Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Grzaworok

dobre biuro rachunkowe w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Ja znam to Quality DOt i to biuro polecam. Na prawdę fajni i rzeczowi ludzie.

Gość gość
Bardzo dobre biuro rachunkowe to delta w Raszynie.

Gość gość
A t ego to akurat nie wiem:)

Gość platkis
Bardzo dobrym biurem rachunkowym w Warszawie jest biuro Grażyna, Pani Beaty Baliszewskiej. Sam korzystam z ich uslug już od kilku lat i nigdy nie mnialem do nich żadnych zastrzeżeń. Jeśli zależy Ci na terminowości i rzetelności to będzie to idealne biuro rachunkowe dla Ciebie i Twojej firmy.

Gość gość
Ja coś kiedyś robiłam większego z QualityDot ze Środkowej. Ocenka wyłącznie pozytywna. Szybko, sprawnie i dobrze załatwiona sprawwa. Jak się nie mylę chodziło o coś z optymalizacją.

Gość gość
Ja moge polecić biuro rachunkow e-tax w Warszawie na Skołowskiej . Mają fajną ofertę i catrakcyjne ceny.

Gość Jukars
Bardzo dobre biuro rachunkowe, w którym na prawdę znają się na rozliczeniach to biuro Pani Beaty Baliszewskiej http://www.ksiegowosc-grazyna.pl/. Sam korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony

Gość tygassxx
Mniej więcej od czterech lat jestem w biurze rachunkowym http://ed-pro.pl. Na początku miałem KPIR (klasyka gatunku). Po dwóch latach działalność się rozszerzyła i doszła pełna księgowość na spółce z ograniczoną odpowiedzialnością. Biuro ogarnia, nawet duże biznesy. Bardzo duża wiedza, dlatego tam poszedłem. Nie popełniają błędów nawet przy mocno skomplikowanych sprawach. Pracowników też rozliczają. Umowy rewelacyjne, podatkowo bez zarzutu. Oszczędzam tyle, ile się da w polskim systemie. Bez luk formalnych i ciśnienia ze strony US.

Gość gość
Ja mam to swoje o którym pisałam. Teraz żeby zmniejszyć koszty biorę od nich też biuro wirtualne - nie siedzę non stop w biurze żeby za nie bulić normalnie 2,5 tysia..a tak mam opcję znacznie tańszą.

Gość skrzypeknapłocie
Yellow Frog - żółte żabki prowadzą mi księgowość pare dobrych lat i nie mam do nich zastrzeżeń. Jest przeprofesjonalnie i przeprzyjemnie. Re re kum kum re re :)

Gość gość
Polecam biuro Liczyk, to prawdziwi fachowcy którzy znają się na wykonywanej pracy

Gość gość
Wie ktoś może ile wynosi zniżka za przejście do Quality DOt? Szukam na stronie internetowej i nie mogę znaleźć..a dzwonić mi się nie chce:D

Gość kariks
Bardzo dobrym biurem rachunkowym w warszawie jest biuro GRAŻYNA prowadzone przez Panią Beate Baliszewską. Współpracuję z nimi już sporo czasu i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń. Wszystkie rozliczenia są precyzyjne i terminowe

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić biuro Liczyk. Ich pracownik przyjeżdża do mnie do biura i dzięki temu mam profesjonalistę na pokłądzie i wgląd we wszystkie dokumenty. Wcześniej korzystałem z ich e-księgowości, ale zaczęły mi się mnożyć dokumenty i ciągle muszę coś podpisywać. Fajnie, ze mają szeroką ofertę i można wybrać najwygodniejszą dla siebie:)

Gość gość
Ja korzystam z biura rachunkowego e-tax . Niema z nimi żadnego problemu zawsze wszystko robią na czas.

Gość Moniczka2345
Ja również korzystam z usług Pani Beaty Baliszewskiej i jestem bardzo zadowolona. Biuro z bardzo miłą obsługą, terminowi i znający się na swojej pracy. Jak najbardziej mogę polecić

Gość gość
najlepiej to jechać na grunt i pytać o takie rzeczy. Nie ma innego, lepszego rozwiązania.

Gość gość
ja niedawno założyłam firmę i rozpoczęłam współpracę z http://brsigma.com.pl/ bardzo profesjonalnie zajmują się obsługą księgową, mogę ich polecić

Gość gość
Spróbujcie w http://zkco.pl/ fajne i stosunkowo niedrogie rozwiązanie. Z resztą przedsiębiorcy się ze mną zgodzą, że ważna jest jakość usług, mniej cena.

Gość gość
Czy ktoś może zlecił całą obslugę HR do biura Quality Dot? Albo czy ma tam cokolwiek i może podesłać ocene?

Gość gość
Poszukaj info na forach specjalistycznych i tam ewentualnie zapytaj o to.

Gość mrukas
Również tak jak ktoś wcześniej w tym wątku, polecam biuro Pani Beaty Baliszewskiej - GRAŻYNA. Jestem ich klientem i jestem bardzo zadowolony. Wszystko rozliczane na czas, a wielkość wynagrodzenia dostosowana do wielkości prowadzonych rozliczeń.

Gość orgaNek
Ja jestem klientem biura rachunkowego Gabafi.pl Rzetelnie, skrupulatnie i zawsze w terminie wykonują swoje zadania dla nas. Bardzo miła obsługa klienta, a dodatkowo dobre ceny usług.

Gość gość
Ja korzystam z usług Gabafi i jest ok, do tej pory jestem zadowolona

Gość gość
W zasadzie nie opłaca się księgowy w małych firmach, zdecydowanie lepiej jest mieć po prostu sprawdzone biuro rachunkowe, jak http://zkco.pl/ wtedy nie trzeba się o nic martwić, a można po prostu się zająć pracą i zarobkowaniem.

Gość fikmas
Najlepszym według mnie biurem rachunkowym w Warszawie jest biuro Pani Beaty Baliszweskiej, ktoś zresztą już wcześniej je polecał i to pewnie dlatego :). Biuro nazywa się GRAZYNA i na prawdę warto korzystać z ich usług. Są wykonywane bardzo profesjonalnie i sam osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń

Gość gość
A macie jakiś cennik - nawet orientacyjny - tego usług Q dota? Bo nie znalazłam:(?

Gość perpes
Fikmas zgadzam się z Tobą. Sam korzystam z usłyg biuro Pani Beaty Baliszewskiej i także uważam że jest po prostu nieoceniona jako księgowa :)

Gość gość
Takie rzeczy najlepiej negocjować już na spotkaniach bezpośrednich. Zawsze jest wtedy jakieś pole manewru.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować