Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradna23

mój partner chyba nie potrafi zaakceptowac mojego synka

Polecane posty

Gość jak ty mozesz
wyprowadz sie jeszcze dzisiaj , teras. Pakuj sie tarsa anie dalej piszesz tutaj, dopuki niema go w domu. Danies to ladne imie :) a niektorzy ludie na tym forum to niewiedza juz czego sie maja czepiac. nieprzejmuj sie

Gość Panie Boże Ty widzisz i nie
grzmisz....:( Co Ty opowiadasz, nic a nic rozumu nie masz dziewczyno. Dzięki forum jesteś teraz dobrej myśli????? To Ty życiowe decyzje na podstawie forum podejmujesz???? A jak byśmy napisali, żebyś zachęcała swojego faceta do okładania małego pięściami to też byś tak zrobiła????? Jak można być taką bezmyślną...fajne ma życie ten Twój Denis z taką mamą. Najpierw jedna rodzinka sie sypnęła, teraz jeszcze większe atrakcje mu zapewniasz. Posłuchaj mojej dobrej rady: ODDAJ DZIECKO DO DOMU DZIECKA, TO BĘDZIE MIAŁO SZANSĘ NA NORMALNĄ RODZINĘ ADOPCYJNĄ. A ty sobie będziesz mogła szaleć z kolejnymi fagasami. Pewnie jesteś z nimi dla utrzymania, bo coś mi się zdaje, że ani szkoły ani pracy to Ty nie masz...

Gość wildangelkaaa..
Życzę Wam tego! I daj znać jak Wam sie żyje bez tego psychola,pozdrawiam.

Gość Mika***************
O ja pierd...ę! Jak można na takie coś pozwalać, w głowie mi się nie mieści jak matka może patrzeć na krzywdę, jaką wyrządza się jej dziecku, on nienawidzi Twojego syna, a Ty widząc jak go traktuje, pozwalasz mu na to. Zastanów się kogo bardziej kochasz: syna czy tego debila. Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzje, zabierzesz syna i odejdziecie od niego raz na zawsze. Na zawsze! Lepiej być nawet samotną matka niż z takim kretynem. A może spotkasz kogoś, kto będzie dla Twojego dziecka wspaniałym ojcem, czego Ci bardzo życzę. Powodzenia!

Gość nie mogę w to uwierzyc
NIE wierze!!!:-o po prostu nie wierze jakie te kobiety sa glupie....stawiac faceta wyzej niz wlasne dziecko?????? autorko nie wiem czy pameitasz ale niedawno była rozprawa ojczyma malutkiego krzysia zakatowanego na smierc przez ojczyma.Co najstraszniejsze-wszytsko na oczach matki....przypominasz mi ta matke ktora tez nie reaguje na rpzemoc wobec wlasnego dziecka.... jestem w szoku jakie baby potrafia być glupie:-o

Gość nie mogę w to uwierzyc
biedny mały krzyś był na początku bity, pozniej zostawiali go samego w lozeczku w pokoju na poddaszu i go nie ogrzewali.....dziecko skazane było na starszne cierpienie....zimno, głód, bicie..... Mały Krzyś zjadał drewniane łóżeczko bo był tak strasznie głodny:-O To sie w glowie nie miesci........a wszystko na oczach matki..........

Gość jak ty mozesz
autorka nic niepisze tzn. ze sie pakuje to dobry znak

Gość Autorko posłuchaj
Piszesz,ze sie wyprowadzisz...ale cos mi sie wydaje,ze owszem zrobisz to ale dopiero jak On znowu uderzy dziecko. Bo teraz pewnie myslisz sobie ale kilka dni było dobrze wiec jeszcze poczekam. A to nie o to chodzi... Musisz zrobić to natychmiast najlepiej dzisiaj. Wiem ,że mozesz myslec w ten sposób a moze jednak on sie zmieni moze juz go nie uderzy. I moze faktycznie by tak było (chociaż jak ktos uderzył raz zrobi i następny). Co chce ci doradzić własnie to,ze masz sie nie łudzic..tylko spojrzeć na to co było co ten malutki dzieciaczek przeszedł. także zrób to teraz w tej chwili spakój siebie i małego i odejdz.Tak naprawdę to powinnas jeszcze zgłosić to na policję bo to sie nadaje pod kodeks karny. Ale w tej chwili najważniejszy jest wasz spokój. I nie daj sie nabierać na obietnice tego faceta itp. Bo z pewnoscią bedzie działąć jak odejdziesz bedzie cie przekonywał itp. Wiec wtedy powiedz mu,ze niech sie cieszy ze to tylko tak sie skonczyło bo mozesz jeszcze zgłosic to tam gdzie trzeba jesli bedzie sie do was zbliżał .Zycze tobie powodzenia.Zobaczysz uda sie i bedzie dobrze!~Popełniłaś błąd ale masz szanse teraz go naprawic!

Gość to prowokacja przecież
nie widzicie??

Gość ostro ale bardzo slusznie
Panie Boże Ty widzisz i nie grzmisz. Co Ty opowiadasz, nic a nic rozumu nie masz dziewczyno. Dzięki forum jesteś teraz dobrej myśli? To Ty życiowe decyzje na podstawie forum podejmujesz? A jak byśmy napisali, żebyś zachęcała swojego faceta do okładania małego pięściami to też byś tak zrobiła? Jak można być taką bezmyślną.fajne ma życie ten Twój Denis z taką mamą. Najpierw jedna rodzinka sie sypnęła, teraz jeszcze większe atrakcje mu zapewniasz. Posłuchaj mojej dobrej rady: ODDAJ DZIECKO DO DOMU DZIECKA, TO BĘDZIE MIAŁO SZANSĘ NA NORMALNĄ RODZINĘ ADOPCYJNĄ. A ty sobie będziesz mogła szaleć z kolejnymi fagasami. Pewnie jesteś z nimi dla utrzymania, bo coś mi się zdaje, że ani szkoły ani pracy to Ty nie masz.

