bcone 0 Napisano Styczeń 21, 2010 mam za soba 2 sniadanie i nie mam pomysłu co moge zjesc na super dietetyczny obiad ma ktos jakis pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SierpniowaMamusia 0 Napisano Styczeń 21, 2010 gotowany cyc z kurczaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głodnajakwilk Napisano Styczeń 21, 2010 ugotowalam piers z kurczaka na parze razem z warzywami na patelnie , do tego zmieszalam musztarde z jogurtem naturalnym i zrobilam sos. AA i czerwona herbatka do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SierpniowaMamusia 0 Napisano Styczeń 21, 2010 pycha!wpraszam sie do ciebie na obiadek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głodnajakwilk Napisano Styczeń 21, 2010 too late :P pochłonęłam wszystko. ale tak na marginesie - zdrowe jedzenie nie jest gorsze od fast foodow. Po 2 tyg organizm się przyzwyczai. Warta, na prawde warto zmienić swoje nawyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SierpniowaMamusia 0 Napisano Styczeń 21, 2010 no nie ladnie nie ladnie, Bóg kazał sie dzielić ;) Święta racja, zdrowie jedzonko rzadzi (powiedziała pochlaniając batonika) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta dietą ale jak to fajnie Napisano Styczeń 21, 2010 czasem sobie zjeść pyszny kawał pizzy, albo czekoladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głodnajakwilk Napisano Styczeń 21, 2010 ależ nie twierdzę , że nie . Czasem mam ochotę na schabowego, ale jednak ochota na batoniki minęła ( mimo , że to kiedyś był mój główny składnik pożywienia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem wiem wystarczy nie jeść Napisano Styczeń 21, 2010 słodyczy zupełnie 2-3 tygodnie i mija na nie smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Styczeń 21, 2010 Hm... pół pieczonego kurczaka (tylko żeby skórkę miał chrupiącą), do tego sałatka z brokuła z majonezem :) Wypadałoby chyba sprecyzować o jaki rodzaj diety chodzi, bo w niektórych to i tłusta golonka będzie pasowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SierpniowaMamusia 0 Napisano Styczeń 21, 2010 A ja nie umiem nie jesc slodyczy..odkad karmie piersia moglabym zywic sie tylko i wylacznie nimi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A DZIECKO NIE MA KOLEK Napisano Styczeń 21, 2010 OD SŁODYCZY, KÓRE WCIANSZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szminka w kolorze bloody girl Napisano Styczeń 21, 2010 przepraszam że tak off topic, ale SierpniowaMamusiu Twoje dzieci są prześliczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bcone 0 Napisano Styczeń 21, 2010 no jednak ktos sie odezwal ja mam diete 1000 i spróbuje tego kurczaka w warzywach no bo tylko 1 przepis jest hehe a co do słodyczy to tez przeszła mi na nie ochota i bardzo mnie to cieszy posdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SierpniowaMamusia 0 Napisano Styczeń 21, 2010 nie ma kolek..szczęście w nieszczęściu dziekuje za komplement szminko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Styczeń 21, 2010 A mi w ramach zdrowego obiadu smakuje bardzo np. makaron z pesto (najbardziej z czerwonym). Pesto mozna kupic w sklepie, ale mozna też samemu zrobic. I drugi pyszny obiad, to podsmazone na oliwie (albo maśle ghee) brukselki (jak duze to na pół) z pokrojonym porem i to wymieszane z ugotowanym ryzem. mnie ostatnio bardzo smakuje ciemny ryz basmati. Bardzo też lubie po prostu ziemniaki ugotowane w mundurkach na parze (bez soli) i polane oliwą, albo olejem sezamowym, albo kefirem. Ponieważ lubię tez zołądki i serca kurze (choć staram sie nie jesc mięsa), to czasem po prostu gotuję sobie troche serc czy zoładków i zjadam to z surówką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina371 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ja inspiracje na dietetyczny obiad czerpię zawsze z tego bloga. Przy każdym przepisie jest ilość kalorii i do tego piękne zdjęcia. http://ourlittlepassion.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xldjvb Napisano Wrzesień 16, 2012 ja sie boje z e na 1000 kcal moge nie schudnac jak myslicie? kazdy chudnie na 1000? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pipilotka Napisano Marzec 5, 2013 Hej :) Mój pomysł jest stosunkowo tani i naprawdę pyszny :) A przede wszystkim dietetyczny. Klijknijcie : http://www.pipilotka.pl/makaron-z-kurczakiem-i-brokulami/ Zajrzyj też do innych moich przepisów na www.pipilotka.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2017 podrzucam link na dietetyczne słodkości bez cukru i białej mąki: http://mlodzinadorobku.pl/przepisy-na-desery-dietetyczne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach