Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAM .POMYSLU.

Co robicie jutro na obiad?

Polecane posty

Gość ja też naleśniki

Gość wygrana wygrana
co zlego w nalesnikach przeciez nie je sie ich codziennie, ja robie z warzywami z dzemem czy twarogiem

Gość kakakakakaaa
ale nalesniki tez nieraz robie na obiad co w tym złego???? bardzo wszystkim smakują i niky mi nie robi z tego powodu problemów ? w ręcz przeciwnie:-)

Gość smoczyca_
wszystkie jakieś tępe jesteście... czuję się trochę zażenowana poziomem waszych wypowiedzi. :O u mnie będą gołąbki.

Ja mimo tego, że z zawodu jestem dietetykiem zaserwowała bym moim dzieciom (gdybym je miała) naleśniki na obiad. Nie widzę w tym nic złego, jeżeli nie jest to zbyt częsta praktyka. Ktoś napisał, że naleśniki tak, ale bez tłuszczu i bez cukru tylko ze szpinakiem- mozna i tak, z tym, że nie wydaje mi się aby taki posiłek było jakoś super wartościowy- szpiank jest źródłem żelaza, wit. C itd, ale trzeba wziąć poprawkę na to, że tylko niewielka część z tego jest przyswajana przez organizm... a poza tym, co to za dzieciństwo z tylko i wyłącznie zdrową żywnością? ;) :p

Gość kiuyt
A ja robie nalesniki ale z MĄKI ORKISZOWEJ:-) W ogóle staram sie zeby składniki były z ORKISZEM w naszym domu troche drożej no ale...:-)

jutro obiad z dzisiaj czyli schab po meksykansku z ryzem :D miala byc brokulowa, ale brokuly w sklepie byly brzydkie

Gość kiuyt
Właczcie sobie TVN STYLE leci Najella ekspresowo :-) moze wpadnie wam pomysł na jutro na obiad hehe:-)

Gość jak uważacie
do pitcco- odnośnie twojego cytatu w tobie został tylko rozwydrzony bachor

kurcze ,ze ja nie umiem robic nalesnikow:(u mnie jutro na obiad mufinki z miesem mielonym i pieczarkami zapiekane z serem:)

Gość Edytaaa
Pierogi ;]

ja to bez słodyczy żyć nie mogę, jakaś osowiała jestem wtedy bez energii, ostatnio robi łam krówki, wyszły pyszne, ale dzisiejsze ciasto - totalny zakalec

Gość qea
śledzie z ziemniakami

Gość qea
dobre śledzie w śmietanie są w biedronce,są też tanie!

Gość qea
co do naleśnikow,to u moich teściów je się je co piątek!!!co w tym złego?co prawda ja za jakieś 3 godz juz głodna jestem,ale mozna oczywiście zjeśc coś lekkiego np.banana lub jakiś inny owoc?

Gość qea
żadna reklama tylko najszczersza prawda!!

Gość a ja jutro na obiad....
dwa żywce i krecha :) jak co dzień, dlatego jestem taki chudy i nie mam nadwagi :P

jadę do mamy na postny :) obiad. Gdybym nie jechała miałabym dorsza (albo pstrąga, nie pamiętam co kupiłam), ziemniaki pieczone i jakąs surówkę. U mnie w piątek się pości.

Gość nikt jeszcze się nie .........
przyczepił w tym temacie do ortografii, więc ja to zrobię, bo nie wytrzymam. Co to do ciężkiej cholery znaczy "tuszę ... jak warzywa się utuszą" ????????????????????????????????? Tego jeszcze nie widziałam :D