Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradna23

mój partner chyba nie potrafi zaakceptowac mojego synka

Polecane posty

Jak daleko mieszkają Twoi rodzice? Zawiesz do nich małego juz teraz, na co tu czekać? Normalnym ludziom nóż się w kieszeni otwiera, jak to wszystko czytają. Mnie zastanawia, czemu dzieciak ma czekać w samochodzie z wyłaczonym silnikiem, na mrozie. A jak zatrzyma Cie w domu na dłużej??? Jak nie będzie chciał Cię wypuścić, nim sobie wszystko wyjaśnicie?? Dzizzz, masakra. Zabieraj małego i jedź do rodziców! Prowokacja, czy nie? Jeśli nawet, to inne "matki" sobie poczytają zamieszczone tutaj komentarze i może odnajdą w tej historii swoje postępowanie. Nie każdy ma odwagę pisać o swoich problemach.

Gość skoro masz czas do wieczora
to spakuj siebie, dziecko i zawieź je do rodziców. Potem, jak chcesz możesz wrócić i napluć mu nawet prosto w twarz, ale najpierw dziecko wywieź, po co ma to oglądac czy czekac w aucie az zakończysz wszystko.

Gość tez mnie to teraz zastanowilo
i az musze to zacytowac!Mnie zastanawia, czemu dzieciak ma czekać w samochodzie z wyłaczonym silnikiem, na mrozie. A jak zatrzyma Cie w domu na dłużej??? Jak nie będzie chciał Cię wypuścić, nim sobie wszystko wyjaśnicie?? Dzizzz, masakra. miej rozum kobieto!tacy sie nie zmieniaja!

Gość galeryja
Nie zostawiaj dziecka w samochodzie. Niech je twoi rodzice zabiorą, a ty sobie w spokoju popakuj rzeczy - albo go podrzuc do sąsiadki, świetlicy, koleżanki. I przestań juz pisac, idź sie pakować. Im szybciej zaczniesz, tym szybciej skończysz. Najlepiej by było, jakby syn nie musiał tego wszystkiego ogladac, tylko już teraz by pojechał do dziadków

Gość dobrze się bawisz
prowotkatorko????? Uważaj, bo takie prowokacje sie czasem odbijają w życiu na ich autorze :P

Gość hmmm...i jak
Ciekawe jak autorce tematu poszła wczorajsza wyprowadzka? Jakoś nic nie pisze...

Gość odel
hmmm...gratuluję wyboru! mam nadzieję że się szybciej obudzisz i wyrzucisz tego fajfusa, nim on pierwszy zakatuje Twoje dziecko!