Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvia1

Pomożecie ?

Polecane posty

Gość olivvia1

Witam. Z góry przepraszam, że pytanie takie pojawia się 1000 raz...Ale zacznę od początku. 2 stycznia kochałam się z chłopakiem i niestety pękła prezerwatywa, nie było wytrysku, po pęknięciu od razu skończyliśmy. Jaka jest szansa na ciąże? Dodam, że ostatnią miesiączkę miałam 23 grudnia. Teraz powinnam dostać 20-27 stycznia, nie wiem kiedy dokładnie dostanę bo cykle mam różne (jak na razie nie dostałam). W grudniu miałam dostać 19 a dostałam 23, raz okres spóźniał mi się 2 tygodnie, więc nie mogę powiedzieć dokładnie kiedy będę miała. Przepraszam jeszcze raz, że zadaję takie pytanie, ale mój chłopak jest strasznym panikarzem...Ja staram się go uspokoić, ale on i tak swoje..więc pisze do was żeby sam zobaczył co myślą o tym inni. Dodam, że zrobiłam już 2 testy, pierwszy 18 styczeń i drugi 20 stycznia, czyli wczoraj. W grudniu mierzyłam temperaturę, ale niestety gdzieś podziałam kalendarz więc nie mogę wam powiedzieć jaką miałam temperaturę w różnych dniach cyklu. Wczoraj mierzyłam i miałam 36,5-6 dzisiaj rano zapomniałam zmierzyć przed wstaniem, wstałam, umyłam zęby i dopiero wtedy sobie przypomniałam i zmierzyłam - miałam 36,7 a z a parę minut się położyłam na jakieś 5 min i zmierzyłam, miałam już 36,67.

Gość olivvia1
dodam, że prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym...

Gość olivvia1
i zapomniałam napisac, ze testy oba wyszły negatywne

Gość olivvia1
Też mu to mówię, ale on jak się na cos uprze to nie można go przekonać. Poza tym w tym miesiącu miałam też sporo stresów: zaliczanie semestru itp, jeszcze on mi musiał cały czas wmawiać i mi i sobie coś co jest praktycznie niemożliwe, czasami miałam go już dosyć. Zresztą jak już napisałam cykle też nie zawsze mam regularne :)