Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jestem za wprowadzniem sari w polsce

Polecane posty

Gość

i bede sie o to ubiegac uniwersalny strój na kazda okazje, bez odsłąniania ciała , ukrywajacy wszystkie mankamnety mozemy juz dzis zamówic na aalego :)

Gość
Czarna kup i wyznacz takie trendy w nasze j okolicy [:classic_cool: )) pojde sladem za Tobą

Gość modeleczka dam dupeeczka
to że ty cycata grubasko nie chcesz pokaazywac ciala to twoja sprawa. ja bede latała w dekoltach i miniwokach

Gość wishbone ash
przerwa cycata grubaska? :-o a lataj w kozaczkach białycha, wyglądają oczojebnie w dyskotekach, gdy odbija się od nich światlo i razi po oczać picusiów glancusiow w BMW, taki oczojebny blask ich przyciaga :-o

Gość
no dobra burka dla tych mniej atrakcyjnych, sari dla tych bardziej perwersyjnych ,to juz do wyboru tak ,myśle że jestesmy w stanie tego dokonac i rozpowrzechnić ten styl na cały kraj :classic_cool: tylko musi być ta pierwsza odwazna ? :classic_cool:

Gość tetehj
hehe

Gość
Czarna no na to by wypadalo , nikt inny nie zgłosił swojej kandydatury :classic_cool: na poczatku moze byc ciezko ale potem jaka duma że byłas prekursorem :classic_cool: :)

Gość wishbone ash
ja juz jestem prekursorem

Gość
no same pomyślcie o ile mniej problemów bo jedynym klopotem bedzie wybór koloru i wzoru :] no i zero dyskryminacji dla tych nieurodziwych a dal facetów to gra jak w rosyjska ruletke , wybiera kobiete w ciemno i o jej atutach badz braku dowiaduje sie dopiero w poslubna notz :classic_cool: )) i juz bez odwrotu i mozliwosci wymiany :classic_cool: :)

Gość
BNB ja juz wypłeniam druczek do przelwu :classic_cool: )) też mozesz zacząc nosic :classic_cool: )) bo widze że Ci sie pomysł spodobał ? :classic_cool:

Gość
nie , w IV RzPPolske, wszystko po staremu tylko ze zmiana stroi :)

Gość
Czarna zamów priorytetem żeby jak najszybciej :) :classic_cool:

W sari wygląda się ogromnie kobieco... Popieram pomysł, w razie czego podpiszę petycję... A póki co mogę jedynie propagować w swoim :) mam takie zwyczajne, zielone a i tak wyglądam w nim lepiej, niż w niektórych tzw. "sexi" (bleee) sukienkach :)

Gość
tutaj same kobiety wiec nas nie skusiszi nie zmylisz tymi słowami popieranymi obrazkami :classic_cool: ))

Gość
:D:D :classic_cool: no i fantastycznie dokupcie nowe i noscie jak najczesciej nawet zimą te ocieplane z futerkiem :classic_cool:

Gość tetehj
a ja proponuje w lecie nosic palto i beret moherowy .