Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jestem za wprowadzniem sari w polsce

Polecane posty

Gość
ojj BNB to tylko materiał wiec zawiązesz go bardzej po mesku , jakiś supełek w kroku ? czy tzoś .. liczę na Twoją kreatywność, ja bede matka a Ty ojcem tego sukcesu :classic_cool: )) obgadaj to z prawiczkiami na uczuciowym , macie czas, mi zależy na czasie naszej płci

Gość Laguna3458
Sari jest do dupyyyyyyyyyyyyyyy

Gość
nie! za mała siłą przebicia, o tym musi grzmiec we wszystkich mediach :classic_cool: ))

Gość 23456
Przerwa jestes straszna idiotką

Gość
:D:D dawno tego nie słyszłąam :classic_cool:

Gość
nie mów tak o naszym dziecku 😭 :classic_cool: ))

Gość
bedziemy je kochac i mówic ze jeste piekne ... aż uwierzy w to nei tylko ono ale i tzałą reszta :classic_cool: )) Hinataka -- :D:D:D :* no to super :)!! ale gdzie ? :classic_cool: bo na studia chyba za wczesnie ?

przerwa, stop, jakie dziecko.stop.z kim to dziecko.stop.miałaś być moją synową. stop.a Ty się już póściłaś.stop.:classic_cool:

przerwa, to ja i D zostaniemy dziadkami? :O:O w tak młodym wieku? 😭 no na studia za wcześnie.. ale jakbym zajęła jakieś dobre miejsce w tym konkursie to pewnie miałabym ułatwione wejście na studia :classic_cool:))) mówiłam Ci kiedyś :P

Gość
:D:D:D:D:D PZU :classic_cool: po pierwsze to głebokie STOP ! :classic_cool: takie niemaciczne.stop.prawdopodobnie z BNB . stop. jeszcze nitz straconego.stop. nie pokazałam nikomu tzytzków . stop :classic_cool:))

Gość
ale ja Ci chyba jeszcze nie mówiłąm że jestes zayebiscie mądra :classic_cool: )) :* teraz tylko kwestia czasu az napiszesz: przerwa wygrałam !! :classic_cool: ;) dziadkami sukcecu jeśli już :classic_cool:)) pieluch , papek i nieprzespanych notzy nie bedzie :classic_cool:

przerwunia, ale od pokazywania tzytzków dzieci się nie biorą, musiałaś mu pokazać cóś innego:classic_cool: a on doglądnął tego skrzętnie:classic_cool: Ps. czyli mam rozumieć że tzytzki zostawiasz dla mojego syna:classic_cool:

tego jeszcze nie mówiłaś 😭;* ale ja po prostu umiem dobrze lać wodę :classic_cool: tylko teraz muszę się uczyć :O:P

Gość
:D:D :classic_cool: ok, specjalnie przeczekam z tym do jego 18 urodzin , wyskocze z tortu toples , to bedzie dla niego na pewno big suprajs :classic_cool: ))

zanim On skończy 18 lat to Ty juz będziesz straszyć tymi tzytzkami:classic_cool:

Gość
nie pokazywałm nitz oprócz jezyka i środkowego paltza :classic_cool:ale z tego chyba tez dzieci nie bedzie ? Hinatka -- > czyli umiesz sie dobrze sprzedac? :classic_cool: z nauka to tak juz jest nigdy sie nie chce 😭 :( :O:O ale pomyśl ze teraz troche wiecej i bardziej, to pózniej mniej .. jak brzmi przysłowie co sie odwlecze to nie uciecze ..:classic_cool: albo ...zrób sciagi :classic_cool:

przerwa, pozwalam sobie zauważyć bardzo niska częstotliwość zakładanych przez Ciebie topiców, czy jest to spowodowanę może nową miłością:classic_cool:do innego forume ma się rozumieć:classic_cool:

Gość
nieee ! :classic_cool: tzytzki to nie strach na wroble bedą duze, okragłe, jedrne i ponaciagne jak z rozkładóki, czyli dużo lepsze niz teraz

Gość
jest to spowodowane kilkoma czynnikami do najwazniejszych zaliczajac : -zwiekszona czestotliwosc obraznia mnie w nich i znudzenia :classic_cool: taka zależnosc: im ja wiecej tym oni wiecej epitetów :classic_cool: )) - tworze psychologiczny plan ataku na portale w tzelu wyłudzenia i zainteresowania publicznego " brzydoty jako powaznego problemu na skale swiatową i sposobów rozwiazania go " !!

nie da się zrobić ściąg, bo to zawody okręgowe :classic_cool: :> na pewno będzie cała komisja pilnować 😭 jest też etap ustny :O wątpię, żebym dała radę.. no i minus jest taki, że nie będę mieć ferii :( taa, sprzedałam się świetnie :):classic_cool: a raczej swoją niepełną wiedzę :O przeczytałam ze 3 czy 4 lektury, a było ich dużo więcej :O:classic_cool: tzn jeszcze opierałam się na jakiejś tam wiedzy i necie ;] ech, nie ma się czym chwalić :(

mam nadzieję, że komisja oceniająca nie siedzi na kafe :classic_cool: jakby co pozdrawiam 😘🌼:)🖐️ :classic_cool:

Gość
jak nie ma jak tym bardziej jest :classic_cool: )) Twoja madrosc nie jest wyuczona tylko wrodzona :classic_cool: dostałas sie tam , nitz prawie nie uczac , wiec gdybys sie nauczyłą to by odwołali konkurs i zostałbys finalistka juz z samych eliminacji :) a tak btw PZu i Hinatka . tzo sadzicie o temacie i tymze pomyśle ? :classic_cool:

Gość
jakby tzo ja też sie wstawiam i pozdrawiam :classic_cool: 🖐️ 🌼

taa, przerwa, tak mi mów :classic_cool: to może było się lepiej uczyć? 😭 miałabym już maturę z głowy :( macie mnie tu gonić ostro, żebym wzięła się za naukę :> pomysł dla mnie zayebisty, tylko.. dla mnie czarno różowe sari znajdź :classic_cool: plis :) no dziękować, dziękować :)

Gość
jak wciąz ? jak przed chwila były sugestie żę za mało ? :classic_cool: :(

Gość
życie nie polega tylko na nauce ale i przyjemnosciahc i tych drugich mam stanowczo za mało wiec.. siedze tu :classic_cool: