Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

na dobry poczatek tego co i tak ma swoj koniec

Polecane posty

Gość grafomaniaczki
bez pomysłu na siebie. Ike czytałam :D Wyrazy współczucia :classic_cool:

Gość ikuś nie pogrążaj się
żenada.pl pozdrawia

nie wiesz dlaczego modki tak długo trzymały twój top? Żeby wszyscy obie poczytali :D Gość go specjalne podnosil co jakiś czas. Cwany był.

jeszcze się nie zdecydowałam ale najłatwiej mi w zasadzie wybrać ciebie:) niech będzie twój błąd:)

23:15 [zgłoś do usunięcia] samiczko byłaś pamiętasz jak go grzecznie prosiłaś, żeby przestał heheh bedziecie mi to wypominać xxx czasu:P czasem grzeczne słowa nie wystarczą tylko ostro trzeba!:classic_cool:

"znajac kafeteryjne realia to powstanie jeszcze jakis gazylion topikow ike i trystalion topikow luski " nie zapomnij wyspowiadać si.ę z dobijania leżącego! :) "kokietka " ściemniacz :) "za bledy ms-a czy lusine? " pytanie retoryczne! :P

Gość wyjebac kosmitow w kosmos
i po problemie;):D

niech będzie twój błąd jak pisalem na poczatku,a co mi szkodzi moj blad! nie umiesz się bawić :P

Cale kafe miało niezły ubaw a potem jeszcze ten temat czy to Psełdo. Też był dobry.

"""kokietka " ściemniacz intrygantka" biegły w odwrotnościach bierna w zawrotnosciach" zawrotny w rippostach zalotna w postach :-)

"""kokietka " ściemniacz intrygantka" biegły w odwrotnościach bierna w zawrotnosciach" zawrotny w rippostach ike

" """kokietka " ściemniacz intrygantka" biegły w odwrotnościach bierna w zawrotnosciach" zawrotny w rippostach zalotna w postach " lotny w "dziwnościach" ulotna w innosciach

Gość nie da sie ich wyjebac
>>>jest ich za duzo😭

ikusi nie ujęli:( cholera zaczynają mi się mylić okienka zaraz tu przeczytają wszyscy co pisze do sami a zsa nazwę kucharzem

"" """kokietka " ściemniacz intrygantka" biegły w odwrotnościach bierna w zawrotnosciach" zawrotny w rippostach zalotna w postach " lotny w "dziwnościach" ulotna w innosciach" niepokonany w szybkości przebiegły w nieukrywaniu bystrosci bajerant do szpiku kości!!

niepokonany w szybkości przebiegły w nieukrywaniu bystrosci bajerant do szpiku kości! pas :-) nie chce tego zripostowac w obawie o twoje zmarszczki :-)