Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAM .POMYSLU.

Co robicie jutro na obiad?

Polecane posty

post to moim zdaniem nie jedzenie niczego, można owszem nie jeść mięsa, ale pytanie, dlaczego ryba nie jest mięsem, przecież w końcu ryba też żyje tak??

Gość vfdvgdfgvsdf
mimry z mimrami i kocie gówna z jajkami :)

No dobra, obiad mamy załatwiony.........a co na piątkowy deser?

.......a ja proponuje wymieszac lody np.waniliowe z pokruszonymi bezami i polane np.sokiem z jagód, pychota,orgazm murowany !

a na deser, ktory juz upieklam marble cake, nie wiem jak to po polsku sie pisze ;) ;p mniam

Gość winakara
kasza gryczana wymieszana z podsmażoną na oliwie cebulą i posypana białym serem oraz szczypiorkiem.

Gość mialas sie odezwac
energiczna trzydziestolatka głupoty napisałas i uciekłaś

Gość eroika
ja po drugim zawale żóciłam tłuszcze, muszę tylko zdrowe żeczy jeść i dużo pić. Na obiad głównie warzywa i owoce na deser, chociaż jutro plastry boczku z wędzonką na obiad, zawijane w żólty ser. zupę mam z wczoraj, ziemniczaną na boczku, rano lubię podsmażyć jakąś wędlinę i takie grzanki schrupać.

Gość pani kleks
ja jutro jem fasolę z tyczki a dla dzieci wszystko jedno byle koszerne. mąż je w pubie kiełbasę z frytkami. a teściową karmię brykietem.

maz ma jak zwykle swoje jedzenie;tj ryz z sosem warzywnym po hindusku, ale to na przegryche. Ja ugotuje makaron, ze szpinakiem (szpinak+czosnek+jogurt naturalny) i z kawalkami kurczaka.Zupa jarzynowa (to z kolei jako calodzienna przekaska dla mnie). Moj chlop akurat je 3 obiady/kolacje dziennie wiec musze miec pod reka duzo opcji:-P