Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrera85

Mój mąż wrócił z pracy i położył sie spać

Polecane posty

A ja caly dzien z dzieckiem nie mam do kogo buzi otworzyc nie ma kto mi pomoc, nie mialam czasu na kapiel ani dla siebie,pilnuje dziecka bo za mala zeby sama zostala. a On dzisiaj sie zle czuje, dac mu spac?

za mala zeby sama zostala?????? no juz nie przesadzaj. Jak zasnie to sie wykap, a chopu daj chwile odpoczac

Gość I yak sie spytammmmmmm
Zmeczony po pracy, daj mu pospac.Moj tez czasami po pracy zje obiad i sie polozy na 2h i potem wstaje i mi pomaga w domu.

no nie wiem moze przesadzam ale boje sie ja tak zostawic bez opieki, pod prysznicem jej nie uslysze jak sie obudzi. Wole wytrzymac az maz wstanie i jej przypilnuje, albo jak juz zasnie na noc, to sie na pewno nie obudzi :) mmoze i przesadzam ale jakos nie umiem tak zostawic bez opieki.

Przesadzasz. A co się stanie, jak się obudzi? Przecież może 5minut poleżeć samo w łóżeczku. Jeśli mąż źle się czuje, powinnaś dać mu spokój.

Ile razy zadrzylo sie ze mala sie obudzila wieczorem.A ja w tym czasie lezakam w wannie.Akurat maz byl w pracy.

daj ją do wózka i idz że się wykąp ja tak robiłam i jak prysznic brałam to mówiłam do dzieci drzwi od łazienki miej otwarte i tyle mąż zmęczony zdrzemnie się z 20 minut i po sprawie

Maz zapewne zbiera sily na wieczor.A potem jutro kolejny topik "MOj maz unie cche seksu"BO JEST ZMECZONY.

hehe, no na to nie moge narzekać, bo jak sie wyśpi to ma sporo energii ale ja za to mało :)

Jeśli maleństwo jest najedzone i przewinięte to zaraz się nie obudzi, a gdyby nawet to nic mu nie będzie jak chwilkę pobędzie samo. Przecież prysznic trwa zaledwie 10 minut.