Gość wildangelkaaa..
A po czym poznajesz,że to prowokacja???

Gość a ja tobie zyczę najbardziej
jak się tylko da,żebyś wytrwała w swojej dycyzji o odejściu i nie zawahała się ani chwilę przy pakowaniu swoich i małego manatków. Mało mnie interesuje, czy decyzje podjęlas na podstawie forum, gadania ciotki Stasi czy przypadkowego dziadka na ulicy. Tu najwazniejsze jest DZIECKO, które nie jest traktowane w odpowiedni sposób przez jakiegos obcego gacha :o Dla niego odpowiednią babą będzie BEZDZIETNA, a Ty szukaj szczęscia gdzieś indziej. P.S. Tylko nie zostawaj z nim !! Za kazdym razem, gdy będziesz miała wątpliwości odnośnie rozstania wspominaj te wszystkie krzywdy, które mały znosił i NIE POZWÓL, by kiedykolwiek znów mu się to przydarzyło.

Gość zgadzam sie absolutnie z tym
Dla niego odpowiednią babą będzie BEZDZIETNA, a Ty szukaj szczęscia gdzieś indziej.

A jak byśmy napisali, żebyś zachęcała swojego faceta do okładania małego pięściami to też byś tak zrobiła? bez przesady ...

Gość jak ty mozesz
bezradna 23 kiedy sie wyprowadzasz?

dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam czas o wieczora a jeszcze na konec chce mu pare slow powiedziec

Gość 142739
a masz dokąd pójść?

Gość jak ty mozesz
to dobrze.ale jak chcesz jemu cos powiedziec to nierob tego przy swoim synku, oszczedz jemu tego, zawiez jego do swoich rodzicow .Twoj synek dosc wycierpial.

poczeka w samochodzie a ja wejde na chwile do mieszkania , juz pinformowalam rodzicow ze maja szykowac moj pokoj ;-)

Gość zgadzam sie absolutnie z tym
uf nareszcie!pisz jakby co co dalej z malym i z Toba

Gość Mika***************
Gratuluję podjętej decyzji!!! Tylko najlepiej nie rozmawiaj z nim sama, żeby i Tobie nie przyłożył, że niby śmiesz od niego odejść. Może Twój tata, brat, kuzyn mógłby z Tobą pojechać, tak by było najlepiej. Jeszcze raz powodzenia! Trzymam kciuki, żeby ci się udało!

Gość Autorko posłuchaj
"poczeka w samochodzie a ja wejde na chwile do mieszkania , juz pinformowalam rodzicow ze maja szykowac moj pokoj " Super! Tylko dzień jest długi obys nie zmieniła decyzji. Tylko po co chcesz mu jeszcze coś powiedziec? Ja na Twoim miejscu nie chciałabym zamienic z nim słowa. Cos mi sie wydaje ,że jeszcze sie łudzisz...ze czekasz na jego wyjasnienia i ze tak do konca nie jesteś pewna. Powinnas odejsc bez słowa duzo razy zwracałaś mu juz uwagę i wystarczy!

i ciesze sie ze to robie , duzo do pakowania nie mam bo wszystki moje meble sa u rodzicow a tu tylko ciuchy i takie tam drobne , takze szybko sie spakuje

Gość jak ty mozesz
uwazaj tez aby on ci cos niezrobil. I pamietaj nigdy niepozwol aby jaki kolwiek facet zrobil krzywde Twojemu dziecku i Tobie. Zajmij sie teras soba i dzieckiem.zycze wam duzo szczescia :)

Ja chce powiedziec ostanie slowo a jesli mi przylozy to ja jemu tez przyloze za te wszystki krzywdy a tyle sily wydobede na sam koniec a poza tym obok naszej bramy jest brama do komisariatu policji i kamera skierowana na nasze podworko ;-) mysle ze bedzie sie bal

Gość nie ma sie co dziwic patologia
wspolczuje dziecku, matke ma dziwke ktora w wieku 17 lat puszczala sie az zaszla w ciaze a teraz ta dziwka znalazla sobie kolejnego popychacza ktory w dodatku go bije a matka ma to w dupie

Gość h500
Pamiętaj że jesteś dla Twojego Maleństwa jedyną istotą na ziemi która może go ochronić... nie możesz pozwolić by Twój Syn żył w strachu i bólu to zniszczy jego poczucie bezpieczeństwa i poważnie wpłynie na dalsze życie :(

Gość galeryja
Oj cos sie chyba nieźle pogubiłaś. Nie będę cie osądzać, bo niby po co. Po prostu sie ogarnij. Rozejrzyj się, przetrzyj oczy, niech do ciebie dotrze, co on wyprawia. Jak twój syn płacze - to zaczy, że odczuwa ból fizyczny i psychiczny, czuje się upokorzony, potraktowany niesprawiedliwie. Ja bym sie natychmiast spakowala i dała nogę. Ale ty sama musisz wiedziec, co chcesz zrobić. Jak chcesz, to probuj rozmawiac, ale nie tonem małej dziewczynki, tylko tonem kobiety i matki. Z życiem, kobieto. W energią. Przecież tak nie moze byc, że jakis chłop pobija sobie twoje dziecko. Nosz kurwa przecież bym mu juz dawno jaja oberwała albo zadzwoniła po policję. OGARNIJ SIĘ