Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yevka41

nietypowe imiona

Polecane posty

Gość ecie-pecie
te durne amerykańskie imiona nosi miernota i społeczne zera tak nazywają dzieci, bo niczego innego na przyszłość nie mogą im zapewnić. LAYLA- to z kolei cyganowo

"mogę wtrącić słówko" nie wiem skąd ty wziełaś sobie to twierdzenie,powiem ci jedno ja menelem nie jestem ,a swojej córce dam na imię Layla ,chyba nie zdajesz sobie sprawy ze w tym momencie obrażasz co niektóre osoby,i dobrze że sa osoby które dają takie wymyślne i nietypowe imiona a wiesz dlaczego? zeby takie osoby jak ty miały sie z czego śmiac i drwić :):):)

Gość Zarodek9
Kazdy nadaje takie imię jakie się podoba:P:P:P:P:P:P

Gość kradycja
dla chlopaka : Ovidio Sandu Florin dla dziewczynki: Andrea Florika Deborah Catalina

Gość trebunia
layla czy leyla brzmi jak jakas lajza!

Gość ecie-pecie
KAROLINAF ---------> na szczęście LAYLA nikt normalny nie zarejestruje w polskim USC, no chyba, że masz męża Araba albo innego. Całe szczęście ktoś jeszcze stoi na straży języka polskiego i rozprzestrzenianiu się takich upośledzonych pomysłów

Gość samsung corby
Leila to w Giaurze była [cool}

Gość NAJLA.............nayla pisane

no widzisz w jakim błedzie jesteś :) USC zarejestruje Layle mimo tego iz mój mąż nie jest obcokrajowcem:) tak jak już wczesniej tobie sie nie musi podoba a po to jest ten wątek aby te właśnie swoje nietypowe imiona wymieniać,wiec ja też to zrobiłam:)

mój syn ma na imię Tymon - nie wiem czy nietypowo, ale drugiego Tymona nie znamy (owszem są Tymoteusze, ale to nie to samo). Moi znajomi mają Kolę. A u mojej siostry w pracy była ostatnio mama z małym Nikitą.

szczerze powiem ze ja też nie słyszałam nigdy takiego imienia jak Tymon,ale bardzo mi sie podoba:)

Gość ecie-pecie
a wymieniaj sobie a przy okazji poczytaj przepisy...

kochanie wiesz mi ze rejestrują tylko przekręcają jedną literke zamiast layli jest laila, ale dla mnie to nie jest problem chyba ze dla ciebie,dodam tylko ze imieniny nawet ma w polskim kalendarzu 13 marca

tak, Nikita był chłopcem :) co do Tymona to ja też nie wiedziałam, że jest takie imię i myślałam że to zdrobnienie od Tymoteusza. Ten Tymoteusz mi nie podchodził zbytnio, poszukałam w necie i na szczęście okazało się, że jest takie imię jak Tymon.

Gość a moja siostra ma córkę
którą ma na imię Olivia, wiem że tu w kraju głównie wieś daje to imię ale ona mieszka w anglii i ma męża anglika a tam to imię jest bardzo stare i klasyczne... Ogólnie też jestem zdania że imiona typu Kevin, Nikola, Roger dają prości ludzie, niekoniecznie muszą to być menele ale napewno w rodzinie mają więcej sprzedawczyń, rolników i robotników niż np stomatologów itp

Gość za_biegana
a Zoja?

Gość kradycja
zoja pisze sie Zoe poprawnie

Gość za_biegana
owszem, obie poprawne. moja cora to wlasnie Zoja:)

Gość Zojaaa
Zoja - tak się pies znajomych nazywa :D

Gość ecie-pecie
no i wyszło na moje... LAYYYYYLA to nie będzie na pewno co najwyżej jakaą przeróbka w stylu Dżesika albo Brajan nawiasem mówiąc zwykle w parze z takim imionkiem często zdarza się obciachowe nazwisko Nicole Śledź Owidiusz Pryk Kevin Ogórek Dżessika Bolibrzuch ----- wszystko autentyki

Gość Róża Grzyb
dziewczyna z bloku obok

przecież nie będe sie z tobą spierać,myśl sobie co chcesz przecież nikt ci tego nie zabroni