Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yevka41

nietypowe imiona

Polecane posty

Gość patrycjowa
podobno stare imiona są modne ale no bez przesady . w klasie mojej córki jest mały Januszek , Ignacy , Stefcio i Halinka

Gość blę26
a mi się podobają: dla chłopca- Kevin dla dziewczynki- Naomi

Gość a coo powwiecie na
Anastazja

Gość do campari
ty chyb a jakas pierdolnieta jestes...kure non stop tylko ''ale ladnie'', ''ladne imie'' pewnie jakby ktos napisal ze dal dziecku na imie Rzelislaw Moscislaw to tez bys pierdolnela '' ale ladnie, na pewno nikt tak nie ma, jakby miala corczke to tez bym ja tak nazwala''.

Gość modelka 25
ja mam na imię Sandra Anastazja i nie uważam to za jakieś wydziwiałe imie

Gość juz wole sto razy
bardziej zwykłą Halinę od jakiejs Lizacejautostrady, Dakoty co to w ogole jest Lajli czy Naomi blleee, co za wiesniaki

Gość lajla mi sie podoba
ale najdziwniejsze imie jakie znam , dala moja znajoma corce : Aniceta :D nie wiedzialam ze takie imie istnieje , myslalam ze to wymiysl ale istneje mozna znalezsc w imionach bodajze :greckie ale Aniceta kojarzy mi sie anicenta :P

nie musisz krytykować i komentować , to jakie sie komu imiona podobają to oczywiscie rzecz gustu,a o gustach sie nie dyskutuje,tobie sie może nie podoba imię Layla a mi sie za to nie podoba Halina:):):)

Gość trebunia
aniceta-pinceta

Gość kradycja
dla chlopaka : Ovidio Sandu Florin dla dziewczynki: Andrea Florika Deborah Catalina to moje faworyty

Gość galahda
Oryginalne tak ale nie obco brzmiące. A podoba Wam się imię Michalina?

Mój syn niby ma zwykłe (biblijne ;P) Ale w całej szkole nikt tak na imię nie ma: Tymoteusz. Więc nie wiem czy to też nietypowe. Ale uwielbiam to imię. A moja znajoma ma na imię DUNIASZA :) Chyba nikt nigdzie tego imienia nie potrafi jej napisać. Przerabiają jej na Doniaszę, Dorotę itp ;P Znam też jedną Mariettę i Blankę. Blanka też mi się podoba :)

Gość BUHAHAHAHAH
aniceta - MINETA

Gość BUHAHAHAHAH
A co powiecie na imie Indiana Aureola ?? jakim kretynem trzeba byc, zeby tak nazwac dziecko, znam taki przypadek

Gość BUHAHAHAHAH
dodam jeszcze tylko, ze zauwazylam pewna prawidlowosc w nadawaniu dziwnych , czy jak w temacie nietypowych imion, KAZDE dziecko patoli i typowych wiesniar ma wlasnie takie imie - Andzele,Jesiki tudziez Dzesiki, Keviny,Dakoty, Minety i dluuugo by wymieniac

Gość BUHAHAHAHAH
moge wtracic slowko - Tymoteusz super imie, baaardzo mi sie podoba,Tymek,Tymus,Tymcio

Gość adhd00
Alfonsa - imię żeńskie pochodzenia germańskiego, żeński odpowiednik imienia Alfons, powstałe ze złożenia członów al ("cały") lub adal ("szlachetny ród") oraz funs ("szybka, chętna, życzliwa").

Gość nie podoba mi sie
Nikita- córka koleżnaki

Gość ludzie to nie maja mozgow
Ktos dojebal z ta Mineta :D:D Padlam.. Minetaaaa! Do domuuu bo obiad stygnie! ;] Boskie. :D

Gość 2takajedna2
To ja dodam jeszcze. W przychodni słyszałam jak matka wołała na małego DUSZANEK. Podobno ojciec dziecka jest obcokrajowcem. Ale DUSZAN trochę dziwne imię, ciekawe że jej się spodobało.

bratanek mojego exa ma na imie Tymoteusz, rodzina sie zalamala ze takie wycudowne imie, dziecko skrzywdzone itp ;] jego braciszek to Kacper ;] tez niezle.. Tzn jak dla mnie bo jego rodzina raczej nie mogla wyjsc z szoku ze to nie Jozek i Czesiek..

Dakota super.. ale pytanie: polnocna czy poludniowa? ;]