Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzanka24

spragniona seksu

Polecane posty

Gość monhha
i oczywiscie stres na co dzien tez ma duzy wpływ na zycie seksualne.....

Gość monican_30
brzanka. ja nie wierze w tego typu afrodyzjaki.ja uważam ze najlepszym afrodyzjakiem są oczy.

No ale spróbować zawsze mozna jakiejs mikstury dolac do browarka :-D Gorzej tylko jak to wyjdzie... Upsss :-( Ale jazda by była!!

A ja nie bardzo rozumiem z czym autorka tematu ma problem. Seks 2-3 razy w tygodniu to wcale nie jest mało. A już po 5 latach razem to tym bardziej. Ja z moją jestem dwa lata i właśnie tak 2-3 razy na tydz. się 'bzykamy'. Dla mnie to problemem by było gdyby moja kobita chciała tylko raz na miesiąc.

Gość monhha
oczy maja rozwiazac problem ha ha ha ha ale mi wyjscie z sytuacji ciekawe czy brzanka ma zrobic dobrze oczami czy on jej ...ale banal

Nie chodzi tutaj o liczenie kto ile razy po ilu latach i bez sensu spekulowac, tylko o inicjatywe, chec i strony emocjonalne kto jak do tego podchodzi... Bo nasi faceci robia to tylko tak jakby żeby nas zadowolić... W tym problem panie Facecie!!!

Gość monhha
a ja tam bym sprobowala cos dosypac bo co ci szkodzi jemu tez bedzie dobrze -a jak sie wyda to moze da mu to do myslenia

Nie wiem co będzie po 10 latach w waszym przypadku :) Każdy związek jest inny przecież. Tak tylko sobie głośno teraz myślę że 5 lat to jest dużo i chyba większość par z takim stażem odczuwa pewną rutynę. Tylko że ja uważam że robisz zbyt duży problem, bo 2-3 razy w tygodniu to wcale nie jest tak mało. A jeśli już tak bardzo ci to przeszkadza, no to namów faceta na te preparaty na libido. Tylko nie viagry i inne dziadostwa, a ziołowe. Jest taki jeden lek, który ja też od czasu do czasu stosuję żeby móc dłużej i działa rewelacyjnie. No ale też niestety to kosztuje.

Gość monhha
do oski i faceta... przeciez kazdy ma inny temperament

wiesz, nie powiedziałbym że wiekszość :-p skoro teraz wkrada sie taka rutyna to chyba nie jest za dobrze, bo to napewno odbije sie na relacjach i na związku, jeszcze duzo duzo za wczesnie na rutyne,nie zawsze jest 2-3 razy w tyg, czasami cały tydzien nic nie ma z Jego strony, i pewnie jak tak dalej pojdzie to z tygodnia zrobia sie 2 itd.

Gość karoolek................x
nie jest mało ? rozumiem , ze to Twoje zdanie , ale wybacz , ale ja mam lat 45 i sex mam codziennie !! rozumiesz - codziennie ! zawsze tak było , a i bywa , ze kilka razy dziennie wiec dla mnie z kolei , sex jaki tu autorka opisuje w tym wieku co pisze to by było mało - bardzo mało , jesli autorka ma potrzeby podobne do mnie to ja ja akurat rozumiem !

Gość evvka25
Nie ma sensu dyskutować czy to dużo czy mało. Dla jednych dużo to będzie 10 razy na tydzień, dla innych 3 razy. Chodzi o to że różnicie się temperamentami i albo jakoś sobie z tym poradzicie, albo się w końcu rozstaniecie.

Gość psycholok
haha, przeczytałem już kilka takich wątków i wiecie co jest najśmieszniejsze? WSZYSTKIE z was, dosłownie *wszystkie* są według siebie pociągające, zadbane, ładne, seksowne itd. hahaha. To jest trochę komiczne, bo za ładną można uznać może co 6-7 kobietę. I zapewniam, bardzo, bardzo mało prawdopodobne że to akurat jesteście Wy. I kurwa, to że 50 letni zenek na budowie się za wami ogląda, to nie znaczy, że jesteście pociągające. zrozumcie to, zamiast sobie wmawiać :-)

i nawet nia mam zamiaru na temat mojej atreakcyjnosci z Tobą rozmawiac :-) wiec żegnam z Tego tematu :-)

Gość psycholok
no widzisz, jak ten mechanizm działa w prosty sposób :-) nawet nie dopuszczasz do siebie takiej myśli :-)

nie poprostu nie możesz Nas oceniać, nie widzac Nas i nie znając, a pozatym każdy ma inny typ atrakcyjnosci wiec wszystkiego do jednego worka nie mozesz wrzucac :-)

Gość psycholok
Siedzę sobie tutaj bo nie chce mi się uczyć do sesji, czytam te durne tematy i widzę już chyba 3 taki sam. I dostrzegam prostą zależność - każda z was zakłada, że jest boginią seksu, i poruszyłaby niebo i ziemię, zatrudniła sztab psychologów - ale nie dopuściła najprostszej i najbardziej prawdopodobnej diagnozy: nie macie już 20 lat, na pewno nie jesteście modelkami, faceci nie lubią monotonii, a już na pewno nie monotonii, która nie jest b. ładna. Jesteście coraz starsze i nudne, brzydkie. Nie dotknąłbym was suchym patykiem, a co dopiero gość, który musiał to robić kilka lat. Przepraszam za takie demotywujące słowa, ale chciałaś się w końcu dowiedzieć prawdy :-) no ale kontynuuj wmawianie sobie że jesteś piękna i to na pewno nie twoja wina! powodzenia

to zacznij sie lepiej uczyć do sesji bo oblejesz i bedzie placz :-p ba skoro Ty juz na studiach to młody też już nie jesteś :-P hehehehe widać chlopcze po sposobie wypowiedzi, że jesteś emocjonalnie niedorosły,wiec nie wypowiadaj sie na tym forum, oki?

Gość psycholok
Tak, wypadam na tym polu beznadziejnie, szczególnie w porównaniu do Ciebie. Nie stawiam ':P" "hehehehe" i "oki". Jestem taki niedojrzały, że aż się zawstydzę.

Gość psycholok
I mogłabyś odróżnić "obrażanie" od "nie piszę tego, co chciałabym przeczytać", yhm... oki?

nie sprowokujesz mnie swoimi wypowiedziami :-) nie zamierzam Ci ubliżac:-) dobrze, wypowiedziałes się , to możesz teraz opuścić to forum? bede Ci wdzięczna :-)

Gość psycholok
Ah, proszę, pani boginio seksu, ustępuje miejsca tym, którzy powiedzą, że to wina jego libido, potrzebne tu są jakieś leki, a może nawet on jest gejem! Przecież tylko takie odpowiedzi mają prawo tu być, w końcu jesteś doskonała :-) narazie!