Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczepan1989

Zdrada

Polecane posty

Gość Szczepan1989

Cześć mam do Was pytanie mam 21 lat skończone 11 stycznia, z dziewczyna jestem już 22 miesiące ona jest młodsza ode mnie o rok, w grudniu w 2009 moja dziewczyna przyznała mi się, że pisała z byłym i mówił jej, że tęskni za nią i bardzo kocha jest nawet w stanie zerwać zaręczyny z narzeczoną, jest nie szczęśliwy z nią, moja dziewczyna powiedziała mu też, że tęskni za nim i go kocha, ale nie że jest ze mną nie szczęśliwa... po świętach Bożego Narodzenia mi się przyznała jak pisała z nim, mnie to bardzo zabolało kiedy przed tym wszystkim wyczułem jak mnie okłamywała, ale mówiła ze wcale tak nie jest i wyszło jak wyszło... potem mówiła jeszcze że jak go spotyka/widzi to w środku jest jej całkiem inaczej... kiedy ja jej wybaczyłem ale nadal mnie to boli... ona mnie zapewniała że mnie kocha i bardzo tego żałuje, i nie znosi go, teraz kiedy ja sprawdzam to nie widzę wiadomości od niego... ale boje się, że ona o nim myśli... chciałbym dodać, że to była od nich miłość młodzieńcza i głupia ale to ja jak chodziła do gimnazjum. Więc chciałbym wiadomości od osób które są już w związkach od dłuższego czasu i znają się na związkach a nie małolaty, którzy poczytają z internetu a nie wiedza jak jest rzeczywiście... dziękuje bardzo za szczere odp.

"moja dziewczyna powiedziała mu też, że tęskni za nim i go kocha" - no to jak w końcu? Kocha jego czy kocha ciebie? Ma jakieś problemy natury psychicznej?