Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbatekka

mam prawie wszystko-oprócz odwagi

Polecane posty

Gość cccccccccccccccccccccc
Twoja praca przynosi Ci tyle satysfakcji ile Alicji diathon bez upolowanego obiadu. Ale ... no może choć w tym sie ona wybije. Alicja. 26 - to może zacząć - jeszcze nie jest za późno. Choć kto wie?

Możesz ODWAŻNIE zostać doradcą firmy AVON. Czemu nie? To jest odważne.

Możesz spróbować zostać wielką gwiazdą. Lub jakąś gwiazdą. Może modelką? A może malarką?

Gość abbatekka
no niby mogę zostać gwiazdą, ale watpię bym przyćmiła gwiazdę Dody, modelką też mogę być- u siebie na wybiegu po podwórku, malarką - pokojową, taaaa... to juz łatwiej pojechać gdzieś dalej na ten obiad.... a Ty cccccccccccccc zadowolony/ona jesteś ze swojego zycia?

No dody byś nie przyćmiła, ale Polańskiego? No w każdym razie uważaj bo na świecie od czasu do czasu ktoś do kicia trafia. Czy słusznie? Nie wiem.

Poza tym Polańskiego przynajmniej gwiazdy poparły, a tę piękną Bachledę? Kto ją poparł? Farel? Czyżby?

Ja ze swojego życia nie jestem zadowolona. Wiem co mam robić dalej,co bym jeszcze chciała zrobić, ale nie mam być z czego adowolona. Ostatnie 4 lata to katastrofa. A zostały mi następne cztery? Nie wiem :(

Poza tym Doda - to wiesz - ona jest gwiazdą, ale czy ona ... nie wiem - czy ona śpiewa? No cóz... nie wiem jak to napisać. Coś tam śpiewa - znaczy ma głos. Ale reszta?

Powiem wam, że na miejscu Bachledy zaczęłabym no dobra - jak nie od Polańskiego po Wajdzie to od Holland? Nie wiem. Zawsze coś, a tak? I to już koniec zabawy. Interesy z Bachledami? Chyba w piekle :(

Albo kostiumami miała myśleć i tyle. Reszta bez sensu. A dziś?

Gość moje 2 grosze
do autorki : Moze jestes po prostu wychowana na skromna osobe, lub w Twojej rodzinie nie bylo zbyt wiele uczucia czy milosci, a Ty potrzebwalas tej miloscie, ale wstydzilas sie przyznac i zostal w Tobie taki strach przed okazaniem uczuc;) To sa takie moze wyciagniete pomysly z mojej wyobrazni, ale skoro sie boisz podejmowac takie dosyc odwazne kroki, to moze sproboj od takich mniej szallonych, wiesz " metoda malych kroczkow". Powoli, powoli i moze staniesz sie bardziej ptwarta. Moze powinnas isc do psychologa i posuzkac rodla tego Twojego braku odwagi ? Nie mow o tym nikomu, tylko idz do lekarza i sproboj zaskoczyc meza. Jak mu sie wstydzisz zaproponowac czegos "w twarz" to zostaw mu w kieszeni spodni np jakas romantyczna kartke z propzycja spedzenia wieczoru. Jak ja przeczyta to przynajmniej nie bedzie widziec Twojej miny a anuz mu sie tez propozycja spodoba? Gdzies tkwi problem w Twoim zachowaniu, tym bardziej ze nie jestes nastolatka, tyllko dorosla osoba ( maz, dziecko, praca).

Gość abbatekka
nie pałam sympatią do Dody ale jedno mi sie u niej troche podoba, to, ze jest taka pewna siebie... też nie jestem zadowolona ze swojego zycia :(ale też chyba nie wiele osób takich jest... też wiem co chciałabym robić ale brakuje mi czasu, zbytnio praca i dzieci/małe/ pochłaniają mnie ...

Gość moje 2 grosze
Doda nie tyle jest pewna siebie, co pryitywna i wulgarna. Taki sobie stworzyla look, zeby sie jakos wyrozniac na tle innych. Wydaje mi sie, ze to jej zachowanie ma niewiele wspolnego z pewnoscia siebie a wiecej mial tu do powiedenia jej doradca od wizerunku :) No ale taki wybrala sposob na zyie i jej sprawa. Wracajac do Ciebie. Nie ma nic gorszego niz matka-polka bez zadnych celow/hobby/itd. Mowisz,ze nie jestes zadowolona ze swojego zycia. Wypisz sobie na kartce, co Ci sie w zyciu nie podoba i pomysl co mozna z tym zrobic. Moze da rade dzieciaki gdzies podrzucic na weekend, zebys miala ze 2 dni wolego tlko dla siebie i meza. A moze wyjedzcie sobie gdzies rodzinnie na weekend ?

