Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalal

Diana, Ania, Kasia?

Polecane posty

Gość a ja powiem
moja starsza córka ma na imię Gabrysia, młodsza Agata (chociaż miała być Jagoda i czasem tak do niej mówię). nigdy nie zwracałam uwagi na popularność imion. daliśmy takie jakie nam się podobały. nie mam syna, ale gdyby był to pewnie Wojtek albo Eryk. Nikodem też ładne, mały Nikoś:)

Gość Ania234
Layla to jedna z dziewczyn w tej bajce dla dzieci "Club Winx" czy jak tam się to nazywa ;p nie nazwałabym tak dziecka NIGDY!

Hmm... Zagraniczne takie :). Mi się kojarzy z jakąś lolitą lub barbie typu Jola Rutowicz :). Bo kiedyś w jakimś takim show chyba była taka jedna layla ;P Ale przecież każdy ma swój gust ;). Nie jest brzydkie, ale moim zdaniem imię Layla to już trochę przesada...

Gość huterewertysia
a ja się cieszę że ludzie coraz odważniej nazywają dzieci - i nie zawsze mi się podobają ale skończy się era strachu nazwać dziecko " inaczej " layla jak najbardziej :) :) swoją drogą fajnie jest w świecie gdy nazywają dziecko Angel lub np. jakieś imię co oznacza cośtam ;) tak jak nazywają indianie itp. fajna jest dowolność imion i otoczenie które nie robi tekstu i miny cooooooo ??????????? jakkkkkkkkk ?????????? ludzie w zabobony nie wierzyci ebo to przecież XXI wiek ale imię Layla Vanessa czy Diana to normalnie jak jakieś zabobony traktujecie z XII wieku

wcale nie zabobony hiehie :D Poprostu się pytałam czy nie skrzywdzę dziecka takim imieniem ;). Ale jakaś Diana się wypowiedziała i mówi, że nie :).

Jak imiona można dzielić na grupy np. Kaśka, Ania, Magdalena, Maria i druga gorsza: Oliwia, Nikola, Wanessa? Ludzie są różni. Podoba mi się Maria, Antonina, Zosia, ale na równi podoba mi się Wanessa, Nikola czy Nadia, także nie przesadzajcie. Tak samo chętnie nazwałabym córeczkę Marianna czy Oliwia, to po prostu kwestia chwili namysłu. Ja Jagodę zamieniłam na Wanessę, bo po prostu mąż mnie przekonał. Za drugiem razem miała być Jessica (mąż tak chciał), ale dzięki Bogu wygrałam i mam Alicję. Z podanych przez autorkę stawiam na Kasię.

czyli tak jak pisałam zdania są podzielone jednym sie podoba drugim nie,jakbyśmy przeanalizowali kazde imię to każdemu sie może inaczej kojarzyć,np.poprzez kolezanke z klasy czy postać z bajki czy z telenoweli:) a co by to było gdyby wszystkim podobały sie te same imiona?:) wiec ciesze sie ze sa takie osoby jak ja które podobają sie wymyślne i rzadkie imiona:)

Gość dana27
diana bardzo ladne imie nazwijcie tak coreczke!!

Gość lalalalalalalal
Chyba tak zrobimy, dzięki wszystkim za wsparcie ;).

Gość MamaDiany
Imię mojej córeczki diany wzbudza pozytywne zainteresowanie.Polecam bo to piękne i raczej rzadkie imie.

Gość gość
Mi sie Diana nie podoba.Kasia i Ania przepiękne

Gość gość
Diana jak ksiezna, delikatnie

Gość gość
Diana jak ta nieszczęliwa księżna 'z awansu' wzięta do rodzinki królewskiej tylko po to by nie rodziły się debile ...Smutna to historia smutno zakończona .

Gość gość
Kasia dowali, Ania ucieka, a Diana jeszcze zwleka