Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sallyneedshelpp

seks !!!!

Polecane posty

Gość sallyneedshelpp

tylko prosze potraktujcie moje pytanie powaznie, ok? chce przezyc swoj pierwszy raz...z moim facetem, jednak ani ja ani on nie mamy na razie szansy na wolną chatę itp... wiem ze dla niego to nie bedzie zadnym problemem zrobienie TEGO w jego samochodzie. stad pytanie : czy nie bedzie to ...egoistyczne? z mojej strony jesli powiem mu ze nie chce przezyc swojego pierwszego razu w aucie ? nie uzna ze wymagam nie wiem czego :} ???? no ale...to pierwszy raz....chce zeby byl wyjatkowy ............. czekam na odp

Gość smutny chlopak bardzo
to od ciebie powinno zalezec gdzie chcesz to zrobic pierwszy raz a jesli on naprawde cie kocha to poczeka az bedzie oakzja to zrobic w takim miejscu jakim ty chcesz

Gość prewencja
dobry koleś, w chuj romantyczny :D niech się przyzna od razu, że chce cię zaliczyć byle jak i byle gdzie, żeby sobie tylko ulżyć i dać odetchnąć mniejszej głowie, coby chociaż przez godzinę mógł pomyśleć tą prawidłową 🖐️

Gość Wolvfram
a może w osiedlowym śmietniku ? rozumiem, że kobiety się nadstawiają gdzie popadnie i sracze w hipermarketach są ciągle zajęte ale żeby w samochodzie na mrozie :)

Masz prawo wymagac, by ten pierwszy raz byl w odpowiednim miejscu i czasie. To po pierwsze. Po drugie jestescie w zwiazku, boisz sie z nim rozmawiac? Powiedz mu,ze chcesz by ten peirwszy raz byl wyjatkowy i jezeli on tego nie zrozumie dlam nie sprawa jest jasna.. On tu zachowuje sie egoistycznie,nie TY!!! Pytasz czy wymagasz za duzo? Wydaje mi sie,ze za malo od niego wymagasz:) Ale to tylko moja opinia:)

Gość sallyneedshelpp
wiecie co...macie zupelna racje... chyba troche nisko sie cenilam......dopiero teraz mi tu uswiadomiliscie

faceci, serio jest tak ze jak kochacie to poczekacie :) ? chyba teraz malo ktorego na to stac... ?

A może w śmietniku za blokiem, zatrzaśniecie klapę i macie intymność ;)

Gość sallyneedshelpp
taaaa........mam nadzieje ze bedzie ok a wy gdzie mieliscie swoj pierwszy raz?

Gość sallyneedshelpp
?????