Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenki_kłopotek

holicon

Polecane posty

Gość malenki_kłopotek

Czy któs pracował na obsłudze infolinii przychodzącej do spraw telewizji cyfrowej? Wiem, że zarobki 7,5 na ręke, ale mam kilka pytań. Jakie kryteria trzeba spełnić by wyrobić premie? I czy jest to realne? Jak to wygląda z godzinami, bo zmiany są 8-15, 15-22 czy można na przykład pracować 8-16 czy 8-10? nie ma z tym problemu?

Gość traveller
Witajcie na farmie czyli w Holicon. Oto najgorsze call center w jakim pracowałem, na szczęście tylko 3 tygodnie. Oto pełna lista minusów: 1. płaca za szkolenie to tylko polowa mizernej płacy! 2. szkolenie w jakiejś starej fabryce, gdzie na korytarzu stoją jakieś stare maszyny do szycia. Kiedyś była tam szwalnia. 3. Mizerna płaca. 4. Bardzo mało przerw na cokolwiek, już nie mówiąc o zjedzeniu czegoś bez pospiechu. 5. Mizerne premie za sprzedany abonament wartości kilku tysięcy. 6. Opóźnienia w wypłacie pensji. Moja pierwsza pensja z polowy pracy była wypłacona z opóźnieniem 3 dni. Moja obecna ostatnia do dziś nie wypłacona choć powinna być na moim koncie 5 dni temu. Holicon świadomie wstrzymuje wypłaty aż do 20 dni żeby zarobić na odsetkach co jest niezgodne z prawem pracy! Tak wiec szczerze odradzam prace w tej pseudo firmie.