Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruselka

sklep Biedronka a artykuły dla niemowlat

Polecane posty

Gość kruselka

Mam do was szybkie pytanie . Jest tak zimno ze nie mam ochoty i sumienia jechac z dzieckiem, az do innego sklepu niz pobliska Biedronka. Czy wtym sklepie kupie soczki, kaszki Bobovita Nestle?? Nigdy nie robilam tak zakupów. czy to ma sens tam jechac?

U nas w Biedronce kaszek jest sporo,mleka modyfikowanego też.Herbatek,soczków i słoiczków jak na lekarstwo,tylko jeden rodzaj.Może to też zależy od sklepu czy wogóle taki towar im schodzi.

U nas w Biedronce rowniez sa kaszki i bobovity i nestle i tansze niz na realu. Mleko bebilon w biedronce placilam 33 zl a cos mnie podkusilo pojechalismy wczoraj z mezem do reala i zaplacilismy 40 zl kaszki tak samo drozej. Obiadki w biedronce sa chyba z bobovity..Jak dla mnie sie oplaca

tak są mleko nan, bebiko. kaszki bonbovita, nestle i słoiczki chyba bobovita ale maly wybor pieluch dada , fiti chusteczki nawilżane szapon-żel dla dzieci

W Biedronce ostatnio jest promocja na mleko Bebilon 31zl :) wiec ja od razu kupilam wieksza ilosc. Inne rzeczy jak kaszki i sloiczki tez sa troche tansze i oplaca sie tam kupowac. Nie polcecam tylko pieluch , mojego synka koszmarnie odparzyly zarowno Dada jak i Fifi, chusteczki tez sa tanie ale ich zapach jest okropny:P

jagoda hm ja znow polecam pieluch bo u nas rewelacja za to papersy zle działały na pupe chusteczki sa fajne maja fajnieszy zapach od paprersów

Gość przysługuje
-pieluszki DADA super, dla mnie równie dobre jak pampersy, no może trochę grubsze, ale na dzien super i tak się często zmienia -chusteczki mają bardzo intensywny zapach, ale kosztują 4 zł -coś za coś -deserki Gerbera po 2,45 zł , ale mały wybór -zupki bobovita chyba po 2,80zł ale mały wybór -kaszek jest sporo i nestle i bobovita i sporo tańsze

Gość vbhb
pieluszki dada są ok używamy ich jak jesteśmy w Polsce PAMPERS u nas się nie sprawdziły każdy je tak chwali ale jak jestem na obczyźnie kupujemy huggis są lepsze niż pampers Husteczki z biedronki super słoiczki z biedronki to przecież bobo vita ja kupuję i kaszki też

co do chusteczek z biedronki to wcale nie takie tanie , ja ostatnio kupilam bambino (ktore moim zdaniem bardzo ladnie pachna) za 3.50...

ja tez pieluszki dada moge polecic... Do tej pory uzywalismy pampers ale sprobowalam dady i wszystko ok nic nie odparza nei przeciekaja

ja tez uzywam huggis i uwazam ze sa lepsze niz pampersy. tez nie rozumiem tej mody na pampersy ja kiedys kupiulam synowi te pieluchy to nie dosc ze jak mu je zalozylam to tarl tylkiem o posciel to jeszcze jak zrobil kupe to cale plecy mial nia uwalone :P

dziewczyny kupujecie dziecom w B ciuszki??? Ostatnio widzialam body rozm 80 za cos kolo 6-7 zl . Jaka jest ich jakosc??? kiedys w realu byla promocja na podobne body za 1.99!!! kupilaam 2 szt i byly super , lepsze nawet jak te za 20 zl szt.

Gość przysługuje
dla mnie pampersy sa najlepsze ale i najdroższe, zakładam je na noc i jestem zadowolona chusteczek bambino nie widzialam nigdzie za 3,5 zł, to super promocja i na pewno bym wtedy kupila wiecej ale mnie super sa chusteczki z Rossmana 80 sztuk za 4 zł i bezzapachowe w Rossmanie sa tez super deserki babydream i tanie i pyszne,moja córka się zajada :) a sloiczek 190 g kosztuje ok 3,3zl

Gość jagoda ale to nie jest żadna
moda na pampersy:O każdy zakłada takie pieluszki własnemu dziecku jakie są dla dziecka odpowiednie ja dwa razy założyłam dziecku inne pieluchy niż te, które stosowałam od urodzenia: zachwalane bardzo przez mamy FIOLETOWE z Tesco (myśląc, że może będą lepsze) i właśnie Pampersy (bratowa pożyczyła mi jedną pieluszkę, bo akurat zabrakło mi moich pieluch) zrobiłam to dwa razy i nigdy nie powtórzę tego błędu, bo tyle czasu ile musiałam walczyć z odparzoną pupą dziecka to już nasze:O dla mojego synka najlepsze są Huggies Superflex i żadne inne (innych nie chcemy nawet z dopłatą;) )

Gość przysługuje
mam kilka body z Biedronki i są dobre, nie rozciągają się i nie mechacą, ale w jednej sztuce oderwał mi się nap, teraz sa jakieś drogie 2 sztuki za 15 zł, kupiłam tańsze i są ok kupuje dużo firmy early days, wyszło mnie po 2,25 zł za sztukę kupuję dziecko po ok 20 sztuk body na każdy rozmiar i wybieram te tańsze, bo codziennie zmieniam i do spania i na dzień, a i w ciągu dnia muszę czasem przebierać, bo zabrudzi

Gość przysługuje
nam np. nie odpowiadają te z TESCO bo z folii i bardzo takie "ceratowe" DADA wg mnie sa przyjemniejsze, nie szeleszczą, sa miękkie

a z Rossmanna to juz w ogóle najlepsze są wszystkie kosmetyki Babydream od chusteczek po żele do kąpieli i oliwki i nie tylko dla dziecka sama używam ich namiętnie, bo skład w stosunku do ceny, to aż nieprawdopodobne;)

a te kosmetyki babydream z Rossmana w jakich sa cenach, bo nawet nigdy nie zwrocilam uwagi na nie. :)

tanizna;) płyn do kąpieli 500ml chyba 7,99, oliwka 4,99zł (żadnej ciekłej parafiny, same olejki!!! rewelacja, całą ciążę stosowałam), chusteczki 80szt. 4 zł itp. i to są ceny bez promocji, bo z promocją jeszcze taniej, a zawsze jest jakaś promocja na kilka produktów z tej linii warto się przekonać i stosować bardziej naturalne kosmetyki zwłaszcza do pielęgnacji własnego dziecka no i przy okazji jaka oszczędność kasy;)

Gość kruselka
Juz wrócilam z zakupów !!! byly udane Body 2szt za 7 zł , rajstopy za 7 zł , soczki tez kupila i deserki taniej niz w realu . Tylko wzielam za malo kasy bo nie wiedzialm ze nie mozna placic tam karta. Ale dałam rady nie ma to jak zaskórniaki:P