Gość abbatekka
moje 2 grosze, dość trafne spostrzeżenia z tym, ze mówię mężowi o swoich pomysłach ale gorzej z ich realizacją w pracy nie jestem asertywna i wszyscy o tym wiedzą, nawet jak kiedys zwolniłam się z kursu asertywności to sie tylko smieli, ze i tak by mi nie pomógł :P mam pomysły, chęci i na tym poziomie pozostaję :( nie ma co super...

Moim zdnaiem jest za stara na karierę międzynarodową. Żyje też kontrowersyjnie. Jest rezultatem nadużywania LANSU w polskich mediach. MOJE ZDANIE. LANS nie promocja w sensie promuję coś wartościowego. Lans w Polsce brzmi jak ...moda. Lans jest modny. Nie - lans to jest wciskanie mi czegoś w mediach na siłę. To jest lans. I to jest Doda. Obecnie to już bez znaczenia, ale nie wiem dlaczego w Polsce się nie PROMUJE czegoś a lansuje?

Gość moje 2 grosze
Skoro mowisz mezowi co i jak to co tam dalej stoi na przeszkodzie ? Moze lenistwo ? :-) usiscie odczegos zaczac. Pojedziecie sobie gdzies raz, pojdxiecie tu i ta rugi raz i jak zbaczysz ile Wam to przyjemnosci sprawia to po jakims czasie nie ma zmiluj sie-bedzie coraz lepiej. Cos mi sie zdaje,ze zabija Was rutyna.

No dobrze - Ty , wój mąż... wiesz - powinny być dzieci bo ten mąż mój to moje poważne zastrzeżenia budzi. Co tak szukasz odwagi jak masz męża OK. Nie wiem. Po co Ci ta odwaga. Jesteś SFINKSEM. ?

Niech się dziećmi zajmnie autorka tego postu. Pewnie ma tak rozdziadowane, że został jej jedynie mąż. Lub coś innego. Coś strasznego :(

Gość abbatekka
to nie jest tez do końca tak, ze nic poza pracą i dziećmi nie robię, wyjeżdzamy w różne miejsca, często wychodzimy na plenerowe atrakcje, uprawiam rózne sporty ale czegos mi w tym wszystkim brakuje, nie wiem, moze widać mam wieksze potrzeby :P

Sorry za literówki. Spadam z tego wątku. To dobre dla mężatek. No ja nie jestem mężatką. Może wyciągnij gdzieś tego męża? Gdzieś tam. Nie wiem. ?

No ale wesz co - czyta się Ciebie tak MĄŻ, MĄŻ, MĄŻ, a jak coś to zaraz piszesz MĄŻ I DZIECI. No wiesz - mało jesteś konsekwentna. Jak dla mnie. No to RODZINA może, co? Co to ma być MĄŻ I DZIECI. No to jedziesz gdzieś rodziną czy z mężem i dziećmi?

Gość moje 2 grosze
Hmmm... zaczynasz wybrzydzac ;) A od takiego wymyslania czegos na sile czesto glupoty do glowy przychodza ;-) Moze sobie skocz na jumbee, potwierdzam,ze efekty murowane i na jakis czas sie odechciewa wrazen ;d A moze hmmm w sypialni cos extra zadzialaj ?:D

Nie no ale słuchajcie albo masz RODZINĘ albo masz męża i dzieci. To nalezy sobie przemyśleć w życiu. No bo np. ja chciałam mieć RODZINĘ w życiu. Rodzina to powinno być coś takiego, co sie trzyma jakoś czegoś. W ZYCIU, ogólnie. A mąż i dzieci? Co to ma być? A ja? W chmurach?

No nie idę stąd - przeczytajcie sobie pierwszy post - mam wspaniałego męża, wspaniałe dzieci. Czyli mam wspaniałą rodzinę. I nie mam odwagi na co? Wynieść się od złych ludzi? Na co?

Gość abbatekka
ja też muszę się wynosić, bo chyba za bardzo wymyślam, mam katar, kiepsko się czuję i użalam nad własnym losem ;) cześć moje 2 grosze i ccccccccccccccc

No bo jakie ona ma marzenia - pracę zmienić na lepszą? Żałosna :(

Ja też idę - co zapowiedziałam wcześniej - papa :)

Gość abbatekka
ile jest tych cccccccccccccccccccccccc?

ps . miejmy nadzieję, że jej marzeniem jest powiększyć swoją...rodzinę. O kolejne dziecko z mężem. Już to ktos napisał wyzej, Tyle jak dla mnie.

Nie wiem ile jest cccccc - tyle ile trzeba. Czy chciałabyś mieć jeszcze jedno dziecko z twoim mężem? Bez urazy :(