Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

Lego Duplo pociąg

Polecane posty

Gość na pewno nie jeździ sam
przecież to po prostu klocki

may 2 zestawy identyczne i jezdza na baterie paluszki :) sa rewelacyjne, mozna je rozbudowywac do woli, bardzo porzadne wykoannie, mozna je tez z odglosem tankowac :D, jedynei co to trzeba je oliwic bo z czasem piszczca kola podrobki pasujace do duplo to firmy JIXIN, gorzej wykoanne ale tez jezdza i tory pasuja, warto kupic zestaw tylko dla torow :D kosztuje 30zl a zestaw wielkosci tego za 189 :) generalnie polecam ta zabawke ale w ilosci 2-3 zestawow, jeden to mało!

mam zestaw i duplo i jixin i wszystkie ejzdza na baterie, ja mam zestawow duplo pociagow na ok 3tys zl wiec... mam po prostu fana pociagow w domu

dzięki właśnie o to mi chodziło czyli odba są na baterie, patrzyłam na oryginał i na te Jixin i sama nie wiem Syn w zeszłym roku dostał jakąś podrobe Duplo i po roku została mu połowa tych klocków ale zaś 1 maleńki zestaw z Duplo - taki startowy - koło z klocków i kolejka skromne 200zł. a zdaje mi sie że takim malutkim koleczkiem to Synka tylko rozdraznie albo zanudze ja chce kolejke taka co mozna potem dokupic elementy jak do duplo czy do Tomka i tak się łamie między Tomkiem z Tomy (niebieskie tory a Duplo/Jixin