzam sie zwami ,niewiem znam b.duzo osob inteligetnych i niewierze ze takie mamy spoleczenstwo? Mysle ze tu na kaffe jest tylko taka zbieranina ludzi nowlasnie jak ich nazwac? Nieradzacych sobie z niczym ktorzy wazaja mala przeszkode za Problem ludzie ktorzy niemaja problemow i sie nudza szukaniem ich o otco mam namysli;)

a mi nie chodzi o pisanie głupot bo sam jestem w tym przodownikiem ale co przeciętny młody człowiek ma w bańce nasrane

oki zgodzę się na kafe trafiają w większości świry ale coraz ich więcej a czemu ?

Gość Lawina 2007
ważne abyś ty nie miał i twoja rodzina:) szkoda energii na wkurzanie się na całe społeczeństwo:)

Gość brak zaufania
poczekamy zobaczymy może za jakiś czas zamiast problemów(a jakże)uczuciowych i zastanawiania się piętnastek,czy muszą zostać bzyknięte przez każdego żeby przestać być dziewicami... będą dylematy "odpisujcie szybko,zaraz odłącza mi prąd,bo nie zapłaciłam rachunków" nic mnie tu już nie zdziwi

Gość Lawina 2007
gorzej jak napisza: " zaraz odłączą nam prąd, bo nie płaciliśmy rachunków, napiszcie mi jak uprawiać seks, bo chce stracić dziwictwo zanim zrobi się ciemno..... bo potem nie będe wiedziała z kim";)

oki ja nie jestem ale chciał bym kiedyś mieć dzieci jak je wychować skoro ze wszystkich stron otacza mnie szlam i będzie tylko gorzej aż chce mi się krzyczeć DAJCIE MI BYĆ NORMALNYM co zaczyna być coraz trudniejsze skoro nie mam tv i uważają mnie za dziwaka nie mogę z ludźmi o niczym pogadać bo wszyscy oglądają seriale wszędzie widzę gołe dupy wystające z bilbordów gazet z każdej strony czy czas wyjechać w Bieszczady i hodować kozy ?

Gość brak zaufania
:D uśmiałem się troszke:) wcale mnie to nie zdziwi i zakończenie:"albo dobra co za różnica-pozostałej 20 i tak nie widziałam"

ale to samo co tutaj piszą do gazet ''brawo''czy innych.Tutaj dostają od razu odp,wiec zostają na dłużej.!

Gość Lawina 2007
ja też nie mam Tv, ale mam o czym z ludźmi rozmawiac:) musisz sobie znaleźc odpowiednich rozmówców:) a dzieci musisz tak wychować, żeby dały sobie radę w tym społeczeństwie, wiec nie wiem czy farma kóz to taki idealny sposób:) Ale wyprowadzka z dużego miasta może już nie taki zły:)

Gość brak zaufania
społeczeństwo informacyjne:/ szkoda,że ten przepływ informacji jest tak kiepskiej jakości i dotyczy takich marnych problemów:/