Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jestem za wprowadzniem sari w polsce

Polecane posty

Gość
włąsnie Hinatka juz do Ciebie milczymy bo inaczej chyba sobie stad nie pojdziesz do ksiazek :classic_cool: )) !!

w70B und przerwa, dzięki :) ;* już rozłożyłam sobie książki.. najgorsze jest to, że nie wiem z czego mam ten test pisać :O przerwa, to napisz mi potem na gg, dostaniesz tzoś :>:classic_cool:

nie wiem o czym wczesniej dyskutowałyscie bo mi sie nie chciało wszystkiego czytac ale w sprawie sari powiem tak niech kazdy nosi co chce a innym nic do tego...nabijacie sie(lub nie) bo to jest nietolerancyjna Polska i jak tylk ktos ubierze cos innego to zaraz słychac -Te zobacz jak ta sie ubrała....Typowe teksty....dobrze ze ieszkam w Anglii i moge chdzic nawet w worku po ziemniakach albo w szlafroku do sklepu....nikt tego nie komentuje...oprócz ieszkajacych tu polek. Hasło na dzis...NOŚTA CO CHCET pozdrawiam

wlasnie to jest polska ubierze sie ktos inaczej to juz wielkie halo bo bluzka do butow nie pasuje zal .. w y je ba ła bym komus takiemu w ryj nie podoba sie to nie patrz a nie moj styl moja sprawa moge chodzic w czym mi sie podoba ... a osoba ktora zalozyla ten temat to pewnie totalne bezguscie !!1 nie umiesz sie ubrac czy co wiec zajmij sie soba a nie innych bedziesz ubierac!!

Gość
kazdy ma prawo tez wygladac jak chce !! a kurfa nie moze :O:O Hinatka --> ok tak mnie to zaintrygowałao , że wchodze juz teraz :classic_cool:

Gość
własnie wprowadzajac sari chciałam wyeliminowac tego typu komentarze , bo jak jednakowo, to nie ma podziału

Gość mysia77
To prawda niech kazdy robi co chce i ubiera rowniez co chce tylko litosci my mieszkamy w Polsce ,Europie i nie robmy na sile z naszego kraju Arabii Saudyjskiej.Wystarczy ze ta rasa juz zalewa prawie caly kontynent to jeszcze w Polsce takie stroje.Uwazam ze to wybor indywidualny powiem tak: Dyskryminowac i obgadywac nie bede ale............ Ubierac tego tez nie bede.Pozostane soba i tyle.

ja sie tez nie bede w sari ubierac z prostej przyczyny ze mi sie to nie podoba ale moja kolezanka Polka nosi i ładnie wyglada i ok

Gość
ale ja chce nosci tzos w czym nei bedzie widac mojej zjebanej figury i w czym nei bede sie czułą samotnie :( 😭 to tylko dlatego oo

Gość cashmir
A nie lepiej zwiazac sie z arabem i przejsc od razu na islam?????????????po co zmieniac kraj jak mozesz zmienic siebie autorko wez slub nos burki,sari czy co tam jeszcze a potem placz ze jestes niewolnica .To nie Arabia zeby kobiety nisly takie szmatki to indywidualna sprawa kazdej z nas.JA JESTEM NA NIE.