Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wika00_

pytam poważne osoby

Polecane posty

Gość Wika00_
czy jest tu ktos z normalnych osób co sprzedaje cos na allegro. Od tygodnia zcekam na przesyłkie kasa wpłacona ,dziewczyna jest dwa razy na allegro wiem bo widze ze sie loguje.Nie odpowiada na moje mejle.Zadałam proste kulturalne pytanie czy wysłała towarona milczy nadal.Jesli jest tu ktos co handluje na allegro powiedzcie dlaczego olewacie klientów. PS.glen b nie udzielaj odpowiedzi!

Gość śmiechulinka9
pseprasam juz bede kultulalna

Hej! Jeśli nie odpowiada na próby kontaktu, to musisz najpierw sprawdzić czy osoba ma stronę "o mnie" Bo tam może byc napisane w ile dni po zaksięgowaniu wysyłają. A widziałaś komentarze? Jeśli nie, to sprawdź koniecznie. Ostatecznie zgłoś się do serwisu i oni pomagaja rozwiązywać takie sytuacje. Na początek możesz się zgłosić do cafe pomoc. Tam udzielają rad użytkownicy, ale na odpowiedź allegro trzeba czekac do dwóch dni, a użytkownicy też są bardzo dobrze poinformowani co robić i odpowiadają od razu.

Gość Wika00_
hallooo nikt nie sprzedaje na allegro nic

Gość Wika00_
dzieki za odp ma napisane ze wysyla zaraz po zaksiegowaniu zrobilam przelew na konto w banku jakie i ja mam wiec kase miala odrazu jak zrobilam przelew ,kom neg nie ma ma sporo neut za dlugie oczekiwanie i brak kontaktu

Gość iiizzzaaabbbeeelll
Kase wpłacałaś przelewem , na poczcie ?może ta osoba nie ma jeszcze zaksięgowanej kasy na swoim koncie . Ja raz dostałam potwierdzenie przelewu na maila w PDF -ie a kasa na koncir była u mnie dopiero po 3 dniach .Samo logowanie nie oznacza ,że to akurat ta osoba się logowała . U mnie konto allegro jest na mnie a loguje się cała rodzina .

Gość Wika00_
izabellllll kase miala od razu wplacalam internetem i pko na pko wiec kase ma od razu na koncie wiem bo czesto mi robi mama przelew tak

Gość iiizzzaaabbbeeelll
a może zadzwoń do tej osoby

Gość Wika00_
nr gg ma podane na stronie o mnie pisze na gg nie odpisuje wiec dam na spokoj i nie bede robila siebie kretynki ale od razu wystawiam negatywa jak nnie wyjasni tego.Dzieki laski

Gość Wika00_
nie ma podanego nr tel jej na stronie o mnie jest tylko g gi mejl

Skoro ma neutralne za długie czekanie, to poczekaj jeszcze. Nie wystawiaj negatywa, bo to jest jakby sygnał zakończenia transakcji. Jeszcze się wkurwi, Tobie tez da negatywa i w ogóle nic nie wyśle. A możesz podać jej nick? Co sprzedaje?

Gość SmakJejUst
Zgłos na policję.Nie ma co z chamstwem się bawić.Dużo kupuję na allegro.Nie miałam nigdy problemu.

Gość Wika00_
nie no nie wystawie od razu poczekam jeszcze pare dni i jak nie wyjasni to wtedy dam atak to nie bede wystawilala no co wy.

Gość iiizzzaaabbbeeelll
Napisz do allegro ,że nie ma podanego nr telefonu . Jak ja nie miałam podanego numeru a akurat sprzedawałam to dostałam upomnienie od allegro .

Gość Wolvfram
nie wystawiaj negatywa , poczekaj zawsze możesz napisać maila do zarządu Allegro

Gość Wika00_
nie no zaraz na policje ale ogólem trwa to juz prawie 3 tygodnie troche mam dosc